Merhaba öncelikle ilk defa basıma geliyor önceleri bukadar sinirli felan değildi ne dediysem alınıyor ne yapmalı nasıl davranmalı, ailesiyle yaşadığı için ilgi gösteremiyorum alttan almaya çalışıyorum yanındada olamıyorum napıcam bilmiyorum söyliyeceğil şeyler etkili olabilirmi olursa neler etkili olur nelerden bahsetmeli. olmazsa ne yapmalı :)
Cevabın nedir?
+1 yılBenim sevgilimin bu dönemi şu anda. Ve gittim bir hediye ve acil durum kiti hazırladım.(3 tane çikolata ama farklı tatta, ve bir tane ped. Evet ped, ananın pedini kullanabilirsin ya da bir kız arkadasından isteyebilirsin.) çok fazla yanına yaklaşma, çünkü karnı ağrıyor ve binbir türlü sıkıntısı olduğu için seni tersler ya da ilgi göstermez. Mesajını at ve onun cevap yazmasını bekle. Sana bu dönemde bir istek duymaz. Geçene kadar bekle ve yanına gitme. Özleyip gelecektir☺️
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne derse alttan al.
Çok sık boğaz etme. Sakın tartışmaya girme. 😙
İlgilen ama ilginle boğma. Hem kaç hem yakala.
Arafta olmayı başarabilmelisin :)40 Yorumla
tatlı bişiler aaall,canın bişey istiyormu diye sor nasıl oldun ağrın varmı hala yanında olabilseydim de hepsini bir arada deme çünkü zaten ağrı olduğu için sinirli olunuyor bide olana kadar işte..
13 Yorumla- +1 yıl
ahh yazık sepet salsın sana balkondan yada otomatiğe bassın sen bırak kapının önüne alsın kalksın o kadar da alamıyorsa bence çok naz yapıyor demektir o zaman da çok üstüne gitme derim o kendine gelince anlar hata yaptığını kendini heba etme sıcak şerbet içsin bol şekerli muz yesin sıcak su torbası koysun karnına..
çikolata al. canı bişeyler çekiyomu sor. sürekli ilgilen. trip atma. istersen uyu de. karnına sıcak su torbası koy de. iltifat et.
26 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar Ne Diyor
56
+1 yılkızların saçma tripler adına adeti fazlası ise abartarak itici olduklarını düşünüyorum. neymiş adet oldum, üstüme gelme, gerginim. yahu ben öleyim o zaman. normal bir adet döngün var ne istiyorsun yat kalk şükret. benim yumurtalıklarımda kist var tedavi oluyorum inanılmaz kan kaybediyorum anormal gidiyor ses etmiyorum, bunlar bir trip bir trip. erkek milleti kızları anlamamakta çok haklı bende anlamıyorum çoğunu.
62 Yorumla- +1 yıl
sen nasıl bir kralicesin yaa
- +1 yıl
Bizim ne yaşadığımızı biz biliriz. Senin şu saçma yorumunu yazdığında anlamamız gereken senin bu acıları sancıları ağrıları duygu karmaşasını yaşamaman canım . Bilde konuş ha seninde yaşadığın zorluklar var eyvallah ama bizim ağrılarımıza acılarımıza dil uzatacak hakkı doğurmuyor kb✋
Daha çok karınlarımızı tutarız ve yüzümüz ağrıdan ve sancıdan asıktır.Ağrıyı hafifleştirmek için karı bölgesinin sıcak tutulması gerekir.Ve içirebilirsen sıcak bir şey içir yok içiremiyorsan soğuk bir şey verme ve sana tavsiyem bir şey ikram etme.Bu kız sevgili değil de normal arkadaşınsa eğer ona açıkça söyle HASTASI GALİBA KARNINI SICAK TUT BEN DE SANA SICAK BİR İÇECEK BULMAYA ÇALIŞİM de
12 YorumlaYa cok sacma bazilar abartiyor yok hastayim canim tatli cekiyo sanki hamilede as eriyor yok hastayken agresf oluyolar ne alaka ya beyndenmi hasta bunlar anlamiyorum gcik oluyrum erkekler byle sey soruyor ya brakin oda bizim ozelimiz olsun ya. Normal herzamn ki gb davran sen hem sancilar falan oluyor oda ilk gun olur ozaman bacagin kirip otursun evnde sartmi o gun erkek arkadasiyla gorusmek
00 Yorumla
+1 yılO cenenizi kapalı tutun ve ergen hareketlerde bulunmayın.
Anlayısla karsılayın ve adam gibi durun.
Efendi olun, espri yapmaya calısmayın.
