Ben seviyorsam veririm o kişinin hakkında nasıl konuşulduğu önemli değil ama bir de şöyle bir şey var hani kim onun hakkında ne söylüyor herkesin dediğine inanmam ama benim değer verdiğim biri böyle bir şey diyorsa bir gözden geçirim çünkü boşu boşuna demez
Vaktinde biri için bir tanıdığım çapkın biri olduğunu demişti. Şans vermedim. Yine üniversitenin ilk yılı bir sevgilim vardı. Sonradan onunla ilgili de güvenme diyen olmuştu. Yani ortak takılmış olduğumuz bir kafe vardı. O da takılıyordu. Ayrıyken o kafede onu tanıyan birine sormuştum. O demişti. Kafenin sahibi de bana "Onunla nasıl sevgili oldun? S. alak mısın?" demişti. Haklılardı ama işte insanları zamanla tanıyoruz. Yani insan olarak iyi biridir ama sevgili olmaz ondan. Hoş, şu an evlendi. O zamanlar da çocuktuk.
Elbette veririm. Önemli olan başkalarının gördüğü değil benim gördüğüm.
Böyle bir durum benim başıma geldi. Bir arkadaşım hakkında kimse iyi konuşmuyordu.
şu an görüşmüyoruz bana yaptığı yanlıştan dolayı ama hala başkaları söyledikleri konusunda beni ikna edemedi. Dedikleri konusunda değilde başka türlü yanlış yaptı bana.
Ya insanlar çekemediğinin arkasından çok atıp tutar. Ben her zaman kim olursa olsun, kendi izlenimimi yaratmak istiyorum. Sonuçta bana nasıl olduğu önemli. Benim o insanı tanımam lazım. Bu şansı herkese veriyorum, kendini tanıtsın. Ya aksini ispatlasın ya da tamda arkasından söylendiği gibi olduğunu.
burada herkes boş konuşmus. Ben eminimki yakışıklıysa şans verir kızlar. mesela benim arkadaş sevgilisini aldattı kız affetti. merak ediyorum çocuk çirkin olsaydı affeder miydi? ya da çirkin insan sevgilisini aldatacak kız bulabilir miydi?
ben bana karşı tutumuna bakma taraftarıyım insanlar farklı hisler ve sebeplerden dolayı birilerini kötülemeye meyilli olabiliyor önemli olan bana karşı davranışları şans verebilirim.
İnsanların ne dediğine bakmam ama %80 olasılıkla insanların dediği kadar kötü birisi ile tanışacağım gerçeği var bu yüzden uğraşmamayı yeğlerim sürpriz yumurtaları sevmem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkes hakkında kötü konuşuyor ise onu özel de tanımayı tercih ederim dikkatmi çeker.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yaptik oyle safliklar. Bazen etrafi dinlemek daha iyiymis.