Benim sevdigim insan var 16 yasindan beri seviyorum duygularimi 19 yasinda soyledim ben sevgililik istemiyorum yalniz cok mutluyum dedi instgramdada engelemisti beni sizce gecmisteki asktsn mi boyle diyo onu kaybetmek istemiyorum duada ediyorum ona du etmek kader mi instgramdan kimleri takip ettiginide merak ediyorum Şu an yalniz kalmak istedigini soyluyo fikri degisir mi sizce onu cok seviyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaybetmek derken kazanamamışsın ki zaten. Seni engellemiş istemediğini anlaman için illa ana bacı küfür mü Yemen lazım? Ayrıca dualarını bu duygudan kurtulmak ve senin kıymetini bilecek biri ile karşılaşman için yapsan daha iyi değil mi?
Engelemis olabilir ben onu seviyorum o benim sevdigim insan
Ben ondan baskasini istemiyorum dua ederkende onu sevdigimi soyluyorum zaten
Yalniz yalnis anlamisiniz siz ben ona duyularimi soylerken seni istemiyorum demedi
Şu an yaşın küçük , tecrüben yok, şu an ilişkiye hazır değilim demek seni sevmedim hoşlanmadım demek
Alakasi yok bunun yasla alakasi yok kac senedir seviyorum insanlarin akli var kendi kararlarini verebilirler ben onu istiyorum onla evlenicem kimse onun gibi olamaz
Bu arada univertede yerlesemeyenler icin ne dusunuyosunuz
Bak tatlım ben lisede matematik öğretmeniyim, yıllardır senin gibi çoooook öğrencim oldu. Emin ol bazı şeyler yaş ve tecrübe ile alakalı. Üniversite okumadan eline mesleğini paranı almadan zaten evlilik hayali kurmak saçma, üstelik sana değer vermeyen yok sayan biri ile ilgili hayal kurmak daha da daçma
Bana deger vermemesi ne alaka ben onu seviyorum onu istiyorum onla evlenicem benim baska erkeklerde gozum yok herkes farkli herkes ayni dusunmek zorunda degil siz gidin 10 tane erkegi getirin 1 ni bile secmem gider sevdigimi alirim
Bu arada universtede yerlesemeyen cok kisi var ne dusunuyosunuz
Sen nereyi istiyordun? Kaç puan aldın da yerleşemedin? Yerleşen de çok kişi var. Yerleşemeyenler ya yeterli puanı alamadı, ya hayalindeki bölüme puanı yetmediği için tercih yapamadı.
Sevgi aşk tek taraflı olabilir , kendi kendine sonsuz kadar seversin de ama evlilik karşılıklı istek gerektirir. Hem bu yaşta ne evlenmesi?
Siz yanlis anladiniz ben Şu an evelnmiyicem zamani gelince evleniriz
Universteye girenlerin yarisi yerlesemedim diyo bende yerlesemedim ne dusunuyosunuz
Hem ben kendi kendime sevmiyicem oda beni sevicek zamanla
Seni sevmesi için taktik vermemi ister misin? Şu anki ruh halinle imkansız
Zaten sınava girenlerin her yıl çoğu yerleşemez. Ben de ilk yılımda istediğim bölüme puanım yetmedi ve 2. yılımda kazandım. Dünyanın sonu değil. Ama öğrencilerimin %70 i yerleşti. Senin çevrende biraz az çalışkan sanki
Evet
Ek yerlesmeye kaldim yuksek alanlarda kaliyo
Öncelikle şu an önümüzdeki yıl gireceğin sınava nasıl hazırlanacağının planını yap. Sonra tipine yatırım yap. Spor bakım yap. Kitap oku. Kendine odaklan. Tekrar tekrar mesaj atıp taciz etme. Hatta bana sorarsan bir süre sonra sanki vazgeçmişsin , sınav stresi ile bu duyguya fazla anlam yüklemişsin aslında o kadar önemli değilmiş gibi bir izlenim oluştur. İnsanlar kendilerinden vazgeçeni gördüklerinde ona otomatik çekilir. Psikolojik bir şey bu
Ben cirkin degilimki
Sana çirkin diyen oldu mu
Seninle sohbet iletişim çok zor
Cok uzgunum cok seviyorum napicagimi bilmiyorum acaba sosyal medyasinda kimi takip ediyo
Çocuğun yakasından düş Demek ki sevdiği biri var
Sevdigi yok ask istemiyo benle olucak