Umit vermedim olani konustum ayrica onu uzerseler kendi egosundan üzerler emin ol gordugun kadar değil hersey sen bizle tartisirken zaten biz yazisiyoduk ozelden sana da o yuzdsn gicik oldum karismasaydinda konusuyoduk zaten 😂🤝
@deli_xatûn hımm savaş istiyorsun peki savaşalım ön yargı değildi çocuğa dürüst duygularını söylemedin boş yere umut verdin şurda iki dakikada 59 tane yalan attın bunuda bana önyargılın öamuruyka kapat maya çalışıyorsun bencede uzamasım seni kırmak istemiyorum uzak dur bendenki ön yargılara maruz kalma.
Ne dusunuyosam onu söyledim senin icin dogru olmayabilir senin insanlar hakkinda kotu dusunuyo olman benimde oyle düşüneceğim anlamina gelmiyor. Hala da diyosun yalanci diye cidden yazik ya tabi önyargilisin işte bu önyargi deilde ne sormus fikrimi soyledim kimseye umut vermedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dikenli güller narindir anca sevilir dalından koparıp yemeye kalkarsan g. ö. tün den lan getirir 😅😂😂😂
Kürt müsün kan sen pıttık mıttık 😅
Aha bizim delide burdaymis napiyon abi
@deli_xatûn oo sahtekar naber 😂😂😂
Ne sahtekarlıgimi gordun acaba
@deli_xatûn çocuğa okadar boş ümit verdin kızlar kalbini kıracaklar onun sayende
Geçenler de nasılım da tartış dığınız mevzu 😅
Umit vermedim olani konustum ayrica onu uzerseler kendi egosundan üzerler emin ol gordugun kadar değil hersey sen bizle tartisirken zaten biz yazisiyoduk ozelden sana da o yuzdsn gicik oldum karismasaydinda konusuyoduk zaten 😂🤝
@deli_xatûn hıhı öyle
Kanitlayabilirim ama seni inandirmak zorunda deilim yani bana bosuna saldırdın dediğin hakaretler yeri miydi sence🙃
Yapma üzülsün ama sahte ümitler vermeyin insanlara piskolojilerini bozunca insanların madalya takmıyacskalr size 😂😂😂
Sahte umit vermedim gayette iyiydi tipi ben olani soyledim umit vermedim
Ayrıca hakaret etmedim
Ettin ss atim istiyosan🥲
@deli_xatûn at 😅
Soru kaldirilmiş takipteydim soruyu ya
@deli_xatûn sorun değil 😅
Bence sorun beni tanimadan onca ettigin hakaret yani ne bileyim yakişmadi sessiz kalmama ragmen hala tekrarliyosun sahtekar yok o yok bu
@deli_xatûn özür dilerim tamam o gün canım sıkıntı öyle her önüme geleni biçşyordum piskolojik manyak olmak böyle bişey işte 😂😂😂
Önemli değil ama cidden kırdıgınin farkina var diye söyledim özur diletmek icin felan değil ben galeye almam ama başkasi olsa kafaya takabilir
@deli_xatûn kafayı takana bende takarım olay çözülür 😂😂😂
Ayrıca özü dilemem deki sebep ısrarla hakaret ettin dediğin içinde
Ayy yok sen benden da delisin deli deliyi görünce sopasinı saklar sözune dayanarak susuyorum bisey demiyorum artık 😂
Ama ettin yani beni tanımış olsaydin dedigin kelimelerin hic birini diyemezdin bana cok ters
@deli_xatûn seni tanışmış olsaydım hak ettiğin her şeyi söylerdim ve bundan asla çekin mezdim bundan emin ol
Ben saklamam direk söylerim
Emin ol yanlişım olsa kabul ederdim kendimide eleştirebilen biriyim onuda sorun etmezdim ama dediklerin hic benlik deildi
Her neyse uzatmaya gerek yok bidaha benim hakkimda bu sekilde yorum yapmazsan iyi olur rahatsiz oluyorum seninki ön yargidan başka bişey deildi.
@deli_xatûn hımm savaş istiyorsun peki savaşalım ön yargı değildi çocuğa dürüst duygularını söylemedin boş yere umut verdin şurda iki dakikada 59 tane yalan attın bunuda bana önyargılın öamuruyka kapat maya çalışıyorsun bencede uzamasım seni kırmak istemiyorum uzak dur bendenki ön yargılara maruz kalma.
Ne dusunuyosam onu söyledim senin icin dogru olmayabilir senin insanlar hakkinda kotu dusunuyo olman benimde oyle düşüneceğim anlamina gelmiyor. Hala da diyosun yalanci diye cidden yazik ya tabi önyargilisin işte bu önyargi deilde ne sormus fikrimi soyledim kimseye umut vermedim.
@deli_xatûn aynen ben insanlar hakkında kötü düşünen ön yargılı biriyim nasıl benimle muhattap ola biliyorsun engellenen lazım beni
Dalganı geç bakalım bisey demiyorum daha fazla hayirli geceler.
@deli_xatûn sanada şimdi ön yargıyla söylüyorum bunu😂😂😂
Bu zamana kadar çok yedirttiler.
İçimi açsam her kan olur.
direk ters çevirip diksin daha iyi sonuçta onu çıkarırkende aynı acıyı yaşıcaZ Awk
hyr yemem
Bana ne a... ķ...
Ya Bi s... git
Sebep
amaç ne?
Değecek biriyse evet
Yemem
Bokunı bileme yerım
bende
Yemem