+1 yılHer aşırı sadık olan zengin koca isterse yanmisiz demektir. Fakirler ne olacak. Onalarin kendilerine sadık bir eş adayı ile evlenmeye hakları yok mu. Fakirler ölsün mü yani :) bence doğrusu.. her şeyde denklik. Maddi olarak iliskinde denklik olsun. Eşitlik ve yakınlık olsun. Zengin kocaya bir gün her hangi bir açıdan.. bir gün yetemezsen direk aldatilirsin. Erkek dediğinin maddi gücü çok olursa.. ve evde huzur bulamadigini düşündüğü bazı iç dunyasinda firtinalar kopmaya başlar. Açar başka bir hanıma bir ev. Bir sana gider. bir ona. Lakin erkegin geliri bir haneyi cekip çevirmeye yetsin. Git öyle admaa sadık ol. Daha mutlu olursun. Aslında her şeyin çok para.. maddi zengilinlik olmadığını anlamak için evlenmeyi bekleme. Her şey için çok geç olmasın.
05 Yorumla
Soran+1 yılDenk biri olucaksa zengin olmalı zaten
- +1 yıl
Waaw. :) Yaw sen zaten zenginsin madem. O zaman ona sadık oanin şartınj neden zengin olması olarak nitelendirdigini anladim. Sen ona sadık olmasanda sen zaten zenginsin ya. Ona sadık olarak kazanımın ne olacak? Zaten zenginsin mesela :)
Soran+1 yılZengin olsam da zengin birini bulamıyorum çevrem de kimse yok
- +1 yıl
Zenginsen.. bence zengin birini arama ya. Tut bı tane tahsilli.. kültürlü beyefendi birinin elindem.. aradığın tüm kriterler uysun ama hani maddi gücü senden bir tık aşağı olsun.. denklik arama bu kadar madem maddi durumun iyi ise bence. Yani denklik önemli ama hani biraz iyi olan taraf biraz zayif olan tarafı destekler.. bu böyle gider yani çok zengin biriyle Çok fakir biri tamam.. Bu ancak Türk filmlerinde olur.. ama yani hani diğer kriterlerde zenginlik olsun.. maddiyatta zaten anlattigina gore durumun iyiyken bir de onda zenginlik arama derim. Çünkü para bazen her şeyi çözmeye yetmiyor. Evlilikte mutluluğun sırrı aslında sırrı diye bir şey yok en önemli faktör çok paranın olması değil aslında.
- +1 yıl
Yani seni ele güne muhtaç etmesin zaruri ihtiyaçlarını giderebilecek maddi gücü olsun.. çoluk çocuğuna sahip çıkıp onları yetiştirebilecek seviyede geliri olsun. Zaten anlaşılıyor ki bu seviyeden fazlası sende var dolayısıyla sen bence öncelik ve kriterlerini değiştirebilirsin. Herkesin bu lüksü yoktur ama senin bu lüksün var.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılSadık olmakla zengin kocanın bir ortak noktası yok. Zengin koca için zengin olmayanlarla görüşmezsen zengin koca bulma ihtimalin artar. Sadık kalmazsan ama yakalanmazsan da sıkıntı yok. Yani sadık olman hiçbir artı sağlamıyor. Bazı sığ beyinli insanlar bakire istiyor. Eğer bakireysen bu özellik işine yarayabilir. Ama ben bakireyim diye gezemezsin herhalde. Ayrıca bakire isteyecek kadar kendini geliştirememiş biriyle evlenince ne kadar mutlu olabilirsin orası da meçhul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeği parası varken kadını yoklukta tanırsın demiş atalarımız ben kadın için de erkek içinde gözü yüksekte olanı kullanıp mendil gibi atma taraftarıyım senin gibi insanların onuruyla kişiliğiyle alay etmek çok hoşuma gidiyor senin gibi kaç kızı bozdum inan hatırlamam
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin de kişiliğin ortada
Cevap sahibi+1 yılEvet bende az yav şak değilim doğru
+1 yılSadık olduğun için zengin koca değil de senin değerini bilecek, senin gibi sana sadık kalacak birisini istemelisin önce. Para nedir gelip geçici bir şey, senin sadıklığının karşılığını parayla satın mı alacak yani? Tek karşılığı para mı olacak?
07 Yorumla- +1 yıl
Değil
Soran+1 yılBi defol sorumun altından başka yerde havla
Soran+1 yılAnan evcil hayvan mıydı
- +1 yıl
Susar mısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılValla soruyu okurken kulağım çınladı , sadık tarafım beni dürttü,,"hadi sende iste kız" dedi bana
11 Yorumla
Soran+1 yılİstemen lazım neslimiz tükeniyor
- Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğine sadık olur, malının hesabını yapmadan. Zaten sadakatin zengin koca isteğinle orantiliysa o adam işleri kotu gidip mal varligini kaybetse, o "çok sadığım" sozu ne olacak? Senin gibi sadıklar uzak olsun, aman Allah korusun!
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Aminnnn... Gerçek bir sadık eş dileğiyle... Malıma mülküme tamah edip sahte sadakatle gelmeden...
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke sadece bunublq olsa zengin erkekler bildiğim kadarıyla güzel. ve kültürlü kadın istiyo bide işi olan bir kadın olmasına özen gösterir bence öyle
11 Yorumla
Soran+1 yılBenden güzelini bulamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılsadık olduğun için yani olması gerekeni yaptığın için neden zengin kocayı hak edesin. zengin koca hak edilecek bir şey mi, sadığım ve sadık birini hak ediyorum gibi bir cümle kurabilirdin ama :D
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi çoğu insanın yapamadığı bişey olduğu için
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende aşırı deli kafası yerinde olmayan manyak bir kız istiyorum buda benim hakkım değil mi evim işim herşeyim var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılValla yerden göğe haklısın bu devirde böyle biri olmak büyük meziyet 😉 ama ülke fakir ne yapacaksın onu da düşün...
10 Yorumla Desene ben çok şeyi hak ediyorum sdsdsd çok haklısın
10 YorumlaSenin gibi cok var isteyen hepinizi verelim onlara bizde kurtulalım bıktık bu sorulardan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılaşırı sadık olduğunu nerden bileceğiz bide ben aşırı sadık olursa karım kıskandığım için birçok şeyini düzeltmesini isterim bende ona sadık olurum
00 Yorumla
+1 yılOlması gereken bişey, sanki bi meziyetmiş gibi anlatıldığı sürece bu eylem normalleştirilecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben yapmadım şimdi insanlar sadık değil sadık insanların sayisi oldukça az
+1 yılSadakatini paraya çevirmek isteyen tefecisin dostum
12 Yorumla
Soran+1 yılAferin
- +1 yıl
“Aferin” dedin ya umarım borçlu çıkmam sana karşı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılHay senin olmayan beynine eşek arıları soksunnn
11 Yorumla
Soran+1 yılSeninkini de bal arıları
hahshshs zengin koca: aşırı sadık kız beni hak eder
110 Yorumla
Soran+1 yılZenginim zaten ama çevremde kimse yok bulamıyorum
Soran+1 yılÇevrem yok neden zenginim diye yalan söyleyeyim
Soran+1 yılSana soracaktim teşekkürler
Soran+1 yılEvet belli şimdi doktor oldun😂
Soran+1 yılKendine sakla terzi kendi söküğünü dikemiyormuş
Bende Aşırı zihin Birsi Olduğum İçin ZengünbKadın Arıyorum Varmııı Aranızda Laf Aramızda Kalsın Şimdi Bakalım Ne Olucak 👍😉
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var Allah Allah? Kadının sadakati darlıkta belli olur. Saçma sapan bir denklem kurmuşsun alakası yok.
00 Yorumla
+1 yılYa davul bile dengi dengine derse?
