Sağlık Böyle kücük popo begeniyormusunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yoksa daha dolgun mu daha cekici? Bence düz popo ve kücük popo ile düz ve hafif düz kalca daha cekici Böyle kücük popo begeniyormusunuz? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Bu popo küçük değil düzleşmiş yani şekilsiz 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Evet ben seviyorum böyle popo.Senin boy ve kilo kac Yorumla Hortlaklalaa 1 yıl Sanane Yorumla Soran 1 yıl Zayifmisin? 😍 Yorumla Hortlaklalaa 1 yıl Sapık Yorumla Soran 1 yıl Iy ozaman ya sismansin ya balik etli sen Yorumla Nergis_69 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Kìz nergìs ne gülüyon 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bu ne len kurugöt mü seviyon tahta gibi dümdüz kadın dediğinde bavul gibi popo olur şaplağı attın mı jöle gibi sallanır kasa önemli kadında bu ne erkek götü gibi nası bi zevkin var lan 0 0 Yorumla
Zzzaaafer41 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Bitiyorum ama yanlardan hafif kadınsı kıvrımlı olacak. Böyle hatunlar daha tatlı oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim ki böyle 2 26 Yorumla Soran 1 yıl Cok iyi bence ozaman. Boy ve kilon kac peki? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1.7857 Yorumla Soran 1 yıl Zayifliginda cok iyimis bu arada. 52-57 kg arasi boyuna göre idealZayifligini seviyormusun? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Bencede manken gibisin Yorumla Soran 1 yıl Bende zayif begeniyorum balik etli buyuk besenli kizlar hosuma gitmiyor hic Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin boy kilo ne aşkm Yorumla Soran 1 yıl 1.95 cm boy 115 kg. Dövüs sporu ve fitness yapiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl OHA YUH HARİKASIN Yorumla Soran 1 yıl Tesekur ederim almanyada dogdum buyudum. Polisim ama SEK ekibindeyim. Polis özel harekati almanyanin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tüh ya tr de değil misin aşko Yorumla Soran 1 yıl Yas kac senin bu arada? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 24 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin Yorumla Soran 1 yıl Bende 28 hayir ama dusunuyorum türkiyede emniyete alinirsam 2 ay sonra turkiyedeyim gerekli belgelerle cv vericegim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Esmer misin kumral mi sarışın mi Yorumla Soran 1 yıl En az kac kiloydun? Son zamanlarda? 48-50 kilo oldunmu hic? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yiaaa senin gibi erkek beni çok kolay kucağına alir🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden baya zayıf mi seviyorsun Yorumla Soran 1 yıl Beyaz tenliyim hafif sarilik var ya Yorumla Soran 1 yıl Baya zayifta hosuma gidiyor evet normal zayiflikda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zayıf kızları pek sevmezler Yorumla Soran 1 yıl Ben cok severim. Balik etli dolgun hic sevmem benSenin kalcan nasil kücükmü, dümdüz mü yokds hafif düzmü? Ve gögüs bedenin kac? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Düz göğüs bedeni nasıl seviyorsunki Yorumla Soran 1 yıl Gizliden ciksana istek atayim ya ordan konusak Yorumla Soran 1 yıl A60, A70, A75 , b70, b75 bu bedenler seviyorum yani anlicagin kücük gögüs begeniyorum Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Sağlık konusunda 808 cevap paylaştı. Bu küçük değil ki, yok gibi 0 0 Yorumla
normalolmynbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Popo nerede 0 7 Yorumla Asel123456 1 yıl 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Cok güzel bence kücük Yorumla normalolmynbiri 1 yıl Yok ki Yorumla Soran 1 yıl Evet ben kücük ve düz popo seviyorum senin boy ve kilo kac Yorumla normalolmynbiri 1 yıl Sana ne sapık Yorumla Soran 1 yıl Sismansin sanirim Yorumla normalolmynbiri 1 yıl Beyinsizsin sanırım Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Popo yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Popo yok nerde? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Varya kücücük 😍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok düz o bilemedim 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben cok seviyorum Yorumla
çokbulutlu1 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Kuru got yani 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kuru popo cekicidir ama ya.Sizin boyunuz ve kilonuz kac acaba özel degilse tabi Yorumla çokbulutlu1 1 yıl Çok özel Yorumla Soran 1 yıl Neden peki? Kilolumusun yoksa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu popo küçük değil düzleşmiş yani şekilsiz
Evet ben seviyorum böyle popo.
Senin boy ve kilo kac
Sanane
Zayifmisin? 😍
Sapık
Iy ozaman ya sismansin ya balik etli sen
🤣🤣🤣
Kìz nergìs ne gülüyon 😂
Bu ne len kurugöt mü seviyon tahta gibi dümdüz kadın dediğinde bavul gibi popo olur şaplağı attın mı jöle gibi sallanır kasa önemli kadında bu ne erkek götü gibi nası bi zevkin var lan
Bitiyorum ama yanlardan hafif kadınsı kıvrımlı olacak. Böyle hatunlar daha tatlı oluyor
Benim ki böyle
Cok iyi bence ozaman. Boy ve kilon kac peki?
1.78
57
Zayifliginda cok iyimis bu arada. 52-57 kg arasi boyuna göre ideal
Zayifligini seviyormusun?
Evet
Bencede manken gibisin
Bende zayif begeniyorum balik etli buyuk besenli kizlar hosuma gitmiyor hic
Senin boy kilo ne aşkm
1.95 cm boy 115 kg. Dövüs sporu ve fitness yapiyorum
OHA YUH HARİKASIN
Tesekur ederim almanyada dogdum buyudum. Polisim ama SEK ekibindeyim. Polis özel harekati almanyanin
Tüh ya tr de değil misin aşko
Yas kac senin bu arada?
24
Senin
Bende 28 hayir ama dusunuyorum türkiyede emniyete alinirsam 2 ay sonra turkiyedeyim gerekli belgelerle cv vericegim
Esmer misin kumral mi sarışın mi
En az kac kiloydun? Son zamanlarda? 48-50 kilo oldunmu hic?
Yiaaa senin gibi erkek beni çok kolay kucağına alir🥺
Neden baya zayıf mi seviyorsun
Beyaz tenliyim hafif sarilik var ya
Baya zayifta hosuma gidiyor evet normal zayiflikda
Zayıf kızları pek sevmezler
Ben cok severim. Balik etli dolgun hic sevmem ben
Senin kalcan nasil kücükmü, dümdüz mü yokds hafif düzmü? Ve gögüs bedenin kac?
Düz göğüs bedeni nasıl seviyorsunki
Gizliden ciksana istek atayim ya ordan konusak
A60, A70, A75 , b70, b75 bu bedenler seviyorum yani anlicagin kücük gögüs begeniyorum
Tercih ederim böyle fiziği
Kim bu arkadas
Bu küçük değil ki, yok gibi
Popo nerede
🤣🤣
Cok güzel bence kücük
Yok ki
Evet ben kücük ve düz popo seviyorum senin boy ve kilo kac
Sana ne sapık
Sismansin sanirim
Beyinsizsin sanırım
Popo yok