Mutlu olamıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var 🙏🏻😞?

İki yıllık beraberliğimiz vardı 3 aya yakındır ayrıyız. Aynı üniversitedeyiz herşeyi beraber yapardık gece gündüz konuşurduk çok üzerime düşerdi. Anlaşamadığımız konular vardı. Din konusunu sorun etti son zamanlarda kapanmamı namaz kılmamı istedi. Bende onun namaza başlamasından çok hoşlanmıyodum dile getirmemiştim tabi ama güzel şeyler söylemiyodum ya da ona eşlik etmiyodum sinir oluyodu. Kız arkadaşlarıyla buluşmak istedi kıskançlıklarımla yapamayacağını söyledi. Cinsel anlamda yakınlaşmalarımız oluyodu bişeyler yaşıyorduk sonrasında pişman olup nasıl kötü hissetmiyosun diyodu ben pişmanlık duymuyodum. İlk başlarda umursamayan benken gitmemem için bana yalvaran çocuk ben üstüne düştükçe daha fazla alttan aldıkça son zamanlarda herşeyi sorun eder oldu. Her neyse sıkıldı bunaldı son zamanlarda hevesi kaçmış gibiydi tek kelime etmeden yabancıymışız gibi davranmaya başladı. Bende bi daha tek kelime etmedim. İlişkimizin ilk başında 63 kiloydum 83e çıktım. Sürekli kendimi suçluyorum keşke şöyle yapmasaydım da gitmeseydi diye. 1 ay kaldı okulum açılıcak aynı sınıfın içinde her gün ne yapacağımı düşünüp duruyorum çok özledim çok mutsuzum😞 sürekli story atıyor hesabı herkese açık ayrılığımızın yasını kısa bi süre bile tutmadı ne yapmalıyım
Mutlu olamıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var 🙏🏻😞?