6 yıldır evliyim Almanyada yaşıyorum ama çok mutsuzum eşimle ondan kaynaklanan çözemediğimiz o kadar çok sorun var ki yazsam satır yetmez. Kendimi 6 sene önce sahiplenilmiş bir kulübeye kapatılmış köpek gibi hissediyorum. Benden bağımsız akan bir hayat var ve ben izleyicisiyim. Sabaha kadar uyanık akşama kadar uyuyorum yapayalnızım kimsem yok eşim hiç bir konuda destek değil ne dil öğrenme nede iş bulma konusunda çok mutsuzum boşanmak istiyorum bilmiyorum sizinlede paylaşmak istedim işte çaresizim 😥
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)6 ayÇok zor bir durumdesin ve hissettiklerin gerçekten anlaşılır. Kendini yalnız ve sıkışmış hissetmen çok doğal; 6 yıl boyunca bu şekilde yaşamak, insanın ruhunu tüketebilir. Eşinin destek olmaması ve yalnız kalman, gerçekten yıkıcı olabilir.
Boşanmak, bir çözüm olabilir ama bu büyük bir adım ve senin için doğru olanı yapman gerek. Bu kararını aceleyle vermemelisin ama bir değişim ihtiyacı olduğu kesin. Öncelikle, kendini toparlamak için bir destek bulmak, ya bir danışman ya da bir toplulukla iletişime geçmek faydalı olabilir. Almanya’da dil öğrenme ve iş bulma konularında da birçok kaynak ve destek var, belki onlara başlamak bir adım olabilir.
Yalnız değilsin, bu duygularla yaşayan çok insan var. Bir şeyler değişmeli, en azından bu durum sana daha fazla zarar vermemeli. Kendini dinle, çünkü senin hayatın ve senin için neyin doğru olduğuna sen karar vermelisin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayValla adına üzüldüm lakin gördüğüm birşeyi söylemeden gecemiyecegim.. biraz özeleştiri yapmak lazım..6 senedir orada dil aorununu kendin bile cozmen gerekirdi.. bütün gece oturup gündüz uyuyqrak bu hayatq kendini teslim etmiş gibisin.. eşim beni anlamıyor diyorsun o zaman anlqtmayq calisma kendi göbeğini kendin kes..6 yıl uzun bir süre sen hayatın sana getirip akışına teslim etmişsin bir mucadele etme durumu görmüyorum.. sihirli bir deynekle pat diye degismeyecek hersey. .. seninde bunun için cabalaman bir yol cizmen gerekir..
03 Yorumla
Soran6 ayKursa gittim b1 sertifikam ve entegrasyon kursu sertifikam var ama yeterli olmuyor yeni metaryaller için yeni kurs için ya da dilimi geliştirmem için desteğe ihtiyacım var öyle değil mi yarım yamalak bildiğim bir dille sokağa çıkıp bana iş verin diye yalvaramam sonuç olarak cv mi zar zor kendim yazdım ama bir yerden sonra tıkanıyorum ben elimden geleni yapıyorum ama herşyi ben yaptığım zamanda tükeniyorum neyse teşekkürler olumlu eleştiri kabul ediyorum sonuçta hakkımda yeteri kadar bilgiye sahip değilsiniz
- 6 ay
Elbette sizi tanimiyorum biraz ahkam kesmek oluyor benim ki ama dost acı söyler mantığıyla hareket ediyorum.. bazı insanların dile karşı çok yatkınlığı olur örnek benim kızım İngilizceyi öğren 2. dili kendin seç dedim..1 senede İngilizceyi öğrendi.. ağustostan beri italyanca kursuna gidiyor kendi seçti şimdi baya akıcı konuşuyor.. evde de kendi Korece öğreniyor kendi kendine.. şunu demek istiyorum evet zor olabilir lakin 6 yıl.. kursa fitmissiniz hiç dışarı çıkmayıp evde kendiniz 6 yılda çalışarak cozerdiniz gibi geliyor bana.. sizde gördüğüm muhtemel orayı ya da hayatunizi sevmediginiz için bir bunalım bir cabasizlik bir teslimiyet halı.. evet yakiniyorsunuz ama o enerjiniz gitmiş.. ve evet eleştirim olumlu nir şekilde size yansisin diye yapiyorum. tükenmişlik sendromunda gibisiniz. mutsuz olma gelip yerleşmiş. daha genç oldugunuzu vqrsayiyorum. birşeyleri değiştirebilirsiniz..:))
Soran6 ayYaptığınız yorumlardan anlaşılıyor ki kızınızın arkasında duran aslan gibi bir babası var yani şanslı 😊 hiç bir insan hayatı tek başına yaşamak için getirilmedi bu dünyaya tükenmişmiyim bilmiyorum ama motivasyonum çok düşük Almanca evde tek başına öğrenebileceğim bir dil değil destek almak gerekiyor bu desteğide etrafımdaki kimsede bulamıyorum dışarı çıkıp kendi işlerimi halledecek kadar dile sahibim ama yeterli değil pratik yapmadan öğrendiklerinizi pekiştirmeden bir dilin kalıbını hayatınıza oturtamazsınız benimkide böyle bir durum olumlu yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim 🙏🏻
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayBu bir yanlış evlilik. 👍 kendinize olan güveni de aşağı çekmiş almış götürmüş bu evlilik. Oturma izniniz vardır büyük ihtimal. Boşanın ve sıfırdan başlayın herşeye 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayYanlızsın dimi? Ben de 7 yıl oldu geleli hiç kimsem yok sosyal çevre edinemiyorum bir türlü maalesef, sanki her gün aynı şeyleri yapıyormuşum gibi gelmeye başladı
09 Yorumla
Soran6 ayHemde çok yanlızım burada kimsem yok eşim herşeyim olucağına ailemin yokluğunu hissettirmeyeceğine söz vermişti ama hüsran sen çalışıyormusun?
Cevap sahibi6 ayBen çalışıyorum dil de öğrendim en azından ama sorun şu ki insanın kendi memleketi gibi yok Türkiye de kendimi özgür hissediyordum burada ise zorunluluktan yaşıyormuşum gibi geliyor eğer yakın çevre de oturuyorsanız size yardımcı olabilirim ben 22 yaşındayım ama arkadaş çevrem biraz büyük işim nedeniyle kadın arkadaşlarımla tanıştırabilirim hepsi düzgün ve sonradan gelme aynı bizim gibi. Hannover de yaşıyorum bu arada
Soran6 ayYabancı bir ülkede de olsa bir işe yarıyorsunuz çalışıp para kazanıyorsunuz benim elimden tutacak kimse olmadı bu yaşıma kadar tek başıma kendi ayaklarımın üstünde durdum ama hiç birşeyini bilmediğim bir ülkede tek başıma adım atamadım teşekkür ederim ben dortmunddayım
Cevap sahibi6 ayUmarım bir gün çok mutlu olursunuz, kocana da ihtiyaç duymayacak şekilde hayatını devam ettirirsin keşke yakın olsaydınız dediğim gibi ben çok görüşmesem de iş arkadaşlarım hep iyi insanlardır en azından Türkiye'deki ortamlara benzer bir havaları var
Soran6 ayTeşekkür ederim çok sağolun Allah razı olsun benim için birşeyler yapmış kadar oldunuz 🙏🏻 ne iş yapıyorsunuz merak ettim ama hep Türk diyince
Cevap sahibi6 ayTürk yufkacısında çalışıyorum mutfakta hep iyi insanlar çevremdekiler aslında siz de türk restaurantlarına falan işe girebilirsiniz hem zorunlu olarak dışarıda duyduğunuzda ister istemez Almanca öğrenmeye başlıyorsunuz ayreten ileriki zamanlarda ehliyet de alırsınız türkçe ehliyet sınavına girip ehliyet alınıyor Almanya da sonrasında araba da çekersiniz altınıza çok pahalı şeyler değil bildiğiniz üzere 500-600 euro ya bile arabalar var
Soran6 ayBunları hayal etmek bile gözlerimin dolmasına sebep oluyor benim Türkiyede çok iyi bir hayatım vardı buraya gelince ben benliğimi kaybettim tek başıma hiç bir şey başaramıyorum yapay zekaya bewerbung yazdırmaya çalışıyorum kendimce başvurular yapıyorum birşeyleri yanlış yapıyorum ki geri dönüş alamıyorum o kadar yorgunum ki artık geleceğe dair bir planım yok sizin adınıza çok mutlu oldum Allah işinizi gücünüzü rast getirsin kardeşim
Cevap sahibi6 aySiz de umudunuzu kaybetmeyin lütfen, bu arada yapay zeka ile yazılmış Bewerbunglar çok kolay şekilde tesbit edebiliyorlar o yüzden geri dönüş alamıyorsunuz. Kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun.
Soran6 aySizde Allaha emanet olun 🙏🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarını okurken kalbim sıkıştı resmen 😞 Kendini kulübeye kapatılmış köpek gibi hissetmen ne kadar derin bir yalnızlık yaşadığını gösteriyor. Orada görünmez gibisin ve bu çok yorucu 💔
Önce şunu söyleyeyim, duygun çok haklı. Desteklenmediğin bir evlilikte mutlu hissetmemen çok normal. Dil öğrenme ve iş bulma konusunda eşinden destek görmemek seni hem çaresiz hem de değersiz hissettiriyor olabilir. Bu senin suçun değil 🌧️
Boşanma kararı çok büyük bir karar. Hele ki başka bir ülkedeyken. O yüzden önce kendini güçlendirmeye odaklanman daha sağlıklı olur. Küçük de olsa kontrol edebileceğin alanlara tutunman önemli ✨
Örneğin
Telefonundan ya da bilgisayarından ücretsiz Almanca uygulamalarıyla her gün 15–20 dakika çalışmayı deneyebilirsin. Bir kelime bile öğrensen o gün senindir 📚
Sosyal medyada Almanya’da yaşayan Türk kadın gruplarına katılabilirsin. Orada seninle aynı duyguları yaşayan o kadar çok kadın var ki inanamazsın. Yalnız olmadığını fark etmek bile nefes aldırır 🤍
Gününü tamamen geceye çevirmişsin. Bu da depresif ruh halini daha da artırıyor. Küçük küçük uyku düzenini düzeltmeye çalışman önemli. Mesela bu gece “sabah 11’de kalkacağım ve perdeleri açacağım” diye kendine bir söz vermen bile başlangıç olur 🌤️
Eşinle ilgili kısmı ise ikiye ayırmanı öneririm:
Onun değişme ihtimali var mı yok mu?
Sen artık bu ilişkiye devam etmek istiyor musun istemiyor musun?
Eğer mümkünse sakin bir anda duygularını açıkça anlatman iyi olabilir. “Destek görmediğim için yalnız hissediyorum, burada tek başımayım, bu evliliğin içinde yapayalnızım” demen belki onda da bir farkındalık yaratır. Değişmek istemiyorsan da bunu görürsün. O zaman boşanma konusu daha netleşir ⚖️
Boşanmayı düşünüyorsan Almanya’da danışmanlık veren ücretsiz sosyal kurumlar var. “Frauenberatung” “Familienberatung” gibi yerleri internette aratıp bulunduğun şehre göre bakabilirsin. Türkçe destek veren yerler de bulunabiliyor. Hukuki ve maddi açıdan neler yaşayabileceğini önceden öğrenmen seni güçlendirir 💪
Sen çaresiz değilsin sadece çok köşeye sıkışmış ve yalnız bırakılmış hissediyorsun. İçinde hâlâ kendini kurtarmak isteyen güçlü bir yan var. Bunu yazman bile o gücün işareti 💜
İstersen bir sonraki mesajında
Hangi şehirde olduğunu
Eşinle en büyük sorunlarınızın ne olduğunu
Şu anda maddi olarak neye sahipsin
bunları yaz. Daha somut adımlar planlamana yardımcı olurum 🌱✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,2b cevap paylaştı.
u 6 ayboşanabilirsiniz.
01 Yorumla
Soran6 ayTek kelimeyle söylendiği gibi tek hamleyle bitebilseydi keşke
Gizli Üye(36-45)6 aycanım çok üzüldüm Adina 😞
zor ilk seneler zaten ben de burada olmama rağmen insan alışana kadar zaman geçiyor o hayal ettiğiniz kişi bambaşka biri çıkıyor.. hayal kirikkari vs… sen dil öğrenmek için okula gitmedinmi hiç? Orada arkadaş eşinirsin hem dil öğrenirsin? Eşinin arkadaşları yokmuş hani onların eşiyle takilasan?
00 YorumlaAçıkca konuşun öncelikle problemleri çözmek için emek sarfedin çabalayın çocuğunuz varsa onunda geleceğini düşünün sonrs ona göre bütün çabanıza rağmen olmuyorsa boşanırsınız
00 Yorumla
6 ayÇocuk yoksa bosanmak mantıklı. 6 yılda düzelmeyen evlilik bundan sonra da düzelmez. Bari gelen kalan hayatını mahvetme.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Anlatmak istersen anlatabilirsin Eğer rahatlayacaksan
04 Yorumla
Soran6 ayO kadar çok şey varki teşekkür ederim
Soran6 ayYanlız bırakıldım beni en çok üzen bu hiç bir konuda anlaşamıyoruz ama hiçççç
- Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı.
6 ayZor durumlar İstanbul'a tatile gelin cocuk falan var mı ?
02 Yorumla
Soran6 ayGeldik İstanbul’a o kadar kötü bir tatildi ki kendine bakmayan bir eşe sahibim 150 kilo kilosu yüzünden hareket edemez hale geldi kas ve kemik rahatsızlıkları yaşıyor adım atacak hali yokken İstanbul’a geldik aldım boyumun ölçüsünü çocuk yok
- 6 ay
Sen kendin gel canim admla niye geliyosun ya da baska yere git tatile olmadi bosan
6 ayMesela boşanabilirsin. Çocuk yok demişsin vur kapıyı çık git bu kadar basitttttt
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayÜzüldüm herkes eş olamiyor işte eş dedigin kötü günde iyi günde destek olabilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayÇok üzüldüm unutma sen güçlüsün istediğin her şeyi başarırsın
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayDüzelir diyeceğim ama 6 yıl çok uzun bir süre
14 Yorumla
Soran6 ayDüzelmiyor düzeleceğine karşı bir umudumda kalmadı her seferinde söz verip yemin etmeler ama hep aynı tas aynı hamam
- 6 ay
6 yılda düzelmediyse artık düzelmez bundan sonra önüne bakmalısın?
Soran6 ayGücümü toplayıp yönümü çizicem teşekkür ederim 🙏🏻
- 6 ay
Rica ederim, inşallah hersey gönlünce olur
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayAlmanya’ya gelin giden çoğu kadından duyuyorum bu tarz sorunları
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayYer değistirek mi keşke bende almanyada yasasam bosan ayri eve cik is bulursun orada ekonomi çok iyi
11 Yorumla
Soran6 ayAlmanyada yaşamayı bir şey sanmayın nolur ailen yok sevdiklerin yok mutsuzsun ekonomi iyi olsa ne olur ki her şey maddiyat değil
6 ayValla çözümü yoksa boşan da neden böyle
00 Yorumla
6 aySen anlat içini dök reis ben dinlemiyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
6 ayAilenle konuşup boşanabilirsin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayGörücü usulü evlilik mi?
00 Yorumla İlk başta nasıldı sonradan mı degisiti?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 341 cevap paylaştı.
6 ayÜzücü kendin için mutlu olmaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEvde internet bağlı değil mi?
08 Yorumla
Soran6 ayBağlı olsa ne olcak ki
Cevap sahibi6 ayAblam almanyada 4 5 milyon türk var bir kadın arkadaş bul almanca bilen çık gez dolaş. Netten almanca öğren her şey
Soran6 ayArkadaşlarım var herkesin bir ailesi çoluğu çocuğu işi gücü var her istediğimizde görüşüp gezip tozamıyoruz
Cevap sahibi6 ayHacı sende ne emmeye ne gömmeye geliyon
- 6 ay
Cevap sahibi6 ay@BeyazPapatya001 +;hanımefendi
- 6 ay
Cevap sahibi6 ayKatılıyorum size demek istedim
Gizli Üye(36-45)6 ayzorun neydi. neden evlendin
01 Yorumla
Soran6 aySevmiştim pişmanım
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayKendine yazık ediyorsun böyle ömür geçmez ki
09 Yorumla
Soran6 ayGeçmiyor zaten çürüyor
- 6 ay
🤦🏻♂️Allah korusun yaa saçmalama
Soran6 ayÖyle hissediyorum ama 😢
- 6 ay
İyiki çocuk doğurmamışsınn
Soran6 ayOysaki buraya geldiğimden beri en çok istediğim şey anne olmaktı oda olmadı
- 6 ay
Yaaaa kıyamam kii
- 6 ay
Mutsuz olduğun bir evlilikte seni mutlu edemeyen birinden çocuk doğurup ne yapacaksın kii hayatını daha da zehir edersin
Soran6 aySence çocuk sahibi olmak hayatın zehir olduğu anlamına mı gelir. O zaman ben hayatımın sonuna kadar anne olamayacağımı kabul etmem gerekiyor çünkü başka birinin hayatıma girmesine asla müsade etmiyeceğim
- 6 ay
Ama evliliğinde mutsuzsun ve dünyaya getirdiğin çocuk bu durumdan çok etkilenecek
Allah kurtarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayDinlerim istersen
00 Yorumla
6 ayİki komsu edinemedin mi
021 Yorumla
Soran6 ayburada komşuluk yok komşularım hep Alman onlar evlerine girip çıkılmasını sevmezler fazla samimiyet hiç sevmezler
- 6 ay
Olsun sen evlerinde ne isin var git konus sohbet er
- 6 ay
Disarda insan var mi
Soran6 ayCanım benim tanımadığın insanla ne konuşacaksın Almanca’mda kötü zaten uzaktan davulun sesi hoş geliyor herhalde
- 6 ay
Ne alaka lan git konus nasil. isiniyorsunuz bu ne ya
- 6 ay
Almanlari boklama. derdindesinjz
- 6 ay
Konus elbet bir noktadan sonra alisirsiniz
Soran6 ayBana bak benimle lanlı lunlu konuşma seni mahvederim köpek
- 6 ay
Köpek nasil yapacan ha nasil yspacan
Soran6 ayŞerefsizlik yapma destek olacaksan ol olmucaksan da köstekte olmak üzgünüz şurda vicdansız
- 6 ay
Ne serefsizlik yaptin
- 6 ay
Su canım canım triplere girme lan
- 6 ay
Neye destek olacam fit turk bul
Soran6 ayYazıyorum sana anlamıyorsun hala git konuş diyorsun birde üstüne lan lun diyorsun ben burada Alman mı kötüledim yaradılış olarak biz Türklere göre daha mesafeli soğuk insanlar bizler gibi sıcak kanlı değiller bu kötülemek mi oluyor benimle adam gibi konuş ya da hiç konuşma uza
- 6 ay
İyi sende onlar gibi ol ya da turkleri bul
- 6 ay
Sen anlamiyorsun
- 6 ay
Sen onlari anlamak istemiyorsun ki
- 6 ay
Benim kanunun gecsin istiyorsun
Soran6 ayYa sen tam bir malsın
- 6 ay
Mal olan sebsin
- 6 ay
Ya onlara alis yafa atla gel
Halledebildin mi durumu? Ne yaptın
00 Yorumla
6 ayAnlatmak istersen dinlerim seni
00 Yorumla
6 ayBoşan en doğrusu bu
Bunu sana uzun anlatırım00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayEvliliğin nasıl
00 Yorumla Ne sorunlar var noldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayÇocuk var mı?
110 Yorumla
Soran6 ayYok bunun içinde tüp bebek tedavisi görüyorduk yıllardır eşimden dolayı
Cevap sahibi6 ayMesleğin var mı?
Soran6 ayMesleğim aşçılık
Cevap sahibi6 ayGastronomi okudun değil mi iş bulma açısından soruyorum
Soran6 ayEvet ama onun için burada tekrar eğitim görmem gerekiyor ben aşçıyım diyip hiç bir yere giremem ki
Cevap sahibi6 ayorada girmiceksinki bacım
Soran6 ayNerde gidicem
Cevap sahibi6 ayBacım mutsuz olduğun bir evliliği neden sürduruyosun ben anlamıyorum bak mesleğinde var mis gibi çocukta yok sana engel olan ne vur tekmeyi gitsin
Soran6 ay😢 peki 6 yıldır çektiklerim fedakarlıklarım verdiğim emek herşyi ilmek ilmek işleyip bu duruma getirdikten sonra ceketimi alıp çekip gitmek bana çok koyuyor
Cevap sahibi6 ayNapcaksin peki böyle?
Gizli Üye(30-35)6 ayBen de 2 senelik evliyim çıkış arıyorum
010 Yorumla
Soran6 ayAlışamadın dimi
Cevap sahibi6 ayBenim durumlarım çok farklı alışmak farklı bir şey alışmamam için elinden geleni yaptı
Soran6 ayÜzgünüm benim 6 yılım boşa geçti iyi düşün
Cevap sahibi6 ayÇocuk var mı
Soran6 ayYok
Cevap sahibi6 ayBu durum iyi peki oraya gurbete mi gittin orada mı yaşıyorsun normalde
Soran6 ayGurbete geldim gelmez olaydım 6 senedir burdayım
Cevap sahibi6 ayUmarım kurtulursun
Cevap sahibi6 ayİnsan mutlu olmadığı yerde yapamıyor
Cevap sahibi6 ay?
Gizli Üye(30-35)6 ayGeçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAnlaşmalı olcakmi kocan ne diyo bu durumda
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı