Arkadaşlar biraz uzun ama okuyup yorumlar mısınız iletişimi kestik ama yinede çok merak ediyorum neden böyle oldu çok seviyordum?

Bir kişiyle konuşuyordum ilk defa sevgilim olacaktı olayları algılamam ve adapte olmam çok zordu elimden geleni yapmaya çalıştım ama yinede soğuk davrandım ona göre sonra ayrıldım onu üzmek istemeyip pişman oldum barıştık ama ben ona yaklaştıkça kaçmasada yinede bana ilgisini göstermedi sonra o ilgi göstermedikçe ben onu rahatsız etmemek için geri çektim bu sefer dayanamadım çünkü sevdim onu kabul etti görüştük hep böyle oldu o ilgilenmedikçe ben istemiyor sandım geri çektim kafamı çok karıştırdı çünkü beni isteyip istemediğini anlamıyordum en son açıkça sordum benden hoşlanıyor musun diye evet ama ileride sana aşık olmam benim hedeflerim var sana görev misali ilgi gösteremem dedi sizce tüm suç benim mi ilk seferden sonra her seferinde ilgimi göstermeye çalıştım ama kendini çekince ne yapacağımı şaşırdım

Arkadaşlar biraz uzun ama okuyup yorumlar mısınız iletişimi kestik ama yinede çok merak ediyorum neden böyle oldu çok seviyordum?