Kiz arkadasiniz sizi terk etti ve hataliydiniz. Ama en yakin erkek arkadasiniz o kiza asik oldu ve onunla sevgili olmak için herseyi yapti. Siz olsaydiniz ne yapardiniz. Umursamazmiydiniz. O arkadasinizla hala konusurmuydunuz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eski sevgilimi ayartır onunla yatar sonra ikisine tekme hadi yallah
Ama ben o kadar karaktersiz degilim 😁 asla eskiye gitmem. ve evlilik olmadan yatmam
Bu karaktersizlik değil. Öyle insanlara böyle muamele az bile 🤧
Ben hatalıysam bunu kabullenirim haketmişim der kenara çekilirim..
En yakın arkadaşım olmaz artık, düşman tabiki olmam, ama görüşmezdim:)
Ne halleri varsa görsünler derim ne diyim.
Beni sevdigini soylerken baska kizlarla konustu.10 kere uyardim kavga ettik sonunda yoruldum terk ettim. burada benim hatam ne
Burada senin hatan yok onun karaktersizliği.. demekki öyle biriymiş aytrılığı sonuna kadar haketmiş...
Ama en yakin arkadasina onu sordum arkadasi bana aik oldu. Ve sans verdigin için kendimi kotu kiz arak hissediyorum.😔😔
Hayatimdaki ilk erkekti. Simdi 2. En yakin arkadasi hep birlikteler. Bir insan nasil boyle davranabilir. hicmi sinir olmaz , kiskanmaz
Neden kötü kız olarak göreceksin öncekiyle denedin olmadı bununlada deneyip kişiliğini test edebilirsin belkide kalbinin sahibi budur...
Ama benim kalbim digerinde unutamadim ki. Yaomak istedim ama ilk ask unutulmuyor
Neden bazi erkekler boyle. Bir kizi sevmek ona sadik olmaz cok mu zor. Oysaki ben ilk defa onunla konusmutum tanidigim ilk erkekti. Beni pisman etti.
O karakterdeki birini unutmalısın bence... öyle biri seni defalarca aldatır ve senden kabullenmeni bekler... ilkler tabiki kolay unutulmaz ama karşındakine şans verirsen unutman daha kolay olur.
Cok tesekkurler. o gelse bile kabul etmedim etmemde. ama acimi yasadim. umatim ilahi adalet cezasini verir. ne diyelim.
Senin ahını aldıysa mutlu olamaz zaten... her erkek aynı değil bazıları azmış elindekiyle yetinemiyor başka bedenler tatmak istiyor hep..
Allaha havale diyorum. bunu ona souledim gercek erkek olsaydinda bir kiz ile yetinseydin. her kiza gitmeseydin. bana ne dedi biliyormusun (erkek oldugumu gormek istersen sana skmi gosterebilirim)
Erkekliği sadece skinden ibaret sanan kafasız biriymiş... bazen ayrıldıklarımız kurtulduklarımız olur buda senin kurtulduğun olmuş... böyleleri cinsellikten başka bir şey düşünmez ki seni sakız gibi kullanıp atar... ilişki yaşar bırakır ilişki yaşadınız mı.
Hayir farkli sehirde.
Farklı şehirde olmasaydınız ilişki yaşamak isterdi ve ilişki yaşadıktan sonra yine bırakırdı seni... ilişki yaşamamanız çok iyi olmuş ilişki yaşadıktan sonra psikolojik olarak kendini toparlaman çok daha zor olurdu...
Eger birsey anladiysaniz banada anlatin. Hic iliskiyi birakin temaz bile olmadi. Ilk sevgilim beni seviyormu bilmiyorum hala bana bazen mesaj atiyor. ona sorduyumda eskisi gibi ask hissetmiyorum dedi. Arkadasiyla birlikte oldugum icinmi yoksa gercegimi soyledi
Bu karakterdeki insanlar kolay ilişki değiştirebilen bir yapıya sahiptirler.. arkadaşıyla alakası yok seninleyken başka kızlara gitmeseydi sana sadık olsaydı sen öyle bir şey yapmazdın zaten.. sana karşı gerçek hisleri olsa başkalarına gitmezdi başkalarını aramazdı.. demekki sıkılmış... senin gibi kimbilir kaç kişiye umut veriyor kaç kişiyle konuşuyor her gün..
Cok haklisin cok tesekkurler. onun için aglamistim ama gercekten bunu yaptigima pismanim. oyle bos degersiz biri icin aglamak aptallik. Ben insanlik yaptim karsimdakinin hayvan oldugunh bilmiyordum. umarim kalbi gibi igrenç hayati olu ne diyeyim. ben degil o kaybetti. Beni gibisini istesede bulamaz🤷♀️
Değersiz insanlar için kendini yıpratmaya bile değmez zaten bırak kendi değeriyle kalsın...
Sizin gibi tecrube sahibi insanlara bazen ihtiyac oluyor. Cok tesekkurler benimle ilgilendiginiz icin. Umarim hayat size hep mutluluk getirir🦋
Rica ederim bu yaşadığınızda sizin için aslında ders niteliği taşıyor.. karşına çıkan erkeklerin böyle yapabilceklerinide öğrenmiş oldun... bundan sonraki ilişkilerinde hemen bağlanmamalısın önce tanımalısın sonra bağlanmalısın... bağlandıktan sonra ayrılık daha çok koyuyor insana...
Şeref yoksunu konuşur anca
Evet ya bende anlamadim. hala ikiside arkadasiz diyorlar. burada kotu ben mi oldum. Ama aldatialda bendim
İkisini de salardım
Peki sen kizi aldattiysan hata sendeyse
o zaman onu kaybettin demektir yine gitmen lazım
Beni aldatti , ve simdi en yakin arkadi ile birlikteyim kendimi kotu hissediyorum
birlikte olduğun kişi seni gerçekten seviyorsa ona yazık değil mi
Beni çok seviyor. ama o arkadasiylada hala konusuyor
sizin ilişki yalama olmuş
Anlamadim bende. bunlar nasil erkek. bir insanin arkadasi sevdigi kizi alirsa ben ona dusman olurum bunlar hala arkadas birlikteler. belkide beni sevmemis. bilmiyorum
temas olduysa ondan birliktedir seninle ve arkdaşına rağmen bişi demiyorsa ikisininde amacı aynıdır
Temas hiç yok. hatta o ikiside farkli sehirde 😬
ilginç
Vallaha bende kafati yiyecegim. Amaclari ne alnamadin. Ikiside seviyormu. Dalgami geciyirlar. bilmiyorum. bana bunu aydinlatacak tecrubeli biri gerek.😔😔
bence ikisinin de amacı seni elde etmek
Bu imkansiz. Ben oyle biri degilim ve bunu ikiside biliyor. Belkide onlardan uzak durmaliyim. Dertsiz basima dert aldim🤦♀️
Ikiside evlilik dusunuyordu. ailesiyle tanistirdilar. Hatta ailemle tanismaya be geleceklerdi
yok artık asdasd
Sevgilimi kiz arkadaslarimla tanistirmam
Neden
Kizlara güvenmiyorum tehlikeliler
😂😂 haklisin
Güle güle derim
Konuşmazdım sg sin gitsin
S... Onu