İnternet & Teknoloji Nabıyorsunuz kestaneler? kediannesiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nabaysunuz kestaneler hesabı kapatmıştım biliyorum cok ozlendim farkındayım problem yok Güncellemeler+1 yıl Ula bi site ne kadar gergin sıkıcı olmuş iyice beter olmuşunuz Güncellemeler+1 yıl Herkes ne kadar ciddili pü Nabıyorsunuz kestaneler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kaybolan kediciğimiz eve dönmüş kadar sevindik 0 7 Yorumla kediannesiiii +1 yıl Çok hoş çokkkk ama geri gidicem Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Olmaz hayatta bırakmam. Odaya kitleyecem seni bu sefer , kaçamayacaksın. Yorumla kediannesiiii +1 yıl Sen bensiz mahvolmuşsun beeeee... Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Tabi ki. Günlerce ağladım ve sitenin sokaklarında aradım köşe bucak. Yorumla kediannesiiii +1 yıl Aramissin baska kizlarda ümit bularak aramişsin Yorumla kediannesiiii +1 yıl Hadi git basimdan spsl adam Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Kız ne alaka beee 😀😂😁 ne ara kıskançlık moduna girdik yuhh 😀😂👏👏 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. sen gittin saçlarıma erimez karlar yağdı 0 3 Yorumla kediannesiiii +1 yıl Ya geldim abartma sende geldim işte Yorumla u tenedos +1 yıl artık çok geç Yorumla kediannesiiii +1 yıl Ya tamam sakin ol Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 585 cevap paylaştı. Ne yapalım oturuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kaybolan kediciğimiz eve dönmüş kadar sevindik
Çok hoş çokkkk ama geri gidicem
Olmaz hayatta bırakmam. Odaya kitleyecem seni bu sefer , kaçamayacaksın.
Sen bensiz mahvolmuşsun beeeee...
Tabi ki. Günlerce ağladım ve sitenin sokaklarında aradım köşe bucak.
Aramissin baska kizlarda ümit bularak aramişsin
Hadi git basimdan spsl adam
Kız ne alaka beee 😀😂😁 ne ara kıskançlık moduna girdik yuhh 😀😂👏👏
sen gittin saçlarıma erimez karlar yağdı
Ya geldim abartma sende geldim işte
artık çok geç
Ya tamam sakin ol
Öyle takılıyorum.
Ne yapalım oturuyorum
Hoş geldinn 🙂😂
Boş boş yatıyom napacam
Çizik kestane hoş geldin.