Bana göre her doğru her yerde söylenmez herseyin zamani vardir ilk günden özelini acmak yalnis geliyor sizce

Bana göre her doğru her yerde söylenmez herseyin zamani vardir ilk günden özelini acmak yalnis geliyor sizce

Doğru her yerde doğrudur ve doğru her zaman iyidir. İlk günden herşeyi anlatmak için zaten yeteri kadar zaman yoktur. Mesela geçmişte kaç tane sevgiliniz olduğun konusu ilk görüşmede konuşulmaya gerek yok. Ancak bir şekilde konu oraya geldiyse de dürüst olmak lazım.
Sizin için olmazsa olmaz derecede önemli bir konu varsa onu önceliğe almak lazım.
Her şeyi anlatmak doğru değil, geçmiş ilişkinde yaşadığı cinsel deneyimler anlatılmamalı, onlar mahrem, özel ve nahoş olur anlatmak.
Anlatılması gerekenler, bilinmesi gerektiği kadar anlatılır daha fazlası hoş olmaz
Zarardır bunu bizzat yaşadım Tavsiye etmem ama şöyle bir şey var ben o zaman her şeyleri anlatırken ilerde böyle körkütük aşık olacağımı tahmin etmiyordum
Cevap
12Cevap
Merak ediliyorsa anlatılmalı
Herkes zararlıdır demiş. Bizim kızı buraya üye yapmak lazım.. azıcık ders alsın xjslfjs
İlk zamanlar olmaz doğru sayılamaz fakat karsılıklı birbirinizi tanıdıkca olabilir ve olması gerekir , fakat ilişkinin basında gecmiş gecmiş te kaldı ilgilenmiyorum sende benim gecmişimle ilgilenme gibi gibi konusulup kapatılabilir... 🥂
Geçmiş bilinmek istiyorsa karşı taraftan o zaman anlatılır yoksa geçmiş geride bırakılmalı zaten
Elbette zaradır, kimse geçmiş özelini başkasına anlatmasın. Mümkünse de kendine benzeyen birini bulsun.
Bence her ilişki başlangıç noktasıymış gibi olmalı. Elbette yüzeysel bahsedilen olacaktır ama her bahsediş bir hatırlayış. Ne gerek var..
Kimseden çekinmem yok geçmiş geçmiştir kimseyide alakadar etmez
Her şey anlatılmaz, zaman geçtikçe öğrenilmesi gerekenler öğrenilir
Özeli neden anlatalım ki? Kalsın içimizde ya , gölü bulandırmaya gerek yok
Zamanla anlayışla soruyorsa karşı taraf sende dürüst olup anlatmalısın. Açıkçası ben geçmuçte bir hata yaptım ona gerçeği söyleyemedim ama buna sebep daha öncesinde bununla iligili kötü konuşmasıydı. Bence birisi dürüst olmanızı bekliyorsa onu haketmeli.
bence hiç anlatma eğer seven birisiyse seni merak edip sorar herseyini anlatırsan zamanla konuşacak muhabbetiniz ve heyecanınız kalmaz
Dürüst olmak en güzeli ya kabul eden öyle etsin
Bence gereksiz ve yanlış
Herseyi heryerde anlatmak yanlış
En iyisi söylememek
iyidir bence. sürpriz sevmem
Zararlı dürüdtlük yaramıyor
Tek kalime ile zararlidir!
Faydadir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?