Güncellemeler
+1 yıl
yok mu öneri verecek arkadaşlar troll sorulara 50 kişi oluyorsunuz awq bir bakın şuraya
Güncellemeler
+1 yıl
Nereden izlandalı kızları bulabilirim resmi profil olacak böyle yapmacık yalan dolu siteler değil sadece sosyal medyadan izlandalı kızlarla nasıl iletişime geçebilirim onu soruyorum bu kadar ya bilen illaki vardır eminim buna
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yatağa uzan gözlerini kapat siyah bir ekran gelecek ondan sonda göreceksin
yapma şunu ya pff
Bir taktik verebilirim ama buradan olmaz. Ya da takılacağım yeri
tamam ver
ulan sende bize yürüyorsun tamam bekle atıyorum
Ulan sana niye yürüyeyim lezbiyenim ben
attım lez
Fake lan bu ŞAÜDAĞFĞSDPAPFĞSĞCĞDĞC
Görüntü kalitesinden belli
Yazık olmayan kafana
Bende kafa yok en azından sende direkt beyin.
İzlandalı kızlarda sıraya girdi seni bekliyor çok komiksin. Avrupalı erkekler hepinizden yakışıklı ve daha kültürlü.
Ya kültür konusuna bir şey diyemem ama görmeden konuşman hoş değil klasik Türk kızısın işte resmimi görsen arkadaşlarına bu çocukla konuşuyorum diye göstermek için kendini yırtardın lütfen boş yapma
Yaaaa güldürme beni Allah aşkına 😂 ben napıyım senin gibi boş adamı
tamam
Görüş sahibi. Kızz bu sana laf atmış ama cidden yakışıklı değil gel atayım sana dksğğxcşclpc
Ay buneee bende sanıyorum manken Yunan tanrısı gibi bir şey çıkacak..
Birde Türk kızı diye ezmiş ama annesi de Türk sbdbsjslxlc
@brokehearth_____ yani fake bu diye ağlıyordu alt yorumda instagram gel ben diyince zırlamaya başladın enik seni :D
Abndlslckdlsşcldlslxk zavallı
@bRokeHeaRth_____ Nasıl ağrına gidiyor dimi :D seni ciddiye almıyor oluşum benimle iletişme geçsen seni görsem umrumda bile olmayacağın , kıskandığın için kudurup hakaret etmelerin , öneri vereceğim diyerek takip atmamı istemen , sonrasında lise 1 öğrencileri gibi saçma sapan yazılar yazman ne kadar ucuz hareketler bunlar geliştir kendini biraz sana daha yazacağım bir şey yok çirkef kişilik
O tipini görmek içindi erkeğin Kezbanı ayrık dişlerini yaptırt sen
Senin ayrık dişlerini kıskandım evet kezo 😂
Sen geliştir asıl. Tipin gayet ortalama 10/6 tipin var.. ahım şahım değilsin. Ben dediysem sen de inandın paşa paşa inanmasaydın mal 😂😂😂
@bRokeHeaRth_____ Mesele yakışıklı olup olmaması değil, Avrupa'da yakışıklı olması para etmez zaten cünkü orada çoğunluk yakışıklı ve güzel. İnsanlar kültüre, vizyona ve statüye bakar ne yazik ki bu çakma kazanova son derece boş.
@bRokeHeaRth_____ Evet o yüzden ayyyyyy fake buuu yjhaaaa diye aşağıda klavyeye oturmuş şekilde sonrasında random atıyordun dimi :D hadi git ötede ağla uzaktan bak bana kendine de aynada bakıp kudur :D
Allah aşkına yorum sahibi sana atayım şunu rezalet bir tip. Kıskanıyor diyor bir de takip at diyince benden hoşlandı dedi Kezban 😂
Aynaya bakıp kudurmak? Ben tipimden gayet memnunum. Tipin de yakışıklı değil avrupada senden bin kat yakışıklı erkekler var. Kendini ne zannediyorsun ki
Komik çünkü zavallı olmana gülüyorum
@bRokeHeaRth_____ ilgilenmiyorum seninle neden yazıp duruyorsun amacın ne? sana nasıl bir dürtme yapmış olabilirim takip et dedin ettim ve sonrasında bana fakesin diye ağladın şimdi fake değilsin ama çirkinsin diye ağlıyorsun , lezbiyenim diyorsun sonra erkeğe kezo diyorsun , nasıl bir ruh hastasısın sen yazma ilgi alanımda değilsin anlamıyor musun ilgi yoksunu ruh hastası? açık bak yazma bu kadar
Fake değilsin çirkinsin demedim. Hem fake gibisin hem de çirkin bir fake gibi eğer fake değilse de çirkin çamur ne atıcam sana
Lezbiyenle Kezban aynı şey mi evladım?
