Arkadaşlar rica etsem detayı okuyup bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Bu sorunu erteledikce her şey daha da kötü gidiyor eğitim sınav konusunda her şeyi yapabilecek kapasiteye sahipken ve bundan yana bı sıkıntıl yokken insanlar insan içine karışmak sosyalleşmek arkadaş edinmek kendimi ifade etmek bunlar benim için çok yabancı şeyler. Ve böyle bi sorunumun olması bana çok saçma geliyo basit mi yoksa durum gerçekten ciddimi anlamıyorum. Liseye kadar sessiz etiketi altında alaycı bakışlara ince alaylara maruz kaldım. Sürekli kafamda insanlar benim hakkımda ne dusunuyo dalga konusumu olurum dışlanır mıyım dusunceleri var haliyle insan içine karışınca büyük bir strese maruz kalıyorum. Bu sorunumun olmadığını kabul etmedikçe her şey daha da kötüye gitti. Gerxekten hayatımı etkileyecek kadar büyük. bir sorun mu nasil. bas edicem bununla sınavda çok iyi derece yapacak kapasiteye sahibim ama kara kara bunu düşünüyorum üniversiteye gidersem ne yapicam diye. Artik yuzlesiyorhm ben gerçekten insanlardan kaçıyorum. Babamında bu konuda etkisi var benim. bu konuda özgüvenimi kırdı örnek mesela sen başka şehirde okuyamazsın sürekli bu konuda bana alttan laf söylemeler. Cidden bu sorun beni çok kötü etkiliyor artık çok sıkıldım bu durumdan

Arkadaşlar rica etsem detayı okuyup bilgisi olan yardımcı olabilir mi?