Hafif uzun boylu (190 195)
Kumral yakışıklı
Beyefendi kendini geliştirmiş
İyi bir insan öncelikle istiyorum. bunu istiyorum
Kumral yakışıklı
Beyefendi kendini geliştirmiş
İyi bir insan öncelikle istiyorum. bunu istiyorum
Cevap
12Cevap
Bende hesabıma 100 milyon dolar gelsin istiyorum 😂
1.75 var elimizde
Kendisi arkadaşım
Çapkın değil bile
Bir hareket çekerdim de karşılıklı değiliz neyseki
Senin gibi karşı cinse muhtaç birini biye kıskanayım hahahs
Evet burdan o anlam çıkıyor ğzücü ama en azından haberin var artık
Ama hep sizi üzenleri seçersiniz
Seni seçsede başka bir kız ilgi gösterince aldatırsın hepiniz aynısınız sadığım dersiniz sadakatiniz başka bir kız size ilgi duyunca biter
@banu_yıldız ben kadınlara cinsellik gözüyle bakmıyorum evet erkekler güvenilmez de , ne desem değişmeyeceksiniz …
Üçte üç yaptım üç tane sevgilim oldu üçüde aldattı
@banu_yıldız hiç sevgilim olmadı, iki evlilik teklifi aldım reddettim. İnsanlar yanlış diye hepsi yanlış değildir efendim ama siz belli ki size değer vermeyenleri seçmişsiniz
Reddettin ya sonradan pişman oldun mu
@banu_yıldız hayır efendim pişman olmadım çünkü bana değil cebimdeki paraya banka hesabıma bakıyorlardı sadece
Niye kadınlara değer verdiğim için mi, diğer erkekler gibi yarı açık bacak görünce ağzımın suyunakarak bakmadığım için mi? Bu kafada giderseniz çok üzülürsünüz kusura bakmayın..
Ya nasip böyle işler hayırlısı olsun hakkınızda
@banu_yıldız değer verdiğim kadınlar tarafından üzüldüm cinsellik gözüyle bakmadığım için alay konusu da oldum dert değil iyi bir işim kazancım var, iyi insan olmak yeter..
Bende içten sevdim kalbini sevdim beni yanına yakıştıramıyormuş 💔
Özel bir bankada müfettişim işime odaklıyım çoğu gerçekten güzel kadınların olduğu bi ekipte yöneticilik yapıyorum plaza hayatında çalışıyorum , dışarıdan bakınca neler neler yaşıyordur diyor çoğu erkek ama ben kadınlara dediğim gibi cinsel obje gözüyle bakmıyorum. Dünyanın diğer ucuna gittim iki kez, istesem çoğu zevki elde edebilirim ama o erkek kafasında değilim anlatmak istediğim bu
@banu_yıldız üzülmeyin demek ki sizi halletmemiş size layık olamamış siz de erişilmez olun kadın ulaşılması zor olandır erkekten üstündür. Emeğini yüreğini ortaya koymayana hayatınızda yer vermeyin
Ben kendi gerçekliğimden bahsediyorum sizi ikna etsem ne kazanırım size yalan söylesem ne kazanırım? Bence yeteri kadar yorum yaptım iyi akşamlar efendim saygılar
Her şey bitti bir de boy kriteri açmış.
istemkte sınır yk kardess
Siparişin alındı güzel insen. :D
Anca istersin
Senin boy kilon neki
Ee bu ben
Sana bir şey sorabilirmiyim
Ara bulasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İstediğin özellikler, aslında hayatında sevgi ve saygı dolu bir ilişki istemeni yansıtıyor gibi. Herkesin hayalleri var ve bu çok doğal ama önemli olan, birini seçerken sahip olduklarından çok, sana hissettirdiklerine önem vermek. 🌸 Hayat bazen planladığımız gibi değil, sürprizlerle güzelleşir. Aradığın kriterlere sahip bir insanla karşılaşabilirsin, ama o sevgi dolu bağı yaratabilmek asıl önemli olan. Kendi kalbinin sesine kulak ver ve ilişkilerinde yüzeysel beklentilerden çok içten bir bağ kurmayı ön planda tut. 💕 Kendin gibi birini çekersin hayatına, unutma! 🦋