@bRokeHeaRth_____ yazma diyorum ilgilenmiyorum seninle yazma uzaklaş zaten Türkçe bilmiyorsun yukarda ne yazdığını belki kendinde anlamadın yazma bak açık ve net yazma engelliyeceğim tamam bir daha yazarsan
Türkçe bilmiyorum doğru Türk değilim ondandır. Yazdığımı karışık yazdım ama isteyen anlar , eğer beynin varsa tabi
Haklısın sana yazarak prim veriyoruz şu an. Benden hoşlandığı için yazıyor diye düşünüyorsundur Allah bilir
Yahu bir susun yeter
Yorum sahibi seni savunuyordum da sen bilirsin:d
Hello pal da her ülkeden var ama ücretli olabilir eskiden ücretsizdi
hellotalk ile aynı değil dimi kanka bu
Yok bu dediğim hello pall
teşekkür ettim kardeşim
Rica ederim bol şans
Irka göre kız seçmek mi pekala
hayır o ülkeye gitmem gerek tek şansım bu görünüyor
Niye irlandalı? Hollandalı olmaz mı
Soruyu okuyup yorum yaz bari orada irlanda mı yazıyor? espirimi yaptın sen şimdi?
Valla irlanda diye okudum 😂dalgaya vurasım geldi ne var
Vurma dalgaya bayan shop ciddiyim ben önemli bir konu benim için
Neremr shop yapmışım 😪 sadece rengiyle oynadım.. bilsem yazardım da bilmiyoruö biri yazmış işte
Hiç shop yapmamışsın kusura bakma benim hatam şimdi fark ettim de oldukça sade bir fotoğraf efektsiz
Shop efekt aynı mı efektli desen neysee.
kırdım mı seni bayan efekt
Ağlıyorum gözyaşımı hollandaya gömün
bir daha dalga geçersen seni izlanda hükümetine şikayet ederim ciddi ol şurda araştırma yapta destek ol bana
Sanki benim yapacağım araştırmayı sen yapmadım bulsan zaten sormazdım izlandalı
Ya tamam ya sen böylesin işte bırak ya
Üşengeç olduğum için hemen bırakırım işime gelirr💃🏼
Seni sevdim istek attım sana
Cins olduğum için takipleşmiyorum
cinsine.
😒😒
Hellotalk
Bu dediğin bir uygulama mı ve burada ki oluşturulmuş profiller onaylı profiller mi?
Dil uygulaması
ülke ve cinsiyet seçebiliyor muyum görüntülü mü yazışma mı nasıl bir şey
ve profil resmi vs koyabiliyor muyum ona göre telefona geçince indireyim pcdeyim şu an
Evet ülke seçimleri vs mevcut görüntü var mıydı hatırlamıyorum uzun zamandır kullanmadım ama burası gibi öyle abaza vs yok gayet iyi pratik yapılıyor
Evet koyabiliyorsun
çok teşekkür ederim
Rica ederim
android uygulaması dimi
Her ikisine de iner ben iosta kullanmıştım
adamsın sen gözlüğünden öpüyorum
Ahahaha yalnız dikkat ette abazalık falan yapma orası ciddiyim gayet elit bir site pratiğe yönelik burası gibi değil şikayet ettiklerinde işlem yapılır
abazalık tabi ki yapmam ama bir yerden sonra inceden yürümem gerek valla o iş bende ya :D
uygulamayı indirdim ve sana bir Türk askeri olarak selam ile teşekkür ediyorum