Sık sık tartışılan ilişkilere çözüm bulunabilir mi yoksa sonu ayrılık mıdır?

Sık sık tartışılan ilişkilere çözüm bulunabilir mi yoksa sonu ayrılık mıdır?

Selamlar,
Tabi burada önemli olan orta yolu bulmak ve diyaloğa açık olmaktır. Tüm sorunların bana göre ana nedeni iletişimsizlikten geçiyor. Bireyler birbirlerine karşı duydukları rahatsız edici durumları eğer konuşursa daha kolay ve basit çözüm yolu bulunabilir. İnsanlar yeter ki istesin. Bana göre çözülemeyecek problem kesinlikle yok.
bizim ilişkimiz de bu şekildeydi sürekli tartışırdık saygımız yoktu çünkü birbirimize en sonunda bu sebepten ayrılmaya karar vermiştik kendimizi düzelttik tekrar birlikteyiz ve çok mutluyuz gram sorun yaşamadık şimdi 6 aydır sevgiliyiz bir kere bile kavga etmemişizdir bence zaman çözüm olabilirr.
Tartışmalar, kavgalar olur. Önemli olan bunlar olurken karşılıklı saygınızı korumanız. Sık sık tartışmak istemiyorsanız iki tarafın da makul olması ve taviz vermesi gerekiyor ilişkinin devam etmesi için. Hep orta yol bulmaya çalışın, tartışmaları fazla uzatmamaya çalışın. Hallolur bir şekilde.
Tartışma temeline bağlı kişilere neden sağlıklı iletişim kuramadıklarına.. insan anlaşmak isterse anlaşır elbet ama kendinden ödün vermesi gerekiyorsa da sevgi de bi yere kadar çok da zorlamamak gerek diye düşünüyorum…
Cevap
9Cevap
Saygı ve sevgi varsa tabiki çözüm bulunur.
Bir ilişkide eksik çoksa o ilişki bitmeye mahkumdur.
Uzatmaları oynamak zaman kaybı olur.
Çok zor. Aradaki sevgi bağının çok kuvvetli olması gerekiyor ki kopmasın.
Eğer gerçek anlamda sevgi varsa o çözüm mutlaka bulunur.
Seviyorsan, tüm kavgalara rağmen, duyguların ağır basıyorsa, kurtarılabilir.
Evet ayrılık en güzel çözüm oluyor
Evet bulunabilir
Bulunur tabii ki. Çok kolay, ayrılmak. Kökten çözüm.
İstenen ve beklenen şeylere uymalı her iki taraf da.. Sevginin gereği budur..
Aksi halde katledilir aşk..
Kavga sebenıne baglı sudan sebepten ıse ıkı kısıden bırı abartıgı ıcın buyuyosa ortsk nokta bulunmalı veya bırınden bırı alttan almalı dıger turlu aldatma anlasılmama varsa ılıskı bıtırılmelı yaslandırır ınsanı
Ben anlaşamadığım kişilerle sürekli kavga ederim. Kavgaşar ilikinin tuzu biberi falan da değildir çok sık kavga varsa bariz anlaşamıyorlardır ayrılık en iyisi.
Ayrılmak en iyi çözüm hiç ama hiç kimse kavga gürültü sinir stres huzursuzluk dolu ilişkide olmak istemez
Çözümü ayrılıktır kimsenin kendine eziyet etmesine gerek yok
insanları 10 yaş yaşlandırıyor özellikle sorumsuz başınabuyruk hareketleri
Her seferinde büyüyorsa yorma kendini kurtul en iyisi kafa sağlam lazım
Tartışmaların neden olduğuna bağlı biraz da sudan sebeplerse eğer devam edebilir ve ama cidden büyük sebeplerle tartışma çıkıyorsa zor devam eder biraz da duyguya bağlı bazen de her ne tartışma olursa olsun duyguların ağır basar
Sık tartışığım kişiyle nişanlandım hala da devam ediyor iki güne bi engelliyoruz kavga ediyoruz devam ediyor keşke bıraksan
Olmuyorsa başka limanlara bakmalı
en mantıklı çözüm, ilişkiyi bitirmek.
Birinin artık ya susmasi ya da sudturulmasi gerek
Zor, ayrılığa gider eninde sonunda
Sonucu ayrılıktır bence
Hayır herkes kendi tarafında haklı çünkü
Çözüm ölene kadar sabretmek 😄
sanmıyorum
sanmiyorum
Ayrılın
bulunmaz
Hayır sadece yorar