AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Zengin koca sana sadık olacakmı peki
Adında sadıka dır şimdi senin
😂..
hskdhfkgfkgjhh haklısın knk
zengin koca sadık kalırmı sence
Ne alaka fakirler de aldatıyor karakter meselesi hem ne demişler zengin yüküyle fakir...
ya ne kadar zoruna gitti seninde
Yoo aldatan fakirleri gördükçe 🤮oluyorum
tamamda konumuz şimdi fakirler değil ama
Sen bence bi daha oku yazdığını
senin kafanda bir sorun var sanırım sen bence beyin cerrahine görün beynini bulsunlar senin
Çok şükür benim ki yerinde de sana bi nakil lazım şimdi başka yerde havla defol
zengin koca istiyormuş mk fakiri zengin koca seni napsın davul bile dengi dengine mk salagı
Fakir olduğumu kim söyledi🤣beyinsiz
zengin koca istiyorum demişssin enayi zengin istedigine göre fakirsin mk düz mantık kur şu an çebinde 5 lira bile yoktur burada gelmiş zengin koca dileniyon birde ne canım kızlar var ya
Gel göstereyim sana parayı da gözün gönlün açılsın hiç görmemişsindir ömründe
baba parasıyla bana hava atacak mk salagı ya hiç görmediysen ben benimkini göstereyim sana :D hemde kendi kazancım
Bu gidişle bulursun.
Bulursan kaçırma :D
Haklısın
Hakkın
😄 güldürdün
Hakkın
bu nasıl bir saçma düşünce
senin sadakatin paraya
nein nein
Mantıklı
Nasıl mantıklı kızın parası yok paralı erkek istiyor!
Ee nolmus cogu insan böyle
Saçmalık ama aklı başında olan erkek dengi olmayan kızı alıp beslemez
Kız bir hayvan degildir ki beslesin. Ayrıca cogu kız o sekilde yuva kuruyor
Saçmalık işi gücü olmayan parası olmayan kızı erkek ne yapsın
Benim arkadasım evlendi calısmıyor kocası da subay her seyi de 4/4lük
Senin evin, araban aylık 15 bin gelirin olsa evi, arabası olmayan aylık asgari ücret kazanan erkekle evlenir misin?
Seni her yerde görüyorum cimri ve fakir sen yorum yapma gerek yok
İşte saf erkekler evlenir anca kadın subay olsa işsiz erkekle evlenmezdi erkekler enayi olduğu için işsiz kızla evlenir
Cimriyim ama fakir değilim
Hicte saf degil valla gayette zekiiii
Senin gibi aç kızlara saf erkeklerin para yedirmesini komik buluyorum
Dünyada olabilecek en kötü özelliklerden birine sahipsin otur ağla
Aklı başında olsa aylık geliri olan kız bulurdu şimdi ömür boyu o kadının ekonomik yükünü çekecek
Senin gibi cimriler kendi parasını kendi de yiyemez biter falan dimi
Hicte bunu sorun etmiyor
Koca parası yemek isteyen kadın benim cimriliğime laf edemez ben en azından kendi paramı yiyorum senin gibi beleşci değilim
Saf olduğu için sorun etmiyor
Saf degil kendisi öyle kadın istiyor. Herkesin tercihi farklı neden bu kadar üsteliyorsun
Cimrinin parası olsa ne kendinden başkasına hayrı yoktur bencil insan cimri olur
Yoo gayet de faydam var ama senin gibi beleşciler faydam yok haklısın
Bunun gibi para avcısı kızlar yüzünden üsteliyorum erkeklerin kendinlerini bu tip kızlar dan koruması lazım
Sen dünya zengini olsan ne olur ya senin gibiler izak olsun da
Yoo senin yerine cimri olmayan fakiri tercih ederim
Sen beni istesen de alamazsın zaten senin gibi para avcısıyla işim olmaz ayrıca sen fakir erkekle de birlikte olmazsın saf birini bulur parasını yersin
Yok seni ben napiyim zaten cimri ıyy🤮🤮kusasım geldi
Erkekler nerde ne yapacagını inliyor saf erkek hic yok
Para avcısı olmak dan iyidir en azından kimsenin parasında gözüm yok beleşci değilim ayrıca kendime de cimri değilim canım ne isterse alıyorum ama senin gibilere 1 bardak çay ısmarlamam
Ya nerede saf erkek yok var tabi kız 200 bin TL değerinde bilezik istiyor ev istiyor araba istiyor düğünü sen yap diyo erkek 2 milyona yakın para harcıyor kız maksimum 150 bin harcayıp evleniyor bunu kabul eden erkekler gayet saf
Cimrisin kabul et cimrinin 1 bardak çayını istemem benden uzak Allah'a yakın
Senin gibi para avcısına beleşciye cimriyim
Adam kabul etmisse kendi kararıı o da akıl ediyordur o kadar para az para degil
Sen evleneceğin insana düğünü bile çok görüyorsun senin gibiler evde kalsin evlenince de kuru soğan ekmek yedirirsin
Niye evi, arabası aylık geliri olan kız evsiz, işsiz erkekle evlenmiyo çünkü kadınlar akıllı erkekler saf
Nasıl bi kafaya sahipse
Yoo düğün yaparım ama yarı parasını kız öder beleşci kızla evlenmem
Sen öule yap ama öyle yapmayanlar da varr bu kadar abartma
Valla düğünü kız yapsın evi kız alsın kız zengin olsun desek linç edersiniz ama kız bunları isteyince mantıklı diyorsunuz pes doğrusu
Cimri olduğu için abartıyor büyük ihtimal tembel de
16 yaşından beri çalışıyorum ben ama senin gibi beleşcilere para yedirmem
Mantıklııı kız ben sadıgım diyor zengin erkek istiyorum diyor cok mantıklı
Niye zengin sadık erkek zengin sadık kız bulur. ya da zengin erkek kızı aldatır kız ses çıkarmaz susar sadık kalır o zaman olur
Zenginler sadık olmaz deyip duruyor ya fakirsin kıskançlık yapıyorsun ya da sende zenginsin kendin gibi sanıyorsun herkesi
Ben sadık biriyim ve kendim gibi hem sadık hem paralı kadın arıyorum niye sadık fakir kızla evleneyim
Tm kardeşim git bul evlen napalim
Ya ben mantıklı buldum senin mantıgn sana yanii ne istersen onu yaparsın bu kadar zoruna gitmesin isteyen istedigşyle olur
Bence de
Aynen çok mantıklı bende çok sadığım ultra zengin kadın arıyorum
Sen bence kadınları kıskanıyorsun git kestir napalim😂😂
Ya kadınları kıskanmıyorum ama erkeklerin saf olmasına üzülüyorum kadın hesap ödemesin kadın çalışmasın kadın düğün masraflarına ortak olmasın erkekler bu kadar saf olunca kadınların erkekleri kullanması normal
Hesap ödetmeyen erkek cok istesen de ödetmiyor. Ve benim cok hosuma gidiyor erkegi güclü görüyorum.
Kadın düşmanı ya kadının o kadar yükü var ki iyi ki çalışıyorsun her şeyi sen yapıyorsun her şeyi sen biliyorsun tm sus
Erkek zaten bunu yapmak ister doğasında var bi işe yaradığını hisseder ama bu arkadaş biraz farklı
Kadınlar eskiden olduğu gibi itaat etmiyor söz hakkı eşit eğer söz hakkı eşitse hesaplar da eşit.
Kimse kimsenin kölesi degil. İtaat etmez. İsteyen istedigini yapar. Sen böyle devam et
Niye erkek güçlü değil mi itaat et gücüne hesap ödetirken iyi itaat ederken olmaz
Itaat etmekten kastın ne onu bi açıkla
Cidden sorunların var güçlü olmak farkli kölelik farklı. Kadınını önemseyen onu her kosulds kimseye mahcup etmeyen anlamında güclü dedim. Git paralı kız bul sen
Giyimine, konuştuğu kişilere, gittiği yere erkek karışır kadın da güçlü erkeğine itaat eder dediğini yapar
Bunlar zaten benim için sıkıntı değil ki sevmeyen hiç bişeye karışmaz geniş erkek de sevmiyorum
Bunlara okey diyen kızın hesabını erkek ödeyebilir ama ben istediğimle konuşurum istediğim yere giderim karışamazsın diyen kız erkek hesabımı ödesin diyemez
İyi de bu kafada olan insanların evliliği zaten pek sürmüyor görüyoruz kimse karışmasın diyen evlenmesin o zaman kimse karışmaz
O kişi benim sadık kız isterim zaten
Kızım niye önüne gelen şansı tepiyorsun
Sanalda olduğu için
Eyi
Kardeş ne diyon ya 😅
Ne kadar zengin mesela
fakirse kocan aldat tabi. ulan kadınlar
Hayır ben kaşşar değilim karıştırdın
Hakkın değil
Olman gereken o. Yoksa or.. pu olursun zaten
Bu kadar or.. pu nun içinde beni bulan zengin şükretmeli
Hahaha peki seni zengin ler saapsin