Adamin biri çalıştığım yere gelip evli barkli çocuklu benden yaşça büyük diyoki eyy seksi lady şarkı soylereykek giriyor manyak mi bu amacı ne bide ben diyo yaşlı değilim gencelere taş çıkartırım sizce ben mi yanlış anlıyorum?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doğru diyor taş çıkartır. 😂 birdahakine sende aynısı söyle ona, doğru diyorsun taş çıkartırsın.
Niye diyeyim başıma musaklat olsun diye mi
Adami enerjik biri yanlış anlamışsın
Erkek arkadaş yok galiba
Heyy seksi lady diye ne laka şarkı söylüyor sence
Yokta bi tuhaf geldi bana her girişinde böyle şarkı söylüyor
bence adam sadece enerjik biri sen yanlış anlıyorsun
Kanka heyy seksi lady diye giriyo iceriye ne laka bu şarkı sende benim gibi gerçekleri görüyorsun saçma sapan şarkı söylüyor
sana mı diyor
Ne bilim içeriye onu söylereyerj giriyor ne alaka değil mi ama
bence sen kuruyorsun
Sen nerdeb biliyosun
Çok doğru anlıyorsun ve net bir şekilde uyar.
Yani şarkı söylüyor bunu nasıl uyarcam ki
mide bulandirici
Şaka mi kanka
Yani adam nedir bu yaptığı çok alakasız değil mi ama
yoo alakali ilgini çekmeye calisiyor aklinca
Evet ya çok itici geldi bana harektleri falan sende benim gibi gerçekleri goroyrsun falan ne lakaa yaşlı başlı insansin git esinle falan ilgilen eşin burada mi nerde falan sordum ama sırf muhabbet olsun diye yeni başlamıştın yanlış mi anladı ki bunda bişey yok demi
lan insan esin nerde falan sorarmi sen en baştan yanlis yapmissin 😂
Ya nerde yasiyosun falan soruyodum genelde calismaya buraya gelip eşleri başka yerde oluyo ya rahat takiliyo gibi bende öyle sordum oglum başka yerde falan deyince
Nasıl düzeltirim bu durumu ya şimdi kendimi sucladim
olsun ordan bi artniyetli dusunmus olabilir adam biraz fazla gevsek sen yüz verme muhabet kurma bence
Ne bilim ya çalışiyo ya bizimle öyle konusyirduk sen burada mi oturiyousn falan deyince bana bende ona sorudm dediğin gibi ama iş geregi kuruyorum mecbur
anladim dikkatli ol ama adam gevsek bi tip
Demi ama sen kuruyiusn gibi konuşmuş biri de bana az gevşek geldi çünkü genç biri başladı çocuk yüzüme bile zor bakiyor bu yaşlılar ohohohh yani evliyim çocuğum yaşında bu kız demiyomar sinir oluyorum
Bide lokma vardı çocuğum birine al ye dedim buda gelmiş almış yiyo yemissin lokmalari diyo bana bende napalim dedim
gayet sinir bozucu kucuksun yaşca ona gore işte gevsek gevsek konusuyor
Yani ya işte
Hayır büyüğüm diyelim yinde çok gevsekce
buyuk olsan mesela belki cesaret edemezdi
Kaç yaş büyük olsam mesela o kadar da küçük değilim çünkü
adam kac yasinda sen kacsin ya karsisinda olgun birini gorse mesela boyel gevsek konusursa agzinin payini alabilcek birisi olarak gorse seni yapamaz
Ben 30 o 47
Nasıl cevap vericem düz böyle şarkı söylüyor ne diyeblirim ki lokmalari yemisisn dediğinde napalim dedim ama buda değil cevap tam degil mi
ben seni 18 20 falan diye dusunmustum bekarmisin ondan boyle rahat konusuyor olabilir
mesela ters bakarak falan da oyle dediginden memnun olmamis oldugunu belli edebilirsin
Bekar evet bide şimdi başka biri var oda gecenlerde şeyi sordu hiç seni isteyen yok mu bende dedim hiç oralara girmeyelim
O başka biri şey diyo niye öyle dedin işte olabilir dedim sıkıldin bu sorulardan igreti mi geldi dedi evet dedim işte ters bi şeklide dedim evlenmiş boşanmış olablirsin diyo bunlat bana çok kariyosyo gibi demi
he sen biraz yumusak konusuyorsun ya tepkilerin hafif gibi geldi bana bide hala bekar olman da garip yani yasin gelmis
Bana yaşlı dedim diye terbiyesiz falan diyo ne alaka demi
aynen baya kurcaliyirlar özelini biraz sizene falan diyebilirsin
ahaha yaşli dedin diye zoruna mi gitmis
Niye merak ettin bu senin niye böyle dedim hiç öyle aklıma geldi sen öyle deyince diyo patron seni de evlendirelim demiş guya buda niye öyle cevap verdinm diyetekten aklına takilmismis adama bak sana ne
Yaştan dolayi gözün gormuyo dedim aa terbiyesiz falan diyo ben gencelere taş çıkartırım falan
zoruna gitmis heralde genclere tas cikartirim diyor sormasi ayip ne iş yapiyorsun
Kanka öyle pekte ahım şahım bişey değil kasiyer yani
he insalar pek elit değil yani kimi soylesen hep gevsek çikti yok patron evlendirelim dedi falan amma şey muhabetleri varmiş
Doğru dedin sende yok mu diyo isteyen falan diyo hiç kahve yaptın mi isteyen geldi mi bilemen ne şaka gibi filan ama bayiyo beni
Evet elit değil köylük yer zaten
cevap vermesen bi dert versen bi dert işte bi zaman sonra sormazlar heralde daha
neresi
Aynen herlade işte verdgimde de sen niye oralara giremeylim diye de döndürüp dolastirip soruyo bu sefer size ne ya
nerde yasiyirsun
Köy de
nasil bi köy bu kasiyersin
Kanka burası işte malzeme satan bi yer
kanka ben hangi şehir falan manasinda sordum😂
Hee önemli mi ki hani yaklasimlar açısından
yok çokta değil ben kisisel merakimdan sordum onu
Hee okey
aynen
Teşekkür ederim ayrıca yorumun için
rica ederim başarilar sana gorusmek uzere belki baska sorularda flan 😂
Belkide sorularim bitmez benim başarılar haklısın insanlar konusunda biraz biraz daha tecrbeye ihtiyacım var o yüzden buda bi sınav umarım başarırım:)
umarim başarirsin 😉
Thaks dileğin için
Spik
Öyle mi diyosun senin yaşın baya var dedim ben gözün gormuyodur falan ondan dedim ben gencelere taş çıkartırım falan diyo