ALdatmasına rağmen bırakamıyorum , nasıl unuturum?

Sosyal çevrem deseniz yok. Üniversiteye hazırlanıyorken aldatıldım ve bunu sürdürdüm bıraktı yine aldattı, yine konustum arsızım utanmadım yine aynı şeyi yasıyorum ve psikolojim alt üst olmus durumda. Hatalarımı yüzüme vurdukça düzeltmeye çalıstım bir dizlerine Kapanmadığım kaldı dicemde en az onun kadar berbat şeyler yaptım, o kadar çaresizim ki Şu an sessizce köşeme geçildim aldatıldığımı Şu an bilememe rağmen birşeyler yapamıyorum o kadına giderken bana yalan söyleyip habersiz bırakıyor buna %100 eminim aldattığından. Onsuz , nasıl önümü görüp , onu unutabilirim? 6 yıldır tanıyorum 2 yıldır hayatımda idi ask anlamında

Güncellemeler
+1 yıl
Benim mesleğim kuaför ve yoğun is temposunda bir salı tatilim var bosta kalmaktan korktuğum için üniversite tercihimi geçen sene vermemiştim bu sene öleceğimi bilecek kadar kötü birşeyde yasasam vereceğim orada kesinim. Hatalarımda sunlardı Sadece, gereksiz saçma kıskançlıkları ve ben yaparsam oda yapar kafasında beni yargılıyordu güvenmiyordu onun yüzünden tüm sosyal çevremede mesafe aldım iyice içime kapandım ne yapacağımı bilmiyorum
ALdatmasına rağmen bırakamıyorum , nasıl unuturum?