Adam olun lan iste, daha ne diyeyim?23 Yorumla
+1 yılAynı durmu yaşıyorum
Tek istediğim biraz ilgi anlayış ne olsa sürekli reglsin ondan böyle diye sadece suratına vuruyor
Ağrıdan uyuyamadm bile geceden beri kıvranıyorum oysa hala dışarda eğlenme peşinde koskaca gün yarım saat bile bana ayırmadı00 Yorumla
+1 yılCikolataa al, is yapmasin yatsin dinlensin, sonra insan sevdigi kisiyanindaykenn ve sariliyoken agriyi daha az hissedermis diye bi) iyodum git saril :) sicak su torbasi falan hazirla ver beline koysun
00 Yorumlaben özel günüme 1 hafta kala sınyallerı vermey başlıyorum yanı kendımde farkedıyorum agresıf olduğu ne dersek alttan alınn hormanlar yaptııryr o agresfılığı bız yapmıyoz :(
117 Yorumla- +1 yıl
Aklını celerek en büyük iyiliği yaptım ben ona.Gitsinde yanına boyunun ölcüsünü mü alsın.Üstüne bide tokat yesin bu kadar ilgi gösterdiği için. :DYalan söylicek ki ilişkileri yürüsün yoksa siz hiç çekilmiyonuz ozamanlar.İYi davranırsın ne olduda bu kadar iyi davranıyorsun sevme beni git istemiyorum bla bla bla...
- +1 yıl
Kendi adına değil mk hepiniz aynısınız zaten.He sarıp sarlmalayalımda direk tokatı yiyelim dimi çakall..Bak işte ağresif oluyonuz hepiniz ve aşırı duygusal bizde o durumlarda trip atmak yerine tüpcü amca vefat etse ne olur yani.Alttan aldım kaç kere ve sen beni aldattın sen beni sevmiyorsun gibi triplere giriyonuz.
- +1 yıl
Lan tinkypinky bir yöntemin varsa söyle yoksa ne cocugun aklını karıştırıyorun bide gelmiş kezban kezban takılıyor.@soran kardeşim bak arkadaş 1 hafta önceden biliyor ve yine eziyet ediyor düşün yanı nasıl kezban.Not : SOran kardeşim sen o günler gelmeden 1 gün önce ayrıl 5 gün sonra barış :DVurucam yoksa seni en sonunda.
- +1 yıl
Belki benimde özel günlerim var niye anlayış göstermiyon. :/ Havalı olmak kanımda var tinkypinky yapcak birşey yok.Seni tutan yok be tinky ama sende icraatta yok awejıwqoejoqpweoqkwe :D yetişin adotlar yazarsan kimse gelmez sana yardıma. :D :DBi kerede polisleri bulaştırma bu işe :D
- +1 yıl
Keşke türkçe hocası yazmayı öğrenipte bana bu cevabı gönderseydin. :/ Herhalde demeyide öğren bu arada.Sizin mahallemi al işte Yalanın biri bin parça. :)Tamam polis olabilir sevgilin ama benimde Kızn tanıdığı emniyet amiri savaçmı istiyorsun Kamonn :DAl ayten annenide köyüne git .D
- +1 yıl
SOran arkadaşım kim kezban söyle böyle bir kezban olabilirmi ya kendini popi sanıyor bide.wqopekqwe :DSen kendini vurmaya kalksan onu bile yapamazsn. :D :DSenin fanların gelse ne olur bizi kurtardın diye dua ederler senden. :D :DQanqam dediğine bakma baktım sitede bir başına hor görüyolar bende dedim bir yardım eli uzatalım böyle olduğunu bilseydim yapmazdım :D
- +1 yıl
:)Ha ha ha.Elimden tutmuş çocukmu var karşındada elinden tutuyorsun kezo. :DBoynuz kulağı geçermiş derler kızım nabalım baktım senden hayır yok kimseye dedim olaya el atıyım. :DAdalet hukuk bunları sevgilin sağlamıyormuydu.?Düşün emniyet güçleri bile illet etti bundan. :DAyten anneni yolda bir görüyüm bak gör ozaman :D
- +1 yıl
Sende bir öldüremedin gitti bir kendimi öldürürm bir seni bir karar ver kezo.Emniyetin göz bebeğine bak.Hah güldürme bir işi bile onlarsız halledemiyorsun. :D Lan kezban sen beni almasaydın okadar fanın olurmuydu benimle birlikte geldi o popiliyin.Ve ve ve yine çok ağır konuşuyorsun sonra üzülürsün. :D
- +1 yıl
Siz anca bir avuç çapulling olursunuz.hahhahahah :D Sizler var ettiniz derken. ? Ha doğru ks ailesinin kezbanı olarak tarihe geçmiştin dimi hahahaha :DSen beni öldüremiyorsun ama ben seni bir gün öldürcem az kaldı.Ciddiye almayın doğru söylüyor yoksa hepiniz bu tinkypinky yüzünden köprüden atlarsınız bu kadar kezban olamaz biri. :DSoran sen bilmiyorsun bunu ben tanıyorum ağır liseli ve kezbandır. :D
+1 yılçikolata , profiterol, yaş pasta canım çekiyor süreklı onları alsın .. bir de ayagımın altında dolasmasın ıkıdebır :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşuan o günümdeyim
tek istediğim ne biliyor musun?
bi tebessüm..
ha,biraz da ilgi,çocuklaşmalarım olabilir,doğal karşılanması
karnımı ovalayacak bir el..elimi tutsa da olur:(((ağlıycam yalnızlıktan yaw18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:(((
- +1 yıl
Bebegim, yetisiyorum.. Dayan..
Dayan bebegim, geliyorum yanına.
Elini tutucam senin.
Basını oksuyacagım böyle kedi gibi..
Teselli edicem seni.
"Gecti bi`tanem, gecicek bu günler" diyecegim sana..
Güldürmeye calısacagım seni.
Oksayacagım seni..
Her bir oksamamda daha da hafifleyeceksin..
Ucucaksın gökyüzünde..
Kanatsız.
Cevap sahibi+1 yıl<3333333333333
okuması bile güzel,iyi geldiii..oyyyyyy<333333333- +1 yıl
(:
Sevmesem de bu kalp isaretini..
<3
Piyano sarkısını sever misin bilmem ama rahatlatır bu sarkı seni;
w w w.youtube.com/watch?v=uaTd96qdsaI
Videosu da cok hos, izle belki kafan dagilir.. Hayallere dalarsn..
bir de bunu ac; rainfor.me/
Önce rainforme yi ac, sonra piyano sarkisini üstüne ac, rahatlatır seni..
Huzur verir..
Alır basını hayallere dalarsın.. - +1 yıl
Rica ederim, mutlu edebildiysem ve biraz da olsa kafa dagıtabildiysem,
Ne mutlu bana.. - +1 yıl
Bu karsılıklı iltifatlar uzar da gider böyle.. :)
Anlatamadıgın kelimelerden bile mutlulugunu görmek benim icin gercekten gercek bir mutluluk. :)
Karsılıklı gülüsüp duruyoruz sayende. Tamam yeter bu kadar. :))
Bu son olsun, sonra soru soran "sizin yüzünüzden adet oldum" diye gelmesin karsımıza.
Bir de onunla ugrasamam. Ahahah..
+1 yılo donemlerdee olldukkca cokk sinirli olunuyp sanlki kaburga kemikleri kiriliyomuss gibi cok agrili sancili oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
evett😂
sorun çıkarırsa sen alttan al geçer gider dert etme bu dönemde olanları ... tribe girdiğinde ay canım oy bitanem diye sev ilgini artır
00 YorumlaSöylemlerine geerek yok. Suratsiz alingan duygusal. Cekilmezz aksi laneeett :///
20 Yorumla
+1 yılsinirli gergin olurum erkek arkadaşımın herseyı alttan alması gerekır
10 Yorumla
+1 yılOkulda bir arkadaşım sırtında taşımıştı Halim yok diye bana yapılan en büyük iyilik oydu valla
10 YorumlaNasil davranirsan davran o öylede böylede catacak. Insanin duygulari alt üst oluyor. Bir mutlu bir mutsuz bir huzurlu bir sinirli oluyor insan. Sinirli oldugundada catar.
00 Yorumlaolur olmaz sorun çıkartırım.sinirli olurum,çekilmez olurum,duygusal olurum.cadaloz olurum yani.regl sancısı ve geceler uyumakta zorluk çekerim 2-3 gün.
11 Yorumlahadi yaaa üzüldümm :'((
+1 yılCikolata al :)
sinirini senden cikarmasina izin ver. d
her dedigine he de gec. p
yeter00 Yorumla
+1 yılHepimizin eşşek saatiyle eşref saati olur zaman zaman. Adet ya da değil önemi yok. Baktın canı sıkkın,sinirli,atarlanıyor üstüne gitme,alttan al.
10 YorumlaKendini ve ilişkinizi tehlikeye atmamak adına fazla konuşma bekle sadece bıtmesını :D bıtınce normale donucek nasıl olsa ozaman soylersın çok duygusal oluyosun ne yapıcagımı sasırıyorum dıye :)
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılçikolatalı pasta al ver ve geri çekil hepsi bu :D
110 Yorumla- +1 yıl
öyle tabi kendi haline bırakman gereken bi dönem :) erkeklerin hepsi şikayetçi
- +1 yıl
o biraz abartmış evet alıştırma öyle
- +1 yıl
neyse ki çok uzun sürmeyen bir dönem 2-3 gün sadece dayan biraz çok da alıngan oluruz biz o dönemde
- +1 yıl
üstüne düşsen bunalır aramasan aramadın diye küser tuhaf bişey bu yani
- +1 yıl
öyle yap bari :))
+1 yılŞerbetli tatlı ve çikolata ve etkileneceği şeyler hediye edin.
00 Yorumla
+1 yılAnlamışsın işte ne zaman olduğunu daha niye soruyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbn bana kimse elleşmesin isterim aramasnlar sormasınlar bulaşmasınlar aramasınlar zaten agrm oluyor kimseyi cekemiyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
zor işler ya Allah kolaylık versin size.. ama hayatın da sonu değil ya kendini bu kadar kısıtlayıp içine kapanmamalısın diyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yanlış şeyler bunlar be onun adet gününden sana ne, nasıl bir topluluk varki herşey normalleşmiş insanlar için
15 Yorumla- +1 yıl
Pardonda birşey dicem adet görmek anormal mi ya da utanılacak birşey mi?Neden konuşulamıyor yıkın şu tabuları artık *anlayamadım yorumunu gizli hanım
Cevap sahibi+1 yılçok saçma böyle bir konunun ulu orta yerlerde konuşulması bence siz biraz aşmışsınız kendinizi, anormal olan det görmek değil ya da utanılacak birşey değil, sizler gibilerin davranışları anormal olan utanılacak olan
Cevap sahibi+1 yılyada artık çağdaşlaştık değilmi konuşabilirsin demedim say sen
"Kapı açık
Arkanı dön ve çık
İstenmiyorsun artık"
Kafası vardır uzak dur derim :-))00 YorumlaSinirli herşeyden sıkılmış bir şekilde davranıyosa o dönemdedir. Ne derse evet felan de alttan al
10 Yorumla
+1 yılSesinizi çıkartmayın alttan alın o ne derse o unutmayın!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende hiçbi değişiklil olmuyo ya ya da oluyoda ben farkında değilim.
03 Yorumla
Gizli SoranNe alakasi var hic degisiklik olmaz tabi. Saldirmaniz bagarmaniz ve azicik psikopata baglamaktan nolcak 😯
Cevap sahibiben psikopata bağlarsam fena olur ama 1 ay sürüyo benim ki.
Gizli SoranOoo saplarim diyosunn
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeni kendi halıme bıraksınlar başka bırşey ıstmem:)
00 Yorumla
+1 yılÇikolata al, herşeye tamam deyip geç, yanında olup sürekli ilgilen.
00 Yorumla- Daha fazla (26)
Daha fazla(41)
Erkekler Ne Diyor
16
+1 yılaşırı sinirli olurlar
şöyle anlarsın hal ve hareketlerinden değişik davranışlardan anlarsın
her yaptıgına he de geç
yanında ol
yanına sıcaksu torbası
çikolata
ve sevginle git yanına. :)102 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 400 cevap paylaştı. Olum aklın varsa o günlerde uzak dur.İyi davranırsın sen niye bana bu kadar iyi davranıyorsun der.Kötü davranırsın sen niye bana bu kadar soğuk davranıyorsun der.Sen en iyisi o günlerde bir yalan uydur hergün birini öldür ve kaç.Bizim bakkalcı ali amca sizlere ömür de aşkım onun evindeyiz de cevap veremeyebilriim de kapat 5 gün boyunca uzak dur.
331 Yorumla- +1 yıl
😂😂5 gun degil 7
- Özel Günler & Hijyen konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdet döneminde kadınlara çevresinin nasıl yaklaşacağı link
10 Yorumla
+1 yılEkstra bir ilgi göstermek zorunda değilsin. Normal davran
00 Yorumladalga geç. çok eğlenceli oluyor. ne söylesen yanlış anlayıp çemkirecek zaten.
03 Yorumla
+1 yılO dönem boyunca buluşma ama muhabbetini eksik etme zırt pırt yazmak yerine 3-4 saatte bir yaz sabah mesajı cok onemli agzına çarpar o olmazsa o zaten cok duygusallaşcağı için seni özler 5 günün sonunda güzel bir buluşma yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılOLaay yerinden uzaklşmak gerekir. Bazıları çok büyütüyor ya regl değil sankı dogum yapıyor.
10 YorumlaBir sakso İslam da yasak değilİki eliyle seni boşaltma yapa bilirÜç koltuk altına sok çıkar sok
00 YorumlaBu ne yaaa takma bu kadar lan altı üstü regl
00 Yorumlamerhaba merhaba :D öyle takıl
00 Yorumla
+1 yılen iyisi 5 gün buluşmamak.
00 Yorumla
+1 yılonu çok sev ve ensesine vur
00 YorumlaNe isterse yap knka yapacal bişi yok
00 YorumlaSıcak su torbası yap
00 Yorumla
+1 yılKibar ve nazik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bu kaç ay sürer