Mesela doğum gününüzde kapınız çaldı açtınız baktınız ki eski sevgilinizden size çiçek gelmiş kabul eder misiniz? Ben kabul etmem ve hemde bana hediye göndermesi saçma olur..
Eski sevgiliniz doğum gününüzde size hediye gönderse kabul eder misiniz?
Aslında bu soru da ilişkinin bitişine ve diyaloğun olup olmamasına göre cevaplar çıkarabiliriz. Ayrılmış fakat arkadaş olarak devam eden eski sevgililerde bu durum normal karşılanabilir belki fakat aradan zaman geçmiş ve diyalog artık kurulmazken doğum günü hediyesi alınması biraz daha kıvılcım olarak görülebilir. Ancak her iki durumda da kabul etmek ya da etmemek kişisel tercihe bağlıdır.
Kendi adıma söylemek gerekirse de böyle bir şey yaşansa ve tekrar bir başlangıç gibi düşüncelerim olmasa hediye bizzat elime veriliyorsa nazikçe reddedebilirdim. Ama seviyorsam da şans verirdim.
ben kabul ederim ya :D Kalıcı bir şey ise olur yani işime gelir ve teşekkür ederim ben de. Belki karşılıklı olarak da ben de ona gönderirim bir şeyler. Ama asla barışma imkanımız olmaz izin vermem ben
Sonuçta en mutlu günüm yolda biri bana doğum günü hediyesi verse kabul ederim ve eski sevgilim de verse kabul ederim neticesinde yolda hiç tanımadığım birinden bir farkı yok
Bana akıllı saat almış idi yüksek fiyatlı istemedim. Sevgimden istedim doğum günüm yaklaşıyor dile aklımda Süpriz var ulan dedi. Meğersem bi tişört almış. Saat nerde tişört nerde!
Yani birlikte olduğum Bir insan varsa o sırada etmem ama bir birliktelik yoksa hayatımda ederim ve bunu karşıya belli etmem boş umut vermek en büyük kötülük bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır, direk çöpe gider o hediye hediyeside, kendiside defolup gitsin!
Hediye göndermesi saçmalık, ama gönderirse kabul ederdim çünkü kabul etmemek ayıp olur ama sonra hediye işlevine göre çöpe atılır, başkasına verilir veya bir kenara atılır. Öyle yapardım muhtemelen
Ben de kabul etmem çünkü hayatımda olan kişi bunu çok yanlış anlayabilir ki şöyle de bir durum var bu sadece hanfendiler için geçerli biz erkeklere hiç duymadım böyle birşey 🤣😂
tabi ki ederim niye etmiyim alınan hediye geri çevirilir mi yav
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ederim ama ben gondermem cicek gelmis bi kere geri gonderip napcam eski sevgiliyle kotu ayrililmadigi surece engellemek takipten cikmak falan bana cok sacma geliyo takiplesin uste ayrildiniz diye blocklamak cocukca