Güncellemeler
+1 yıl
Geldiiiiiiii erkekim geldi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kedine ne oldu halbuki seni severdi sen söylüyordun
Çok seviyor zaten onla alakası yok sadece bazen boyle oluyor iki uc defa oldu galiba yine gelmicek bir kac gun
Benim ki de böyle gider bir iki saate geliyordu dişarıda sürtüyor hayvan gerçek şu ki aç olduğu için gidiyor olabilir çünkü yediği mamalar bazen kaliteli olmuyor besleyici falan
Ciğer falanda veriyoruz çok iyi besleniyor benden iyi besleniyor diyebilirim
Bu hayvanlar ciğer vs yemez yalnız ev hayvanı sokak değil proplan ya da whiskas vs vermen gerekiyor o ciğer besleyici değil tam manası ile yetmez yani ona
Aşırı seviyor ciğeri ayrıca satilan mamalardan bin kat sağlıklı olduğunu düşünüyorum haşlayıp mamasıyla karıştırıp veriyorum kendim yaş mama yapiyorum
çiğ mi veriyorsun ciğeri?
Ben sağlıksız demedim belirttiğim mamalarda sebze vs var vitamin vb şeylerde var yani ciğerden daha etkili bu yüzden dedim
Çiğ verilmez haşlayarak veriyorum
Evet biliyorum öyle verilmeyeceğini merak ettim sordum üsttede dediğim gibi her neyse iyi akşamlar
İyi akşamlar sağol
Bizim kedi de hep kaçıyor sürekli merak etme geri gelir 1 2 güne.
Bir arada kaçtı iki gun falan gelmedi ama ben buna çok bağlandım birde bu hassas çok farklı bir kedi çok özluyorum
merak etme aynısını bizde yaşıyoruz. Bir kaç gün sürter sonra kürkçü dükkanına gelir. Sürekli kaçıyor bizimkisi ama eninde sonunda geliyor. Annem depresyona giriyor kedi kaçınca mesela
Ben mahvoluyorum ya gözlerim tahriş oluyor ağlamakdan onsuz uyuyamıyorum inşallah sağlıklı bir şekilde gelir
alışman gerek ama bir gün ölecek o da çünkü ya da hastalanacak. Her zaman yanında kalamaz
😔 o benim dostum gerçekden çok seviyorum onu tarif edemiceğim kadar elimde büyüdü umarım Allah ona uzun sağlıklı ömür verir
istersen müsait olduğunda bakarsın yan sokaklara falan bak oralara kadar gidiyorlar ya da bir binanın içine girmiştir.
Geldi geldi geldi geldi
hayırlı olsun :D ben demiştim gelir diye
Çok ozlemisimmmm hemen yaş mama yaptım poposuna vurdum optum
hayırlı olsun bir daha kaçırmamaya dikkat et
Elimde olan bir şey değil ki dışarı çıkıyor ve bazen boyle oluyor umarım birdaha olmaz
sürekli kaçırma hastalık kapar
Umarım kapmaz dediğim gibi elimde değil
cama balkona çıkacağın zaman dikkat edeceksin kaçmaması için
Kendim çıkarıyorum kedimi anlamadım dışarı çıkarmamı diyorsun o zaman kedi çıldırır günah dışarıyı istiyor evde tutmak zalimlik
kedi dışarı çıkarıldığını senden duyuyorum ben çıkarmıyorum zaten kaçıyor :D
Nasıl anlamadım kendisi çıkmak istiyor miyavliyor bende camı açıyorum gidiyor ne yapayim evde mi tutayim günah degilmi
kediyi dışarı çıkaracaksan tasmayla falan çıkar hastalanıp ölürse görürsün o zaman
Hayvani eve hapseden zalimdir çok korkunç bir şey bu kedi dışarıyı istiyorsa evde bunaliyorsa buna goz yumamazsin neyse teşekkurler
bizim kedi sokakta yaşayacak biri degil sokak kedisi ama diğerleriyle anlaşamıyor kaçtığında da zaten 2 3 gün gelmiyor gelse bile kir pis içinde her tarafı yara bere içinde geliyor anlayacağın kavgacı bir yapısı var hiç bir kediyle anlaşamaz. Kafana göre salma diyorum al tasmayı gezdir saçma sapan işler yaparsan dışarıdan hastalık kapar ölür
Tasmayla gezmiyor kedim korkuyor kendisi çıkmasi lazim ki emin ol çıkarmak hiç istemiyorum ama boyle olmak zorunda zaten çok nadir boyle oluyor umarim bir şey olmaz
Aşısını tam yaptır alabiliyorsan yanına bir arkadaş al sıkılmaz tek başına kaldığı için sıkılıyor. Oyuncak falan al evde her gün onunla 10 15 dakika oyna yeterli olur birde yarım saat kadar cama ya da balkona çıkar hava aldır yeterli bence.
Dışarı çıkmak istiyor ki zaten genel olarak cins falan değilse çıkmak ister hayvan sonuç olarak insan değil doğası bu
Sen benim dediğime uy yoksa ağlar durursun ya tasmayla gezdir ya da ikinci bir tane alabiliyorsan al aşısız dışarıya çıkarma hele ki karma kuduz parazit aşısız hiç çıkarma
Bir kedi daha alamam bakamam tasmayla gezmiyor dediğim gibi nasıl alıştırabilirim bilmiyorum
kediyi o zaman kucağında falan gezdir ne bileyim evde oyuncakla oynat hava aldır camda falan yeter diye düşünüyorum
Yetmiyor işte akşam 8de eve alıyorum daha istemiyor öyle alıştı yinede sagol
sen bilirsin
Kestane ne lan kaypak
Soba üstünde pişen
Soba yerine seni kullanabilirmiyim ateş gibisinizde
Hayır izin vermiyorum git
Gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak...
Nereye gitti ki meltem
Bilmiyorum yine yok uzun zamandır böyle yapmıyordu çok ozledim
Evden mi kaçtı?
Ya bazen gider gelmezdi uc defa falan yapti ama oyle yapinca cok agliyorum korkuyorum galiba yine oyle olucak
Dışarı neden bırakıyorsun ki benim kedim daha toprak görmedi :D
Çıkmak istiyor evde tutarsam günah yazık kediye mahvolur
Senin kedin nasıl istemiyormu dışariyi
Sevmiyor asosyal :D en fazla camdan bakar ya da balkona çıkar
Pü benimki hep istiyor
Dişi miydi
Hayır erkek
Kız avlamaya gidiyordur o zaman :D
Puf umarım gelir
İşi bitince gelir dişi olsa hamile kalıp gelirdi :D
Kestane çiziyorum
Yatakta sörf yapıyorum