Eşim beni artık beğenmiyor mu?

Kızlar Bir Adım 26 yasında 1.60 boy 60 kilo 2 cocuk annesiyim en kücük cocugum 2 yasına bastı. O surecte 75 ten 56 kiloya indim lakin son demler 2 ay Türkiyede kaldm ailem esimin ailesi orada haliyle yeme içmeye cok dikkat etmedik.1 haftada tatil yaptık orada bir gariplesti bana kilo almıssn basenlerden dedi neyse hallediriz ama dedi. Sonuc haliyle eve geldik Daha ilk gunden beslenmeye dikkat edicez ikimizde kilo aldk tamam dedim basladık fakat benim daha cok egzersiz yapmaya ihtiyacım var dedim. Oda bana sen aksam 9 da uyudun neye vaktin kalır ki dedi bende cok yorgundum kucuk ogluma sarılıp uyuyakalmışım ne var bunda dedim orada basladı. Ben kendimi geliştiriyorum sen kendine bişi yapmıyorsun kiloma uykuma dil ögrenme aşamasındayız ondan bile bahsetti ama hep kötü kötü. Acıkcası hep yetersizlik hissi yaratıyor bende. Bugun bahceye cıktım oda cocukları almıs yuruyus yapıyordu böyle etrafıma baktım konusasım yok enerjim yok gülesim yok ben böyle biri değildim kendimi cok gucsuz hissediyorum ve buna hep o sebep oluyor. Ona dedim kendine dair iyi bişi yapınca beni köreltiyorsun ben yapabildim sende yap diyorsun aynı sartlarda değiliz asla. O bahceye cıkınca bana evi toplamak kalıyor oncelik. Eger ki o an cıksam dönuste yine bana kalıyor. En azından cocuklar yokken halletmeyi daha uygun buluyorum off cok darlandım yemin ederim buraya yazmak istedim zira anlatabileciğim hic kimse yok

Eşim beni artık beğenmiyor mu?