Kız arkadaşıma nasıl davranmalıyım?

Ya arkadaşlar şimdi kısaca özet geçeyim biz uzun mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve tam 2 senedir beraberiz çok zor zamanlar geçirdik ayrıl barışlar oldu kopamadık edemedik birbirimizin doğru insan olduğnu biliyorduk neyse ben herşeyi çok kafaya takan biriyim stres yapan aşırı böyle şey olan hasta olan biriyim öyle diyeyim iştahsızlık baş ağrıları kusmalar öyle işte çok seviyorum aşırı çok seviyorum ama ben erkekleri sevmiyorum okulunda çok serseri kaşarlar var ve bu beni çok rahatsız ediyor açığa geçmesini söyledim rica ettim istemedi geçmezse strese gireceğimi söyledim dinlemedi ve kavga ettik ayrılma noktasına geldik okullar açıldığında o okula gittiğinde ben çok yıpranıcam kuruntular olsun vesayre çok strese giricem hastalanıcam ama eğer girmek istemezsem onu düşünmemem gerekiyor yani oluruna bırakmam gerekiyor ayrılır mıyız devam mı ederiz çok takmak umursamam ben ne yapıcam hiç bilmiyorum okuması sorun değil o okula gitmesi sorun bu devirdeki kaşarlar yüzünden sevgilimizi kısıtlamak zorunda kalıyoruz az adam olun bacınızı ananızı düşünün öyle hareket edin akıllanın az kız peşinden koşacağınıza neyse ben ne yapsam bu düşüncelerden kurtulurum :/ çok nadir araşıyoruz müsait durum olmuyor çoğu zamanımız hep mesajlaşmakla geçti ama yine de mutluyuz

Kız arkadaşıma nasıl davranmalıyım?