Merhaba arkadaşlar; uzun zamandır görüştüğüm bir sevgilim var. Yaklaşık 1 aydır evinde çocukluk arkadaşıyla birlikte kalıyor. Kendisini çok seviyorum, fakat artık çok boğulmaya başladım. Arkadaşının yanında benimle asla telefon görüşmesi yapmıyor, kolay kolay whatsap mesajlarıma bile bakmıyor. Üstelik bunu dışarıda gezerken de yapıyor. En ihtiyacım olduğu zamanlarda aramalarıma yanıt vermiyor. Duymuyor olamaz çünkü kulaklıksız gezmez... Bir defa denk geldi, arkadaşı sordu kim diye, adımı ifade edemedi. Kısa kesip arkadaşım dedi... Başka bir seferde yine kim diye soran arkadaşına erkek arkadaşım diyemedi. Defalarca üstüne gittim. Hiçbirinde yanıt alamadım. Garip garip semboller atıp konuya cevap vermedi. Neden erkek arkadaşım demiyorsun diye sormamda ise başka zaman anlatırım dedi ama o konuyu hiç açmadı..
Bilmiyorum arkadaşlar ya... Ben bu hanımefendinin arabaya binerken kapısını açan, mutsuz olduğunda çiçek gönderen, şiir yazan, mutsuz olduğunda mutsuz olan biriyim. Şu satırları yazarken bile duygulanıyorum... Bir kız neden, arkadaşlarıyla gezerken erkek arkadaşıyla ilgilenmez? Saat başı yazmak zorunda değil ama 1 mesaj atmak neden bu kadar zor olur... Canım şuradayız demek neden bir insanı bu kadar boğar?
Ben işin içinden çıkamıyorum. Çıkamadıkça kendimi öldürmeye başladım. Nefes alırken bile sinirlerim bozulmaya başladı. Ben bunu hak edecek biri miyim? Çok sevdim diye ben bu görmezden gelmeyi hak ediyor muyum?
Teşekkür ederim...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer