Tek başıma yaşıyorum, 32 yaşındayım çalışıyorum ve Ailemle 10 yıldır görüşmüyoruz diye sevdiğim adamın ailesi bana ailemize uygun degilsin dedi
ayaklarının üzerinde duran kadından neden herkes uzak durmak ister
Tek başıma yaşıyorum, 32 yaşındayım çalışıyorum ve Ailemle 10 yıldır görüşmüyoruz diye sevdiğim adamın ailesi bana ailemize uygun degilsin dedi
ayaklarının üzerinde duran kadından neden herkes uzak durmak ister
Ayaklarının üzerinde durduğun için değil. Ailenle görüşmediğin için. Sen diyorsun ailemden koptum, onlara muhtaç değilim, ailenle konuşmayıp işinin olmasını kendi kendine yaşamanı kendi ayakların üzerinde durmak olarak düşünüyorsun. Onlarsa kız ailesiyle konuşmuyorsa, kimseye hesap vermiyorsa sorunludur normal değildir diyor.
Kendi kendine yeten kadından tırsar böyleleri, çünkü ezemezler, çünkü hüküm altına alamazlar, ama oğulları adam olsaydı da senin yanında olsaydı, işte bu erkek tipi de bu ülkede yok denecek kadar az... Aile ile görüşüp görüşmemek senin bileceğin şey, buna kimse karışamaz, ki vardır bir bildigi diyecek adam gibi adamlar yok, sorun sen değil onlar... Hem tek tabanca sorunsuz bir kişiyi kaybetmişler, onlar üzülsün sen değil...
Evlenir de bu toplumda kötü gözle bakılıyor, kadın veya erkek ya evlenince aileden ayrılır ya da ölünce. Bence sevdiğin adam ile konuş, aileni görüştür 1-2 sefer, sonra kendi mutluluğunuza odaklanın. Çevreye bakarsan hiç bir zaman mutlu olamazsınız.
Evlenebilirsin elbette, ne güzel kendi ayaklarının üzerinde durabilen genç bir kadın. Onun ailesinin uygunluğundan sana ne, sen ailesiyle mi evleneceksin sanki? Ailesinin kuklası hıyarın tekiymiş bir şeyler olmadığı iyi olmuş boş ver.
Cevap
62Cevap
Evlenebilir tabi ki
Ailesi onların bir dediğini iki etmeyecek uslu ve mümkünse canım bir gelin istiyor demek ki. Sen de 10 yıldır kendi ayakların üzerinde durabilen bir kadın olarak onlara boyun eğmeyeceğiz en başından göstermiş oluyorsun. Bu yüzden istemiyorlardır. Asla kendini suçlama. Bu onların kusurudur
Senın gibi hemcınslerıme hayranım 😍
Korkuyorlar çünkü kendi başının çaresine bakabilmenden, eşinin bir aldatışında kapıyı suratına vurup çıkabileceğinden gidecek bir yerin üstünde duracak bir ayaklarının olmasından korkuyorlar bu kadar.
Muhteşem cevap
Evlenir evlenemez diyen halt etmiş. Sevdiğin adamın ailesi uygun görmemişse ozaman uygun göreni uygun bir şekilde uygun olanı uygulasınlar. Bir çok aile caz yapmaktan başka bir şey bildiği yok.
Cok sagol
Sende sağol.
Çalışan kadın hele tek te yaşıyorsan erkekler çekinir ebeveynler daha çok korkar cunki kontrol edemiyeceklerini bilirler yiyorsa cek git diyemezler, cunki beklerler ki kovsak geri dönsün
Bunu bir erkegın söylemesı çok hoş bulaşan acık konuştuğun icin teşekkür ederim
dogrunun cinsiyet ayrimi olmaz gercek bu maalesef
Ne alakası var o sevdigim dediğin adamın dangalakligi
Evet kesinlikle
Yani kusura bakma. Ailenle neden gorusmuyorsun
iyi bence mutlu olmalısın bi beladan kurtulmuşsun. insan olsalar artık bizim kızımızsın derlerdi
Agzına saglık bunu bu şekilde söylemen beni çok mutlu etti
Çok sağol 🙏 sende hep mutlu ol
Sevgilin buna ne dedi bilmiomuydu yalnız yasadigini
Adam sustu bende evimden def ettim onuda ailesinide
Evet nasıl da bıldın
Öyle bir aile olacağına olmasın daha iyi, kurtulmuşsun bile diyebilirim. Umarım birlikte mutlu olabileceğin insanlar hayatında olur.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
Güçlü kadınları genelde sevmiyorlar. Belkide ailenle değilsin ve yaşın geldiği için ailesi istememiştir
Evet bu yaş ta bi sorun senın yasın kac?
