Evliligimiz zaten çalkantılı. Sabrettim duzelir belki dedim, konuştum olmadı. En son bosanmayi düşünür oldum. 2 defadır bosanmak istiyorum, bosanalim bence diyerek konu açtım bastırdı beni. Ilkinde bir daha hoslanmayacagin seyleri yapmayacagim söz dedi ama ayni seylere devam etti.
2. de aileleri araya sokarak bastırdı bu isteğimi. Geldi buyukler evlilik kolay degil, cok cabuk pes ediyorsun, kadin yuvayi yapar gibi sacma sapan seyler söylediler.
Eşime karsi hissim yok. Yatak mevzulari da yasamiyoruz. kagit üstündeyiz yani sadece. Benim bu soguklugumu gördükçe sanki bosanma fikrine alıştırıyor kendini bilmiyorum. Dava surecini baslattim cunku ne kadar dirensede.
Biriyle görüşüyorum. Sevgili degiliz, flortte degiliz arkadaşız. Hollandali-türk melezi. Beni cok etkiliyor yalan yok.
Yetistigi ulke geregi mi bilmiyorum ama bana saygi duyuşu, bir kadin olarak deger verişi, kafasında kadin şöyle böyle olmali gibi kaliplarinin olmamasi, kadini eşit görmesi beni cok cezbediyor.
Benim esimden önce 2 turk sevgilim oldu, sonra esim oldu. Ben ilk kez kendimi bir erkegin yaninda özguvenli hissediyorum. Kadin oldugumdan yani cinsiyetimden dolayi ilk kez bir erkek tarafindan asagilanmiyorum.(bizim cogu erkeklerin kafasinda kadin hep 2. sinif vatandas ya. Ya da kadinin gorevleri siralidir kafalarinda. Bu adamda bunlar yok)
2 sevgilim ve esim araba pek kullandirmazlardi mesela. Bu adam bana arabasini verip sen sür diyor. Beni destekliyor cogu konuda. Daha önce bu kadar güvende hissetmemistim.
Adam kendimi olan özguvenimi artırdı. Bana davranislari falan cok nazik. Ki sadece bana degil. Genel olarak insanlara deger veren biri. Garsona da ayni saygiyi veriyor yuksek makamli birine de. Karakterini cok begeniyorum. Yani karakterli nasil olunur deseler bu adami gösteririm.
Bir gelecegimiz olur mu bilmiyorum ama arkadasligi bile yeter. Uzun zaman sonra kendimi iyi hissettiren biri var yanimda. Arkadasligi bile degerli.
Bizim millet gibi olumsuz, toksik bir yapısı yok. Hoslaniyorum yalan yok. Ama bosandigimda bir seyler yasarsak itiraz etmem. Bazen suclulukta duyuyorum bu duygular şimdi olmali mi diye ama dusuncelerime, kalbime söz geciremiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer