Cümleten merhaba eşim ile çekişmeli olarak 5. ayda boşanma davamız açıldı bu ayın 25'inde ilk evlilik yıl dönümüz olacak aklımda güzel bir papatya buketi (çok sever papatyayı) yaptırıp işyerine gönderme fikrim var not vs aklıma gelen bir şey yok açıkçası. Gönderip göndermeme arasında müthiş bir kararsızlık var içimde yaklaşıksa 1 aydır hiç konuşmadık. Boşanma davası açıldığında tekrardan bir araya gelip 1 ay civarı aynı evde yaşadık. Durum çok değişik her şey değişedebilir. Nasıl bir hareket yapmam lazım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gönder bence papatyalara aşık bir kızım o da. Öyleyse ufak bir gelişme olabilir aranızda en fazla ne olabilir ki hatta boşanma sebebiniz çoook büyük bir şey değilse unutmamış evlilik yıldönümünü deyip yumuşayabilir bile
Başının dikine gitmeyi seven bir kişi. Ilk esimin doldurusuna gelip ortada sebep yokken gemileri yakıp dava açtı. Aldatma kavga hiçbirisi yok ortada. Sadece var sayımlar sesimi dahi yukseltmisligim yoktur kendisine. Tabi onun tarafından sebepleri dinlemek lazım
Sen çiçeği al gönder arayıp ya da yazıp teşekkür ederse yemeğe davet et akşam onu da kabul ederse e öküz değilsin ya kadını yatağa atar azcık ilgilenirsin düzelir be abisi inşallah sonuçta karın at yatağa
Yatağa at demesi kolayda öyle değil o iş 😁😁 az ketum az inattir azda dediğim dediktir arkadaş. Ilımlı bir ortamın oluşabilmesi için kimden geçen papatya taktiği yanına da sevdiği cukulatalardan özel bir paket yaparım ya ters teper ya da azıcık yelkenler iner konuşabilmek adına
Teşekkür ederse net yumuşar etmezse 😬 inşallah eder sonra da kadını yemeğe çıkar
Yemek çiçek böcek işi en kolayı. Önemli olan o çiçek paketi ile nasıl bir not göndermem. Öyle bir not olması lazım ki yanında tereddüt bile etmesin
Papatyalarla ilgili bir söz bul bence şeyi biliyorum
"Gülüşü güzel kadınlar papatyaları severmiş"
Özürlu filan bir şeyler düşünüyorum bulamıyorum
İnşallah bulursun sonucu bekliyorum 26 Ağustos sabahı
O 26 sabahı benim için çok zor geçecek. Ölümlü ve ya olumsuz olursa yazarım 😁 tabu önerilere açığın şu an. Ne hoşuna gidebilir gibisinden
Bilmiyorum ki hayatımda hiç çicek almadım o yüzden çiçeğe ne not yazılır bilmiyorum
Umarım ki sanada çiçek alan birisi çıkar karşına. Üzüldüm
Ağız ucuyla sevgilimden istedim de sonuç olumsuz aa yerde ne güzel papatyalar var dedim yürürken 1 tane koparıp vermesini beklerken evet güzeller dedi 🙂 öküzdür kendisi
Yontulmayacak cinsten hemde. Insan o kadar mı anlamaz
Neyse sen beni boş ver sen eşine ne yazcan onu düşün
Yanına birde kolye koymayı düşündüm. Anlamlı ne bulurum diye bakindim. Hayat ağacı figürlü kolye buldum. Sağdan soldan ufak ufak çalıntilar yaparak bir kaç sayfalık bir yazı yazicam. Hayat ağacı ne anlam ifade eder , benimnicin ne kadar değerli olduğunu gör tarzında olacak. Birde sevdiği çikolatalardan bol bol aticam. Şimdilik düşüncem bu 25 ine kadar rahat bir şekilde yazıyı çıkarırım aradan
Dünya figürlü kolyeler var yanına da harf koyuyorlar dünyamsın anlamında gönderme yapabilirsin ve sayfalarca yazı da yazma kısa ve çarpıcı olsun
Dünya görünümlu bana basit gibi geldinsuan. Hayat ağacı daha bir anlam ifade ediyor sanki şimdi yazmaya erindim netten kısa bir tarihine bakabilirsin. O yüzden tercihim oldu
Onu sen tanıyorsun yap işte bir şeyler
Kendinü affetir de
Işte affettirme kısmı çok zor. En azından denemedim demem. Aklımda soru işareti kalmaz
1 ay hiç aramadın sormadın o şu an kızlarla günün0 gün ettiğini düşünüyor eminim
Engelliyim nasıl arayabilirim. Öyle bir şey yapmayacağımı da bilir (En azından öyle düşünüyorum) . Hiç niyetlenmedim bile
Özelden yazsana iste attım gt yaptın
Arama ulaşamama sebebim aslında tamamen sinirlerin yatismasi. Sakinliyor biraz zaman geçince. Keskin sirke küpüne zarar derler ya o misal biraz arkadaş
Abicim özelden yazarsan yardım etmeye çalışırım
Boşanma sebebi?
Ilk eşimin dolduruslari. Aldatma kavga hıc biri yok. Muhatap olmaması gereken kişi ile muhatap oldu. Onun lafina tüm gemileri yakmayı tercih etti
Aldattın mı
İlk eşi şu an ki eşiyle konuşmuş ilk eşi bunları çekememiş şu an ki eşini doldurmuş canım karı
@özeldenyazınlütfen çok güzel özetledin tebrik ederim. Tam anlamıyla öyle oldu. Evlilik sonrası tek hatam yok. Tabi ufak sürtüşmeler muhakkak olmuştur. Özellikle araba kullanma konusunda pek söz dinlemem o da o hareketlerimi sevmezdi en fazla kılacağı odur
Araba konusunda bir erkeğe karışılmaz çok iyi bilmeseler bile hemen sinirleniyorlar eşinin gönlünü allll kaybetme onu o cadı için Ona inat birbirinize sahip. Çıkın
@özeldenyazınlütfen o benim gibi düşünmüyor kendi ailesine karşıda beni kötüledi bir kaç sefer ortada suçum yokken. Ne isterse onu yapmaya meyilli. 3 defa gitti babaevine her seferinde ben yaptım sen düzelt diye başımı yedi. Gidip az dil dökmedim ailesine karşı. Giden kendi beni kötüleyen kendi kafasını toparladiginda tekrar yanıma gelmek için planlar yapıp yanıma gelen kendi. Bende bu sefer akışına bırakıp engelledim her yerden ulaşmaması için ama kalp işte seviyor
O kaç yaşında
@özeldenyazınlütfen 31 çoçukta değil
Allah Allah 20 li yaşlarda sandım da olgun bir kadın bir uğruna ne güzel eşini kaybedecek
@özeldenyazınlütfen belki o tarihteki çiçek birşeylerin fitilini ateşler düşüncesindeyim eğer ki niyeti varsa. ya da benim umudum o yönde net 1 aydır hiç irtibatımız yok zaman aleyhimize işlemiş araya soğuklukta girmiş olabilir
Belki de özlemiştir senden bir adım bekliyordur kadının düşündüğünü bilemezsin
Kadın milleti ne zaman be düşündüğünü hıc bir zaman çözemezsin. 25 inde bir şansımı denicem ya teper ya da yardımcı olur
İnşallah barışırsınız boşanırsanız eski cadı karın istediğini almış olur
Kesinlikle haklisiniz