Bende para çok elimi sallasam ellisi senin neyin var dese?01 Yorumla
Soran+1 yılKimse de olmayan sadakatim ayrıca ben zaten fakir değilim
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Zengin koca arayanlar, sadece parasına aşık oldukları için genelde sadık olmayanlardır
04 Yorumla
Soran+1 yılIşte ben bunu becerebiliyorum bu yüzden hak ediyorum
Soran+1 yılÖnemli değil demedim
+1 yılAhahah 🤣aynen kanka bayağı haklı bir neden sonuna kadar hak ediyorsun yürü bee🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi
- +1 yıl
😂👍👍
Soran+1 yılAbazaların yorumunu silerim
+1 yılZengilikle sadık olmanın bağlantısını çözemedim. Ancak davul dengi dengine çalar.
10 Yorumla
+1 yılAşırı sadık olmak ile zengin koca bağını anlayamadım. Yine de tercih, hak falan yok ortada.
00 YorumlaEmin ol ki zengin olmasada sadık kalabiliyorsun icinde kötülük yoksa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılZengin kocanın istediklerini karsilayabileceksen işte tabi hakkın 😉
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılBütün kadınlar zengin koca istiyor ama dünyada o kadar zengin adam yok. Nasıl olacak?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBende zengin karıyı hakediyordum o halde 😂😂
00 Yorumla
+1 yıl:D ben haklı buldum seni
11 Yorumla
Soran+1 yılE teşekkürler şu fakirlere baksana kudurdular
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. ya bi git kendine hak goruyor bide 😂 herkesin gözü dişarda değil zengin kocada
08 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi sen mağaradan çık bi bak dışarıya
Soran+1 yılAldatan zengini de aldatır fakiri de farketmez sadece fakir erkekler mi aldatiliyor
Soran+1 yılIşte ben öyle değilim o yüzden hak ediyorum
Soran+1 yılYok ya benim gözüm hiç bi zaman dışarda olmadi bizim raconumuza ters sen anladın mı daha yazma beni tanımıyorsun böyle konuşamazsın
Bu nasıl bi başlık ya? 😃
İnsanın dakikası dakikasını tutmazken sadıklık adı altında zengin koca ne 😄 çalış çabala sen zengin ol ben sadığım diyene git o zaman. Önemli olan sadıklık ya çünkü 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılZengin kocada servetini açmış seni bekliyomuş canım Ne kadar canımsınız la siz 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZenginin pipisi kalkmaz fakire muhtaç kalma sonra 💪🏽
07 Yorumla
Soran+1 yılFakir anca şeyiyle oynar
Cevap sahibi+1 yılYa da zenginin karısıyla 😂
Soran+1 yılŞer*fsiz çok
Cevap sahibi+1 yılZengin cuckold çiftler var bir sürü saygı duymak lazım kocalarının haberi var sonuçta.
Soran+1 yılKaşşarlık ve güzel kardeşim yeni bi isim takmışlar saygı duyulacak gibi değil
Soran+1 yılGav@tlığa
Cevap sahibi+1 yılEvet, değişik. Bunu yapan çok insan var hatta bunlardan birine bull olarak katılma fırsatı yakaladım
Para için evlilik… Bu aptallık hâlâ devam ediyor demek.
00 YorumlaHer şeyin ile 10 numaraysan tabiki olur. Ama umduğunu değil bulduğunu yicen bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarıya bak trendyoldan sipariş veriyo sanki a - M ka
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadık kelimesi ile zengin koca ters orantılı şeyler. Biri varsa diğeri yoktur
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka zengin insanlar sadık olamaz mı çok saçma bir sürü örnek var
- +1 yıl
Kim var?
Soran+1 yılBenim etrafımdaki insanlar ve gördüğüm kadarıyla fakirler de aldatıyor bu karakter meselesi zaten
- +1 yıl
İstihareye yat belki bulursun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılah tatlım bende neler istiyorum keşke her istediğimiz olsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bir düşünce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu etken bir kriter olamaz. Zaten sadık olduğun beyin mr'ında çıkıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit çalış para yemek istiyorum demiyor da bahane ye bak
10 Yorumla
+1 yılİlişki hakkında hiç bir bilgisi olmayan keriz erkekler sadece parasını seven bir kızı yanına kadın diye alır.
00 Yorumla
+1 yılzengin erkekler şerefsiz tabi hepsi değilde ama çoğu menkenlerle yatmak için paralarını harcar
00 YorumlaZengin kocanın aşırı sadık bir insan aradığını kim söyledi peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen
+1 yılHahaha bende zengin bir eş istiyorum ozaman nasıl saçmalık ya ndjrrjrjej
02 Yorumla
Soran+1 yılAz daha büyü anlarsın
- +1 yıl
Bence kimin büyümesi gerektiği apaçık ortada
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar hakkın 😀😀
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Zengin de seni arıyordu zaten..
24 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibisini bulmaya çalışıyordur muhtemelen ama şansız olduğu için gözü dışarda kızlarla uğraşıyordur
Soran+1 yılÇok şükür bi eksiğim yok
Tatlım sadık olmak yaratılış gereği herkeste var. Zengin koca çok hayali bir şey.
00 YorumlaHakkın tabiki şu an Kanadadayim ben zengin mi oluyorum :))
00 Yorumla
+1 yılNe istedigini bilmeyen zengin ailenin simarik kizi
04 Yorumla
Soran+1 yılNe istediğimi yazdım
- +1 yıl
Aslinda bilmiyosun. Sen oyle saniyorsun
Soran+1 yılTm ne istediğini bi tek sen biliyorsun
- +1 yıl
Bende bilmiyorum sahsen
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılZengin istedigin icin sadik oldugunu dusunmuyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılFakir isteyen sadık mı oluyor bu şekilde sadık olup olmadığımı anlayamazsın
- +1 yıl
İnsan insanliga ve kisilige bakar
- +1 yıl
Hayirli kismet istemen en dogrusu
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kaşar olsan fakirmi istiycektin
02 Yorumla
Soran+1 yılKaşar fakiri de hak etmez kendi gibiyse neden olmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılVşzyona bak awk köylüsü
02 Yorumla
Soran+1 yılYoruma bak ergen
- +1 yıl
Xhsjahshhs çok baglıyım zengin koca tek vasfın bu mu zhhahahahs baglıyım zengin olsun vizyonsuz karı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılParayla Saadet olmuyor bayan mutluluk en önemlisi
04 Yorumla
Soran+1 yılParasız da mutluluk olmuyor
- +1 yıl
Çalışırsan para gelir ama mutlu değilsen mutlulugu parayla satın alamazsın
Soran+1 yılEşşek gibi çalışıyor insanlar ama zengin olamıyorlar
- +1 yıl
Zengin olmak kafa meselesidir sabır işidir. Herkes zengin olacak diye birsey yok yiyecek ekmek bulamazken arabamı aldım şimdide evimi alacağım Allah nasip ederse sonrasında kendi işimi düşünüyorum çalışarak oldu bunlar sabır ederek hemde esek gibi çalışarak
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılZengin koca sadık olmicak. O zaman ne yapacaksin😄
01 Yorumla
Soran+1 yılYa çoğu kişi aynı şeyi yazmış bu karakter meselesi fakirleri de görüyoruz aldatiyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence karsina cikti ve sen degerlendire medin bana inan
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşıma kimse çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılÇıkmıştır farkinda degilsin buna inan sen
Zengin koca bulmak için bunu mu bahane ettin
03 Yorumla
Soran+1 yılBu bir bahane değil
- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yıl😅 kendimi ikna etmeye çalışırken ben
10 Yorumla
+1 yılSen sadık olmazsın para seni bozar
00 Yorumla
+1 yılZengin koca bulma zengin ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılhakkin taabi Pquiqjqjquuolakqlslwpskwkwkwk
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılparasız erkek gereksiz erkektir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet hakkın 👍
00 Yorumla
+1 yılZengin koca istemen seni sadık değil paragöz yapar
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım