Kişilik & Karakter Flörtoz bir yapin mi var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Swnin Flörtoz bir yapin mi var? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Bazen ama arkadaş edinmeyi daha çok seviyorum flört olunca bitiyor çünkü arkadaş bir ömür surebiliyor 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Biraz ama sevgili vs. işlerinden uzağım. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla jsena +1 yıl Başıma bela almaya gerek yok bir süre :) Yorumla Soran +1 yıl Ne gectiki başından Yorumla jsena +1 yıl Bir şey geçmesine gerek yok, fikrim bu şekilde Yorumla Soran +1 yıl On yargilisin Yorumla jsena +1 yıl Peki Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hiç değilim 0 0 Yorumla
TheHighnessCeren Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Evet fazlasıyla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç flört un oldu Yorumla
balıkcı512 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Benle konus 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla balıkcı512 +1 yıl Senin gbi flortoz kadin cikmadi karsi nasil merak ediyorum Yorumla balıkcı512 +1 yıl E dicemde aksine soguk bi yapin var gibi Yorumla balıkcı512 +1 yıl ? Eee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bazen ama arkadaş edinmeyi daha çok seviyorum flört olunca bitiyor çünkü arkadaş bir ömür surebiliyor
Biraz ama sevgili vs. işlerinden uzağım.
Neden ki
Başıma bela almaya gerek yok bir süre :)
Ne gectiki başından
Bir şey geçmesine gerek yok, fikrim bu şekilde
On yargilisin
Peki
Hayır yok.
Sadece zevk arkadaşlıkları moda oldu
Hiç değilim
bayilirim
Hahah sence
Kesinlikle
Benimki azgınlık ya
Maalesef evet