Arkadaşlar şimdi olay baya karışık 😞.
Sevgilimle üç yıldır birlikteyiz, ama bir yıldır farklı şehirlerde yaşıyoruz. Çok sık görüşemiyoruz internet dışında, o Bursa'da yaşıyor ben ise İstanbul.
Kankam dediğim de aslında sevgilimin kankası, onunla tanışalı da bir yıl falan oldu işte aşağı yukarı. bu çocuk sevgilimin çocukluk arkadaşı ve başka bir şehirde.
Bizim bir discord grubumuz var işte orada konuşuyoruz hemen her gün, bu kankam dediğim çocukla da bayağı muhabbetimiz oldu kafa çocuk baya.
Bu bana geçen ay Yaren ben İstanbul'a gelicem buluşalım gezdir beni vs. dedi ben de tamam dedim işte geldi cuma günü ve üç gündür burada, sevgilimin de haberi var yani güveniyor ikimize de ama maalesef bizim aramızda bir yakınlaşma oldu dün...
Biraz içmiştik Kadıköy'de oturuyoduk. Benim bir arkadaşım daha vardı aslında ben ikisinin arasını yapacaktım yani ben öyle düşünmüştüm ama arkadaşım olan kız sızdı kaldı işte biz de oturuyoduk ve kankam beni öpmeye başladı işte ben de neden bilmiyorum karşılık verdim... Sonrası malum işte hayal meyal hatırlıyorum.
Sonraki gün hiçbir şey olmamış gibi davrandı bana, ben de pişmanım ama bilmiyorum vicdanım hiç rahat değil sevgilime aşığım.
N olacak ne yapacağım sizce sevgilime söylemeli miyim yoksa bu konuyu hiç açmamalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer