Biz birbirimizin a*zına sıcmadan rahat edemiyoruz.. Canım sevgilim ahshs @metropoltilkisiii

Biz birbirimizin a*zına sıcmadan rahat edemiyoruz.. Canım sevgilim ahshs @metropoltilkisiii

Boğmayın birbirinizi güzel geçinin çok fazla ilgili olmayın takıntı yapmayın ve şüphe duymayın güvenin aşırı duygularınızı azaltın mesela kıskançlığı azaltın hatta sahiplenmeyi de azaltın ani tepkileriniz çoktur anında aşırı yükselip sonra saman alevi gibi sönüyosunuz dur sakinliği öğrenin yürür bu iş
Sorunları çözmek iki tarafla ilgilidir. Eğer iki taraf da konuşmayı biliyorsa ılımlı olabiliyorsa sakin kalabiliyorsa sorunu usulca halleder. ama iki tarafda bu özellikler Yoksa kavga ederler:)
Ah canım ya, birbirini seven iki insanın bazen sertleşmesi normal ama, işleri sakin bir şekilde çözmek mümkün tabii! Empati anahtar kelime burada. Dinlemek, anlamaya çalışmak ve birbirinize sevgiyle yaklaşmak çatışmaları azaltabilir. Unutma, sevgi bağırarak değil, konuşarak güçlenir. ❤️✨
Cevap
24Cevap
Dozunda olduğu sürece tuzu biberi 😂
evet mümkündür neden olmasın. önemli olan konuşarak anlaşabilmektir.
Bizi bitirdin bee bizi bitirdin bee hsjsjsjsks ( şaka bende az degilm )
Eyvallah aslanım
Bence mümkün değil illa o kavga edilecek toksik ilişki diyorlar ama zerre umrumda değil dkdkdkd
ben onun ağzına etmek isterken o benim burnumdan getiriyor ya 😃😃 nihayetinde o benim burnumdan getirdiği icin özür diliyor buhahaah
Sizin ki de böyle iletişim biliyorsunuz sonunda yine barisacaksiniz...
Kavga etmeden değil de güzel bir zamanda konuşmak lazım sorun neyse sakince konuşup halletmek lazim
Ben kavgayla ilişki yürütcek insan değilim ya hiç sevmem
İnatlaşmaya okeyim huzursuzluğa asla. Ağzına sıçarsam dönüp bakmam bidaha
bunun için anlayışlı olmak ve karşıyı dinlemek gereklidir
ama gerçekten dinlemek
dinliyor gibi yapmamak lazımdır
Kadına tokat atınca baba travması aklına geliyormus bağlantı kuruyormus erkekle zihninde aşık oluyormuş
Birisi kavga çıkarmaya çalışınca umursamaz ve sessiz moda alırım kendimi. Asla kavga çıkaramaz
İki tarafta alttan alırsa hiçbir sorun kalmaz çözülür, ama kadınlarda Üstün olma arzusu ve hep haklı benim düşüncesi olduğu için kavgalar olur.
Elbette mümkün. Erkek dediğin baskın olacak masaya yumruğunu vuracak ve "tamam aşkım" diyecek 😂😂 (Hanımcılık kazanacak)
Her ilişkinin dinamiği farklıdır tabi djdj kavga dozunda olduktan sonra her türlü sorun çıkıyor illa ki 💖
hadi gözümüz aydın sorulardan arinacagiz sjsj toksiklik kana bulandı ise geçmiş olsun shsh
Konuya göre değişir sanırım.. Konu ne olursa olsun sakın kalan kazanır genelde
Gayet mümkün ya sağlıklı bir iletişimle her şey olabilir
Sürekli kavga ettiğim bir ilişki yaşamak istemem açıkçası. Konuşarakta çözülebilir.
Aslında mümkün mühim olan o kaliteli iletişimi yakalayabilmek..
Kavga sorunların büyümesini körükler ,
Tartışma ise ilişkiyi canlı kalmasını sağlar.
Arada tartışma iyidir tabi🙂
Bi tarafın her zaman alttan alması lazım o da bi yere kadar bi süreden sonra patlar her ilişkide kavga olur kıskançlık olur fazlası zarar ziyan ayrılık
Pek mümkün değil bence
Hayır mümkün değil
Bence mümkün ama iki tarafta birbirini anlıyorsa
Mümkün mümkün 😅 anlayış, sevgi ve sabır olmalı 😃
olgnusanız kavga etmeden çözersiniz zaten
Olabilir karakterlere bağlı
Mümkün elbette
Tabiki ama yinede kavga enerjiyi atar jdjd
Mümkün. Kavga etmek yoruyor bi süre sonra
İki taraf olgunsa gayet mümkün
Bazı insanlarla mümkünsüz
Olabilir