Merhabalar biz 10 yıllık evliyiz ve eşimle aramızda yaş farkı var, ben 41 yaşındayım eşim 34 yaşında. Artık eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum yani eski havası yok ve gözü dışarıda gibi geliyor.
Ne yapmalıyım bu durumda?
Merhabalar biz 10 yıllık evliyiz ve eşimle aramızda yaş farkı var, ben 41 yaşındayım eşim 34 yaşında. Artık eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum yani eski havası yok ve gözü dışarıda gibi geliyor.
Ne yapmalıyım bu durumda?
ee o kadar diyoruz ama dinleyen yok , yapabileceğin bir şey de yok adamın insafına kaldın erkek her zaman kadından 3-5 yaş büyük olmalı kadın büyük olmamalı asla
eşinle aranda 7 yaş fark varsa bu aslında 10-14 yaş fark gibidir çünkü erkekler kendilerinden 3-5 yaş daha küçükler ilgisini çeker belki olgun kadının kafa yapısı karakteri sevmesine ve ilgisini çekmesine yeterli olur ama cinsel açıdan kendinden 3-5 yaş küçükler daha ilgisini çeker
yapapaleceğin ; bunlara takılma eşini karakterinle sevginle diğer vasıflarınla sevdir kendini, zıtlaşma, inatlaşma, adamı bunaltma
Kadınlar fiziksel olarak erkeklerden daha erken çökerler. Kendinizden 6 yaş küçük bir erkekle evlenerek baştan hata yapmışsınız. Tabi sizinle evlenen erkek de bunlark düşünemeden evlenmiş. Ya gözünün dışarıda olmasına göz yumacaksınız ya da boşanacaksınız. Maddi durumunuz yerindeyse boşanmanızı tavsiye ederim
Cevap
19Cevap
Peki neden böyle düşünüyorsun sana bunu düşündüren şey ne?
Bakımli ol. Ama bu bahane degil ya gozunun disarida olmasi icin
Her evlilikte klasiktir en fazla 10 sene sonra erkek karısına kerdeş gözüyle bakmaya başlar.
bakımlı olmanda fayda var ve cinsel yönden yeterli gelmelisin
Bende evliyim 3 yıllık ama siz hala onu seviyor musunuz aşık mısınız yani?
Vajina daraltması yapabilirsin estetikçide çuvala döndüyse beğenmez adam
Ne yönden bu düşüncenix
Estetik yaptır
Fanteziler yaşat
Cekim azaldiysa pek yapacak bişey olmuyor.
Ona tek bi şey yapmanı istiyorum
Sen daha mi baskinsin
Bunu seni görmeden söylemek pek mümkün değil
Stilini değiştir
Dişiliğini biraz daha ön plana çıkarabilirsin
Daha cok fantezi yap
Monotonluğu aşın
Aklni basndan al sende
İlginc nasil evlenmiş
Niye öyle düşünüyo
Neden beğenmesin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?