Erkekler birine aşık olup onunla sevgili olunca gizlemek mi ister yoksa haykırmak mı ister?
Haykırmayacaksa neden sevgilimmiş 😒
Haykırmayacaksa neden sevgilimmiş 😒

Bebeğim sana sesleniyorum :D
Böyle dansta isterim😄
Cevap
17Cevap
Gerçekten seven insan söylemek ister zaten normal bir şey
Sevdiği için her şeyi yaparlar
İlişkim olunca veya sevince gizleyen bir yapım yok. Zamanında görenler olmuştur elbet.
Yoo neden haykırayım? 😅 sevdiğim insan bilse kâfi.
Haykırmak ister duyurmak ister elinizi tutarak yürürür bunları gizleyen birisi sizi sevmiyordur kusura bakmayın
Bazıları gizli gizli ilerlemeyi seviyor çok ilginç 😂 bence haykırmalı. Hayat kısa üzülmeye ne gerek var, her an dolu dolu yaşanmalı.
Yakın arkadaşlarıyla tanıştırmayan toplum önünde sizinle tanınmayan erkek sevmiyordur bunu şımarıklıkla yapacak diye bir şey yok tabii.
çok ilgi gösterince gidiyorlar o yüzden sevgimi artık eskisi gibi belli etmiyorum
Haykırsın dağlara taşlara ovalara uçan kuşa esen yele yoldan geçen gence yaşlıya 😄
Keşke aşık olsamda haykırsam mutluluktan bide karşılıklı olursa senden mutlusu var mı be
Hagır pek öylw olmuyoer eekeklwr hep fizlwe bilakis
Bilmiyorum. Ama isterdim ki haykırabilecek kadar cesaretle seven biri olsun
her erkek farklı gösteriyor. kimi haykırıyor kimi kulağa fısıldıyor. ikisi de güzel saklamadıkça
Kimseye haykırmak istemem içimde kalması daha kıymetli benim için.
sevgilim alnına sahibim var yazmadan gezmeyecekse neden sevgilim ki?
Ben bir kere sevdim bir kere sevgilim oldu ama bak öyle böyle biri değilim kızlar bikere bakınca ikinciyi durduramıyor kısaca onunlaylen başımı kaldırıp bir kıza bakmazdım basım sürekli önüme eğik olurdu ama değerimi bilmedi
iyi erkek hem gizler hem de başka kızlara bakmaz
Haykırmaz ya sadece sevdiğinin yanında çocuk gibi davranır kıpır kıpır 😊
Üçkağıtçı sapıklar gizler
Hiç erkek olmadım bilemiyorum😄😄😄😄
Neden haykırayım , manyak mıyım 😂
Bögürmeyen adam değil bence
Küçük oyunlar oynarım😂
Hiç zannetmiyorum çoğu saklama taraftarı
Güzel gizlerler onlar 😃
Hayır haykırmak istemez
Neden haykırsın spastikmisiniz
Sevmeyen gizler.
Bilmem
Her erkek yapmaz
Evet ister
Herkes ister
Çocukça şımarır
bence haykırmalı yoksa nerden bilelim :)
Yok canım
istemezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?