Eşimle ilk kez tatile gideceğiz, benim bacaklarım çok çirkin, çok utanıyorum. Boşanır mı benden?

bir buçuk yıllık evliyiz balayına da gidemedik en sonunda bir haftalık tatile gideceğiz pansiyon tarzı bi yere , sorunum şu ben fiziğimi kötğ buluyorum benim kollarım aşırı zayıf baldır bölgem yani bacağımın üst kısmı löp et😂 irenc duruyor dizlerim yamuk givi işte , vücudum biçimsiz , utanıyorum plaja gitmeye insan içine girmeye güzel güzel havalı fizikli kızlar kocamın önünden süzüle süzüle geçecek benimle de o kızlar dalga gececek tipe bak diye , eşim ben seni beğeniyorum dese bile beğenmediği ni biliyorum tabi kırmamak için öyle diyor , ama eşimde TATile denize gitmek istiyorum ben ama boşanırız kesin kavga ederiz dedi ama kaçış yok elbet bir gün gidicem ama napıcam bilmiyorum şimdiden düşünüyorum napıcam diye , boy 1,68 kilo 64 ? Eşime tek git sen dedim oda ben boşa mı evlendim ben dedi sen gelmez sen dedi , neyse öyle işte napıcam ben , alt tarafımı kapatmak için siyah pareo aldım baska ne yapabilirim?:(

Eşimle ilk kez tatile gideceğiz, benim bacaklarım çok çirkin, çok utanıyorum. Boşanır mı benden?