60 yaşında emekli bir erkek olarak söylüyorum erkekler düzelmez.
68 yaşında, 72 yaşında, 84 yaşında erkek karısını aldatma peşinde.
Bunun dincisi, dindarı, dinsizi yok hepsi aynı.
13 yıldır İzmir 'de park park geziyorum gördüğüm manzara bu.
Ha İzmir demeyin. Görüşüp sorduğum %99 erkek İzmirli değildi. Zaten İzmir 'de İzmirli ye rastlamak zor. 😂
Erkek ancak karısının değerini karısı ölünce anlar.
Oda anlamak değil.
Şöyle düşünür ; ahhh ah ne güzel evde çamaşır yıkanıyordu, yemek pişiyordu, ütü yapılıyordu şimdi bunları kim yapacak diye ağlar.
Yani hizmetçisi gitti ona ağlar.
Onca yıl karısına çektirdiği için ailede dışlar ortada sap gibi kalır.
İşte o zaman tak der ama iş işten geçmiştir.
Erkeğin yazılımı düzelmez.
İki istisna arkadaş çıkıp biz 40 yıllık evliyiz yapmadık demesin. İstisnalar kaideyi bozmaz.
ya da Ben öyle olmayacağım diyen erkeklere inanmayın %99 u öyle veya olacak.
60 yıllık benim.
80 yıllık annemin.
96 yıllık anneannemin tecrübesi. 😂
1816 Yorumla- +1 yıl
Abartmayın sevgi denen bişey var, insanların yüzde kaçı yemek bulaşık için evleniyor?
- +1 yıl
Çok tatlısınız ya:))) Yalnız bu sözlerinize erkeklerin tümünü dahil etmemeliydiniz. Bazı erkek türleri böyle evet. Ama emin olun yapmayanlar da var…
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu
Yazdım ya İstisnalar var diye ama İstisnalar arada kaynıyor. 😂 - +1 yıl
Halamin bi lafi var cok sevmistim: Diyor erkek kadinin orasindan çıktığı için gözünü açıb gördüğü ilk yer orası olduğu için ölene kadarda a. m peşinde koşar🥶🤣
- +1 yıl
@İamAnonimka
Türkçe öğren de gel.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 8 senedir güzel ilişkim oldu. Hakkında çok şey duydum ama gözümle hiçbir şey görmediğim için aldırış etmedim. Bana hergün güzel sözler söylerdi. Nereye istersem götütürdü falan. Evlilik düşünmediğini söyledi. Ben de o konuda çok zorladım. 8. Senemizde evlilik teklifi etti bende değişmiş diye evlendim ama her şey başkalarının dediği gibi oldu. Klüplere gidiyo dediler ınanmadıö falan ama hepsini sonradan gördüm. Hep söz verdi ama değişmedi. şu an 4 senedir ayrıyız ve başka biriyle evli. Şuanki eşi onun gibi ama eski sevgilim çok değişmiş. Karısnın sözünden çıkmazmış. bence değişeceğini düşünmeyin. İyi kalpili olanı hep ezerler
24 Yorumla- +1 yıl
Cidden ne diyeceğimi bilemedim öyle olan adam emin ol mutlu degildir
- +1 yıl
Değiştiğinden değil korktuğu için boyun eğmek zorunda kalıyordur demek ki onun hakkından da öyle bir kadın gelebiliyor umarım hiç mutlu olmaz ve sana yaptıklarının pişmanlığını yaşar
Kimseye önyargıyla yaklaşmak istemem ama. Bazı insanlar bunu huy edinmiş gibiler.
Kişi evlenmeden önce ne ise sonrasında da odur. Kimse bu değişir ya da “ben bunu değiştiririm” düşüncesiyle bu yola koyulmasın. Yanılır çünkü.Ufak tefek törpülenecek şeyler elbette çözülür. Veyahutta bazı konularda elbette gelişebilir insan karşısındaki insana uyum sağlayabilir.
Ama bu gibi konularda düzelme görmüyorum ben insanlarda.51 Yorumla- +1 yıl
Yani hayatinda biri yokken ve varken ( sevdiği olduğu zaman) aynı mı kalıyor?
Değişmeyen değişmez bence deli divane aşık da olsa evlense bile gözü dışarı kayar. Evlendiği kişiye aşık olmasının yanında çok değer vermesi de gerekir ki flörtözlük huyundan vazgeçsin değer verirse aldatamaz insan , aldatmanin altında yatan en büyük neden değer vermemektir eşine sevgiline
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılFlörtöz insan aradığını bulunca durulur. Çapkın insan aynı şekilde devam eder, sıkılana kadar sürer sadakati.
30 Yorumla
+1 yılDüzelebilir ama düzelmeyedebilir😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşısındaki kişi ona yetebilecek birisi ise evet.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAşık olurlarsa ya da biri aşka inandırırsa evet
00 Yorumla
+1 yılDüzelmeden asla evlenmemeli. Evlendikten sonra "Ben zaten böyleydim, evlenmeseydin" sözünü duyabiliriz.
11 Yorumla
+1 yıldüzelmeleri çok zor çünkü huy değil karakter olayıdır bu
30 Yorumla
+1 yılBu bir huy meselesidir. Bir insan flörtöz bir yapiya sahipse asla düzelmez, hep öyle gider
30 YorumlaCan çıkmayınca huy çıkmazmış.. değişmez. İnsanın fıtratında varsa ne yaparsan yap nafile
10 YorumlaHayir duzelmiyor en masumu yine bir sekilde gosteriyo mesela bi tezgahtar ya da bi garson illaki guzelse farkinda olmadan bile yapıyor ama sevdiginde olsa yapiyor bunu ben kendimden biliyorum burada bile bi soru cvplamasi bile en masumu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelme derken? Kaporta mı bu düzeltiyon. Huy bu huy ( karakter, mizac, yaradılış) . Sana göre yamuk bir huysa baştan o yola girme. Kimse başkası içşn değişmez.
20 Yorumla Bak şöyle söyleyeyim aynı sorun bende de var eşim eğer ki boşluk vermezse sürekli ilgilenirse asla bir başkasını düşünmem ve gerçekten tenezzül etmem. Ama soğuk davransa başka bir kadının sıcak merhametini ister
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yapacak kadın sürekli seni mutlu etmek için mi uğraşacak? Sen ne yapacaksın o sırada senin görevin ne?
O zaman aynı hakkı eşine de var boşluk verirsen başkasına gitsin hakkıdır dimi.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Flört Başlı Başına Serserilik En Güzeli Ve En doğru olanı karşı cinsi kızı veya erkek farketmez Gerçekten seviyorsan hayatına Girmek Gerekir Çünkü hadi Diyelim biz sevmeden ayrıldık peki ya karşı taraf gerçekten sevmişse onu üzmek haddime değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle aldatiyor bir insan 7sinde neyse 70inde odur. Istanbuldan bi sevgilim vardi 1 bucuk sene iliskimiz oldu evlenmeyi dusunuyorduk hergun aldatmis beni. Onu Allaha havale ediyorum Allah belani versin Ali
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır düzelmez, bizim toplumda kadınlar düzelir diye kendini kandırır hep aldatılır ve neden bilinmez adamı bırakıp gitmez. Ne acınası hal dimi.
20 Yorumla
+1 yılAllah hepsinin b. sını versin diyorum ve susuyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Amin diyorum ben de
Böyle kişilerin düzelmesi imkansız diyebiliriz
Atalarımızın çok güzel bir sözü var
Bir İnsan yedisinde neyse yetmişinde de aynıdır
Bu sözün üstüne başka bir şey söylenemez bence00 YorumlaEn ufak hata da affetme çünkü aynısını yine yapar boşa dememişler 7 sinde neyse 70 inde de odur diye o yüzden seni gerçekten seveni seni şüpheye düşürmeyeni sev öyle insanlar kalmadı diye düşünüyorum ama yinede içimizde bir umut var maalesef umarım böyle insanlar girer hayatımıza
00 Yorumla
+1 yılSelam. KOCAMDAN örnek verecem. Yaklasik 2.5 yillik evliyiz. Çapkın birisiymis. Hep anlatır durur bana 😄 ama kız larda pesinden kosarmıs. İnanki benim le evlendikten sorna cok degisti. Evliligimizin 2. ayında bi tanıdıgın dugunune gitmistik. Cok guzel giyinmis, suslenmis kız lar vardı. KOCAM kafasini cevırme tenezzülün de bile bulunmadi. Kız lar sorndan bizim masamiza gelip merhaba dediler sadece o zaman bakti. Bundan sornada hiçbir şey olmadı hala mutlıuyuz 😊 Yani diyecegım evet tatlım.
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Evet onlar takılıyor zaten aslında hoşlanmıyorlar kız olsun ya da erkek olsun diye boşluk hissi uyanmasın diye aslında 😂
10 YorumlaOnun adına biz düzelmek demeyelim de erkekler gerçekten istedikleri gibi bir kadınla tanıştıklarında süt dökmüş keidye dönüyorlar diyelim🤓😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişmez. Değişmesini çok isterdim ilk defa birinden eski sevgilimden aldığım elektriği aldım onun da zerrece evlenme niyeti yok.. İnsanlar takılayım takılayım ayrılayım kafasında sanki böyle ömür geçecek akla bak🤔
00 YorumlaFlörtöz biriyim fakat karsi taraf ilgili alakalıysa bu huyum hemen kacar gider oyle biri olurum ki dunya da sadece o erkek var baska kimse yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah insanı kadinun ve erkeğin flortizunden korusun hep aldatirlar asla biri ile yetinmeyen ezik insanlar
01 Yorumla
+1 yılErkekler asla evlenmemeli bu devirde. 6284, feminizm bunlar çöplüğe girmeden evlenmemeli erkekler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir bu durum. Evlenip iyice saçmalayan insanlar da tanıdım , capkınlıgın bayrağını taşıyıp evlenınce durulan da.
00 Yorumla
+1 yılValla yok kardesim 😂birini tanıyorum 20 yıldır birlikte eşini de çok seviyor sorsan ama aynısı hâlâ
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen evet
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 eşiyle de 10 yıl sevgili olmuş üstelik yani böyleler
- +1 yıl
Flortoz olmak kişilik ozleligi ama flört ile. kaliyodur.. ileri gitmez cogu
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 yok valla gidiyorlar 🙈
- +1 yıl
Yani bendr flortoz bir insan sayılırım.. gerçekten işyerinde falan iyi geliyor bazen.. ama işyerinde hiç ileri gitmedim mesela
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok düzelmiyorlar tecrübeyle sabit. Etrafımda da aynı erkekler degişmiyor kızlar. Bir kadınla yetinemiyorlar. %80 i böyle maalesef. Seni sevdim ki evlendim diger kadınlara karışma kıskanma beni diyorlar. Evlense bile eski FB siyle devam ediyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
Adam da karısının diğer adamlarına karışmasın kıskanmasın o halde. Kadın adamı sevmiş ki evlenmiş diğer adamlarla ilişkisine de karışmamalı bu durumda bence. Kadın evlense bile eski FB siyle devam etsin gül gibi geçinip gitsinle o zaman😂
Cevap sahibi+1 yılAynı benim kafadasın ama cidden erkekler böyle eşlerini sevseler bile (ki buna sevgi denemez seven insan gözüyle bile aldatmak istemez ) Cinsellik için devam ediyorlar. Evlilikten migdem bulandı benim artık cidden çok gereksiz birşeyniş gibi geliyor artık böyle insanlar yüzünden.
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Düzelir diye biriyle evlenmemek lazım bence… düzelir mi konusundaki fikrimse istisnalar olabilir ama zor…
00 Yorumla
+1 yılBir insan yedisinde neyse yetmisinde o denendi test edildi onaylandı ✅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kimisi devam edebiliyor tamamen kişiden kişiye değişir diyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBir insan 7 sinde neyse 70 inde de değişmez derler,
00 Yorumla Can çıkar huy çıkmaz demişler ama istisnalar elbet vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben flörtöz insanların düzelebileceğine inanmıyorum.. 🙄😔
00 Yorumla
+1 yıldüzelmeleri çok zor çünkü huy değil karakter meseli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Düzelmez. O yüzden kadına doymuş erkeğin gözü dışarı bakmaz diyen kızlar aslında boynuzlarıyla beraber ecellerini çağırıyor, haberleri yok. Müstehak.
00 Yorumla
+1 yılDüzelmek ne alaka 🤣 sıralı sistem çalışıyoruz hangisinde tutarsa Terazi Burcu 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir 4 duvar arasında geçimindem belli olur
00 Yorumla
+1 yılİnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye boşuna dediklerini sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılBu kişiliğe bakar. Bekarken doğru evliyken yanlış bir olay.
00 Yorumla
+1 yıl- Tamamen evlendiği kişiye bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmezse namusa zarar gelir yani hiçbir erkek ve kadın bunu kabul etmemeli.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evlenince ya da ciddi bir ilişki içine girince son verir. İstisnalar var elbette
00 YorumlaEşi düzeldi sanmaya devam ederken, o da ceviz kırmaya devam eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yüzden kadınların erkekler gibi kaşarımsı erkeklerle takılıp efendilerle evlenmesi lazım Çünkü kimse düzelmez 😂😂
10 Yorumla
+1 yılEşini seviyorsa düzelir 😂😂neyi anliyim lann
12 Yorumla- +1 yıl
Hani önceden (şimdide devam ediyor olabilir) mesleği esc*** olan var ya 😂 ondan bahsetmiştim çaktırma dşfjdş
- +1 yıl
Ha doğru beee o değişmez halen aynı pzvngi değişir osjxjs
+1 yılVazgeçin artık insanları değiştirme sevdasından ya olduğu gibi kabul edin ya da bırakın yoksa çok yıpranırsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtöz biriyle de evlenmeyin sizde o halde. Dünyada milyarlarca insan var. Madem aldatır diye korkuyorsun neden o zaman hayatına alıyorsun
00 Yorumla
+1 yılArtık kadınlar bu kafadan çıksın istiyorum.. bu başlıklar tam tersi olsun. Karım benimle ilgilenmiyor karım beni aldatıyor mu vs vs nedir bu odak noktamız ya.. bütün yorumlar erkeklerin aldatması üzerine..
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bu konuya şöyle bir yorum yapabilirim. Eğer tanıştığım kız ile çok basit bir şekilde yatağa kadar ilerlemiş isem ve o kız bu adamdan olur mu diye düşünüyor ise tabii ki de olmaz. Ve flörtöz bir erkeğin evlenmeyeceğini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılFlörtöz insanları hiçbir şey düzeltmez
10 Yorumlaflörtöz değil de şimdi bi yerde yakışıklı birini görsem dönüp bakarım, asla ihanet etmem ama bakarım işte yakışıklı birini gördüm mü bakmasam olmaz.
11 Yorumla
+1 yılBence evlenecek konuma geldiyse düzelmiştir yoksa evlenmeyi göze almaz o tip insanlar mesela eski sevgilim evlilik konularini sevmiyordu beni aldatti demekki evliliğe tahammul edemiyorsa düzelmez
00 YorumlaBazı ilişkiler insanı hayatını düzene sokar. Karşısındaki insanı seviyorsa en önemlisi saygısı varsa bazı huylarından vazgeçebilmeli. Gerçekten seviyorsa başkasını gözü görmez zaten.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki hayır. Bir insan neyse odur. Ya değişmiş gibi yapar ya da değişmeyi dener. Fakat dönüp dolaşıp yine kendisi olur. Huylu huyundan vazgeçmez. Kimseye değişir diye güvenme asla değişmez.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmaların en büyük nedeni evlenmeden önce sevmediği, istemediği bazı davranışları, evlendikten sonra değiştiririm bir şey olmaz diyip evleniyorlar. Sonuç BOŞANMA
00 YorumlaEvlenmedim ama düzeldim :D
09 Yorumla- +1 yıl
Tekrar özüne döneceksin bu sözümü unutma..
Gizli Üye(36-45)+1 yılFritöz diye okudum. Bence evlenmeye karar verdiyse artık tamam dediği içindir.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayirr flortoz flortozdur.. bence değişmez
Cevap sahibi+1 yılİyi de o zaman neden evlenmeye karar veriyor?
Benn cokk çapkın erkeklerinin asikk olup duxgun bir eş olduğunu gordumm gercktenn sevenn huyunu değiştirir
00 YorumlaAsla. Bir insan yedisinde neyse, yetmisinde de odur. Genel olarak zaten erkeklerden bir beklentiniz olmasin asklarim...
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar düzelmez abi isterse kış uykusuna geçsin isterse metamorfoz geçirsin naparsa yapsın. De-ğiş-mez yedisinde nese yetmişinde de o
00 Yorumla- Devamını Gör (132)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat