Kız arkadaşım regl döneminde, ne yapmalıyım?

Biraz zor bir gün geçirdim. Üniversite öğrencisiyim, aynı zamanda bir işte çalışıyorum. Hani çok boş vakti olan bir insan değilim. Çoğu zaman yatağa uzanır öyle kalırım yani. Neyse, kız arkadaşımın biraz problemleri var. Hani olur olmadık her şeye sinirleniyor. Normal zamanlarda bile... Elimden geldiğince sakin olmaya çalışıyorum ama bazen ben de dayanamayıp, çok sinirlenebiliyorum.

Bugünlerde bir de regl evresine girdi. Yapmasını istemediğim bir şey yapmak istiyor mesela bugünlerde. Ben de tüm sakinliğimle karşılıyorum. Olabilir falan diyorum ama içten içe yapmasını hiç istemiyorum. Üstelik haftasonu en yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamak için çağırdım. Hem arkadaşlarımla tanışır diye. Hem de beraber vakit geçiririz biraz diye. Şimdi de tartışıyoruz. Daha doğrusu bana tavır yapıyor. Ben yine bir şey demiyorum. İzlemem gereken yol nedir kısacası?
Güncellemeler
+1 yıl
Doğum gününe gelmek istemiyormuş da, sinemaya gideriz diye düşünmüş. Vay efendim bana neden sormuyorsun plan yaparken diye kızıyor. Sanki kendisi bana söyledi de sinemaya gitcemizi. Normalde haftada bir gün görüşüyoruz zaten, onda da doğum günü yerine sinemaya gitcemişiz. Söyleyemediklerimi burda söylüyorum kusra bakmayın. Mesjalaşırken tamam aşkım pek aşkım oluyor bu iş. Şimdi de konuşmak istemiyomuş falan filan...
Kız arkadaşım regl döneminde, ne yapmalıyım?