Neden sordun
Merak ettım sende 30 olupta bekarmısın dıye
22 yaşındayım
Ay masallah
😃😃🙏🏻
İyi olmuş senin adına kurtulmuşsun o mal yobaz ailesinden boş ver.
Çok haklısın
Teşekkür ederim.
Ben sana teşekkür ediyorum
Rica ederim 🙂
Çok yanlış halbuki evini işini kendi yapıyor demeleri gerek, ben açıkçası öyle kadınlara hayranım
siz onun elisesi ile mi evleniyorsunuz birde sizi seven erkek zaten bunu ailesine soylemedine izin veriyorsa o erkek erkek degildir uzak durun derim cunki ilerde cok pisman olursuz ama is isten gecmis olur
o zaman sende senin gibi birisini bul böyle saçmalıklarla uğraşma
boş ver sen onları.. fitne fesat dolu içi dışı. boş ver tek tabanca takıl. bu devirde evlilik oyuncak oldu. insanlarin içi dışı pislik. kimsenin kimseye selamı yok. yolda yürürken düşsen millet kameraya alıyor. biri atlasa kameraya alıyor. biri ölse kameraya alıyor. siciyim böyle düzene
Ekonomik özgürlüğe sahipsin bi kariyerin var yalnızlığa alışmışsın ufak tefek ses gürültü azar laf kaldıramazsın sen ondan bizim oğlanı boşar korkusuyla yanaşmazlardır 😂
Çünkü böyle güçlü kadin erkek egomanyasina girmez. onlar böyle bir kadının kimseye eyvallahi yoktur. O yuzden onlar söz geçirip edecekleri hizmetçi bir gelin istiyorlar
Çocuğun ailesi seni ipsiz sapsız biri olarak algılamış. Aileden ayrı tek başına yaşamak ayakta durmak erkekleri çekici yapabilir ama kadınlarda aynı etkiyi oluşturmaz.
Çünkü onların saçmalıklarına dayanmayıp istediğin anda gidebilme ihtimalin çok yüksek o yüzden korkuyorlar.
10 yıldır görüşmeyişinizin nedeni nedir?
Tabikide evlenebilirsiniz ama ailesi ile ilgili problemi olan insanlar yuva kurarken sıkıntılı olabiliyor Sanırım bu sebep olmuş olabilir
Aile hayatın yok çünkü. Sen buna güçlü kadın diyorsun ama 10 yıl ailesi ile görüşmemek kabul edilebilen bir şey değil.
baskı altına alamaz kimse seni böyleleri evlensen bile sonradan üzülerek ayrılırsınız iyi olmuş sizi seven kişi baskı altına almayacak bir kişi olmalı
Ailesiyle görüsmeyen insandqn bi cacık olmaz.. çoooookkkk zorunlu bir sebep olmadıkça..
Saçmalık
Bende yıllardır tek yaşıyorum
Evlenebilir kesinlikle.
Bu yaşadığınız, o ailenin kusurlu bakışı.
Halt etmiş. Senin gibisini kaldıramaz öyleleri çünkü onlar bastırabilecekleri kadın isterler.
Ben de yalnız yasiyorum karşıma kimse cikmiyor :))
Neden evlenmeyeceksin seninde bir kocaya ihtiyacın var bul birini evlen keyfine bak
Tek bir şey var anne ve babasıyla arası kötü olanın hayatında bolluk ve bereket olmaz.
tahminimce ailesini bahane edip
işi askıya almaya çalışıyor
evlenirsin de yalnız yaşıyorsun diye seks yapan çoktur gözü ile bakarlar
En ufak şeye çeker gider ego yüksek kadınlarda bide kendine güven varsa
ayakları üzerinde durduğun için mi? yoksa aile kavramına uzak durduğun için mi? seni istemiyorlar
Onu diyen aile ile senin işin olmasın. Sığırlıkta sınır tanımıyor bizim insanımız :D
bence sorun o ailede sende degil
Bencede
Sizin aile bana uygun değil deseydin
O an aklıma gelmedi 😂
Kendi ailesinin sevmediğini neden ve nasıl biz severiz demişlerdir.
Problemli bir tip gibi görünüyorsun uzaktan.
Mesele senin ayaklarının üzerinde durman değil, mesele ailenle aranda olan problem. Insan ister istemez şüpheye düşer.
Oha ne demekmiş ya o, nasık bi zihniyet
Kurtulduğuna şükretmelisin
Türkiye de aile önemli
Saçmalık. resmen sende o aileden uzak dur
Bazen evlilik zor gözükür bizim gibilere bende yıllardır yanlız yaşıyorum
Güzelsen eğer evlenirsin
Herneyse görsellik diyosun
Yani
Çok saçma
Evlenir
yani bende senden farkim yok
evlenir aslında bu kadınla evlenilir