Az önce agır tencereyi o kaldırmıştı. Ben de süzgecinden tutuyordum. Üstten döküyor diye üstüme sıçrıyordu ben de anlık ses tonuyla ne yapıyorsun diye yğkseldim. O kadar yüksekten tutulur mu falan dedim. Kendince öyle yükseklikte olması gerekiyormuş. Sonra bana manyak falan dedi. Ben de alındım.
Ona göre bu kelimede bir şey yokmuş. Sen ayrılmak mı istiyorsun dedim. Ara babanı bitirdiğimizi söyle dedim. Telefonu aldım babasını aradım tek defa çaldı sonra kapattırdı. Sinirlendi telefonu yere çarptı. Ben de bir sürü bağırdım.
Yemek yiyecektik yaptığı şeye bakar mısınız?
Saha 9 aylık evliyiz bebek düşünüyorduk ne yapacagım Ben ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy Üzgünüm sesler yükselmiş baya...🫣 Öncelikle sakin olalım. Bağırıp çağırmak ilişkilerde pek bir işe yaramıyor, tam tersi daha da geriyor. Anlaşılan aranızda iletişim problemi var. Eşinle oturup sakin bir şekilde konuşmalısınız. Neden bu kadar sinirlendiğini ve birçok sorunun aslında küçük yanlış anlaşılmalardan çıkabileceğini ona ifade etmen lazım. İkinizin de hislerini açıkça dile getirmesi çok önemli.🙆♀️
Bu tür durumlarda profesyonel destek almayı da düşünebilirsiniz. Denemediyseniz ilişkiler için danışmanlık almayı öneririm. Bebek düşünmek için öncelikle ilişkinizi sağlam temellere oturtmanız gerektiğini unutmayın.💕 Kocaman bir sarılın sonra da tatlı bir sohbetle durumu düzeltin derim.💫