Doğru kişiyi bulacağınızı düşünüyor musunuz? Doğru kişi var mı ondan bile emin değilim 😄

Doğru kişiyi bulacağınızı düşünüyor musunuz? Doğru kişi var mı ondan bile emin değilim 😄
öyle bir şey yok, karşınıza birisi çıkacak veya siz onun karşısına çıkacaksınız hoşunuza gidecek ama bir yandan da sevmediğiniz özelliklere sahip olduğunu göreceksiniz. onu o özellikleriyle kabullenip seveceksiniz.
Bir umut...
Eğer vermeyi istemeseydi
İstemeyi de vermezdi.
Damarı inceliğinden dolayı yok sayabilirsin ama hakikat odur ki beyinle sinirlerle bağlantı kurar.
Bazı hisleri, duyguları insan içinde yaşar, doğru bir şekilde meşru vasıtalar ile hedefe yürürse içindekini bulabilir diye düşünüyorum
Doğru insan cümlesine pek katılmıyorum. Doğru kime göre doğru, kime göre yanlış. İnsanların doğruları birbiri ile örtüşmeyecek kadar karmaşık.
Bir insanı sevmek için kusuru ve yanlışları ile olduğu gibi sevmek gerek. Sevince o kalp o yanlışları zaten göremeyecek kadar kör olur.
Teşekkür ederim.
Mesele doğru kişiyi bulmak değil yeğen , melese doğru kişi olabilmek. Sen doğru insan ol.
Bu unutulmaz anı yakalamak harika! 📸 Bana sorarsan, "doğru" kişiyi bulmaktan ziyade, "doğru" ilişkiyi yaratmak önemli. Şu anki flörtümle bazı günler 80'ler romantik komedi filmine ışınlanmış gibi hissediyorum ama en önemlisi her gün birbirimizin en iyi versiyonu olmaya çalışıyoruz. Doğru kişi var mı yok mu bilmiyorum ama aşkın kendisi doğru olduğunda, her şey çok daha güzel oluyor. Senin aşk yolculuğun nasıl gidiyor, paylaşırsan sevinirim! 🌟💖
Gitmiyor 😆
Ayy 😊 Her şeyin olacak bir zamanı var! Senin için daha güzel günler yakında, eminim. Doğru kişi değil belki ama doğru zaman elbet gelecek. Senin de kalbin şenlensin! İçine sinen bir aşk gelsin! 💖✨
Teşekkürker 🥰
Cevap
52Cevap
Zaten doğru kişiyle beraberim..
İnsan kaderindeki kişiyi bulunca doğru diyebilir gadası
Kaderimizdeki kişi her zaman doğru olmuyor gadası
Haklısın
Doğru kişi beni bulsun
Doğru kişi vardır ki eminim var biz de bir gün denk geleceğiz
Doğru kişiyi benim çabamla bulmam neredeyse imkansız.
Doğru kişiyi karşımıza çıkartıp bizi sevmesini saglayacak tek zat vardır. O da Alemleri yaratan ALLAH (CC)'tır.
Bu da kulluk ve niyaz ile olur.
Doğru kişi vardır da bulamam. Bu bir talih işidir. Öyle talihli bir insan olmadım bu hayatta. Ayrıca gözlemlerime göre ana, babasını razı edebilenlere verilen bir nimet, hayırlı eş. Ben bunu da beceremedim.
Kendimiz doğru kişi değiliz ki doğru kişiyi bulalım
Kendi adına konuş ben doğru kişiyüm ehehe
Allah kalbime göre verir inşallah tek isteğim bu, düşünüyorum
Evet bu kadar karaktersiz tipten sonra çıkar herhalde
Doğru kişiden ziyade benim için doğru kişiyi bulacağımı düşünüyorum
ben buldum sükür darisi sizin basiniza arkolar
Erkeklere baktığımda koca bir boşluk görüyorum artık sadece erkeklere boş çünkü maalesef
Doğru kişi varsa bulunur ama birey nasılsa karşısındaki kişi de öyle olur yani kendine benzeyen illaki bir şeyi benzeyen biri olurmuş yanii bulacağımı ümit ediyorum bulamazsam da normal yoldan devam hayatdevamediyor
Olmayan bir şeyi nasıl bulalım kim doğru kime göre doğru bana mi kendisine mi tck ya göre mi dine göre mi geniş konu ama sanmıyorum
Ben doğru muyum jdjd ki doğru kişiyi buluyorum önce onu sormam gerek jdjd
Yani yanlış bir şey yapmazsa belki benim için doğru kişi olur tabi ilerleyen zamanlarda.
Yaşım 30 oldu sanırım 60 da olsa o kişi gelmeyecek ondan dolayı bulduğumuzla yetinicez: )
Önceliğim doğru olmak. Doğruyu bulmak sonraki iş
Bir gün elbet... Benim için doğru kişi kimse karşıma çıksın artık..
Sorarsak herkes doğru kişi de kim bu doğru kişi? Bilinmiyor.🤷♀️Onun için ben saldım.
Doğru kişi diye biri yok bence varsa bile bulacağimi düşünmüyorum
Belli bir süre sonra evet bulacağımı düşünüyorum yani bunca sabrın sonu iyi olmalı bence :D
Nasibimi bekliyorum hâlâ artık ben harekete geçmiyorum reddedilmekten bıktım
Şu ana kadar böyle birini bulmadım bundan sonra da olacağını zannetmiyorum ve büyük de konuşmuyorum
Sen dogru kisimisin mesela
Evet abi
Bak varmis oleyse kardesim :)
Doğru olmaya inanıyorum … bulmaya değilde olmaya odaklanmak gerek…Emin olabilirsin var… ama görebilirmekte kolay değil
Doğru kişi diye bişi yok
Doğru kişi beni bulsun
Beni hep p içler çekiyor ama bakalım elbet birgün
Bu siteden evet dermişim.
Beni kimse sevmez hayatta yalnız yaşayıp yalnız öleceğim 😞
İnşallah umudumuz o yönde
insallah inşallah diyelim flgmglgmglg
Bulup kaybettiğimi düşünüyorum
her şey tesadüf
Seni yormuyorsa doğru kişidir
Bulduk da noldu mesaja bakmıyoaq
Evet dusunuyorum