Aşk İlişkileri Doğru kişiyi sevdiğinizi düşünüyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bulabiliceğinize inanıyor musunuz?Doğru kadınlar yanlış adamlara mıydı neydi o laf skfkfms Doğru kişiyi sevdiğinizi düşünüyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Tam da böylemsiii 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :// Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Vay hainler 😄 sinirlendim durduk yere Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Hiç kimseyi sevmedim 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet doğru kişiyi seviyorum yine dünyaya gelsem yine eşimi severim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah ❤️🇹🇷 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Allah sana da nasip etsin inşallah balım.❤️💐 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hep yanlış kişileri severim çünkü kalbimin sorunu bu :) ve bunu bitince fark ederim gene duvara tosladın! 1 0 Yorumla
Pesimist-Boy- Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hep ummadık kişi ile oluyorlar bakıyorsun boşanmış 😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok komiksin Yorumla Pesimist-Boy- +1 yıl Doğru olan şeyin nesi komik? Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bilmiyom rastladım amaO tür kadınlar sadece kafamda yokmus 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl İnancımı yitirmek üzereyim artık doğru insanın var olabileceği düşüncesine 0 0 Yorumla
DesignerGFX Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı. Ne zaman? kim? nerde? Hı nerde? Nerdeeeee o doğru kişi? :D 0 0 Yorumla
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl "Yanlış karıları, doğruyla yanlış arası adamlar götürür" müydü neydi galiba. 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet, doğru kişinin o olduğundan eminim. 1 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kimseyi sevmedim Kimseyede güvenmiyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben bulucam sana birini Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Yok bulma güvenmiyorum kimseye tek takılırım Yorumla Soran +1 yıl Az önce biri çıksa bekliyorum diyordun dşdlödlxlf Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Vazgectim tiksindim kadınlardan o soruları gördükten sonra Yorumla Soran +1 yıl Burada böyleleri varSen dışarıya bak Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Dışarıdakilerin burdan farkı yok Yorumla Soran +1 yıl Bulucam sus Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Tamam Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sevdiğimi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tam da böylemsiii
://
Vay hainler 😄 sinirlendim durduk yere
Hiç kimseyi sevmedim
Evet doğru kişiyi seviyorum yine dünyaya gelsem yine eşimi severim.
Maşallah ❤️🇹🇷
Allah sana da nasip etsin inşallah balım.❤️💐
hep yanlış kişileri severim çünkü kalbimin sorunu bu :) ve bunu bitince fark ederim gene duvara tosladın!
Hep ummadık kişi ile oluyorlar bakıyorsun boşanmış 😁
Çok komiksin
Doğru olan şeyin nesi komik?
Bilmiyom rastladım ama
O tür kadınlar sadece kafamda yokmus
İnancımı yitirmek üzereyim artık doğru insanın var olabileceği düşüncesine
Ne zaman? kim? nerde? Hı nerde? Nerdeeeee o doğru kişi? :D
"Yanlış karıları, doğruyla yanlış arası adamlar götürür" müydü neydi galiba.
Vardır mutlaka doğru insan..
Evet, doğru kişinin o olduğundan eminim.
Kimseyi sevmedim
Kimseyede güvenmiyorum
Ben bulucam sana birini
Yok bulma güvenmiyorum kimseye tek takılırım
Az önce biri çıksa bekliyorum diyordun dşdlödlxlf
Vazgectim tiksindim kadınlardan o soruları gördükten sonra
Burada böyleleri var
Sen dışarıya bak
Dışarıdakilerin burdan farkı yok
Bulucam sus
Tamam
Ya bulamazsak 😱😱😱😱😱