Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soğuyan sensin bence kendisine net olarak seni zaman geçtikçe sevmediğimi düşünüyorum, ilerisi içinde belirsizlik yaşamak istemediğim için ayrılmak istiyorum demelisin. Üslubu sorun ise düzelebilir, ama iç dünyası kaba, yakışıksız, yıpratıcı ve yıkıcılık içeriyorsa ve sende katlanamayacaksan ayrılmak en tercih edilebilir. Tabi ne kadar süredir berabersiniz, adamı tanıdığına kanaat getirebiliyor musun, pozitif yönleri sadece maddi mi? İnsanı değiştirebilirim gibi bir hataya düşme. Kolaylıklar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba. Öncelikle bu durum benim de başıma geldi ve kızdan nişanlanmadan ayrıldım. Eğer böyle bir soğuma varsa durmayın derim. Ben soğumanın ne olduğunu çok iyi biliyorum. Kız güzeldi yine de ayrıldım. Kavgayla yürümez bu işler
00 Yorumla
+1 yılBence böyle ucuz oyunlara gerekyok. İkiniz de olgun aklı başında insanlarsınız diye düşünüyorum. Sen vazgeçmekte haklı olan tarafsın. Açıkça sorunum bu ve böyle bi hayat arkadaşlığı hayal etmedim diyebilmelisin. Evlenip boşanma süreci yaşamaktansa daha da zorlaşmadan bitirelim demen yerinde olacaktır. Evet tepki gösterir haklı olarak bir sürü masraf edilmiş ama daha geç olmadan hatadan dönmek lazım. Bazen insanları geç tanıyabiliyoruz. Eminim sen de böyle olsun istemezdin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çekiniyorum ona göre hersey yolunda gidiyor cünkü bilmiyorum zamanla bitecek gibi
- +1 yıl
Evlilik için ona göre veya sana göre değil ikinize göre de her şeyin yolunda gitmesi ya da yolunda gitmese bile halledilebilir olması gerekiyoe
+1 yılNe kadar sinsi davranırsan davran bu raddeden dönmek biraz zor olabilir yani o yüzden en iyisi dürüst olmak işini garantiye almak çünkü yaptığın oyunlar veya yaptığın hamleler sana
Pahalıya patlayabilir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılDavranışların hoşuma gitmiyor ve ayrılmak istiyorum de
10 Yorumla
+1 yılaga siz başınıza geleni hakediyorsunuz yemin ederim bak o çocuğa öyle bi hareket yapsan nişanı atmak için onun gözünde ne olacaksın farkında değilsin annenin babanın yüzüne nasıl bakacaksın sonrasında”neden attı yüzüğü kızım” diyecek ya ben soğudum nişanı atması için yaptım mı diyeceksin? çocuk görecek gelecek tartışacak kavga edeceksiniz belki şiddet uygulayacak ölüme kadar gider emin ol görüyoruz bunları. çık adam gibi söyle. bide siz sevgili değilmiydiniz öncesinde böyle değil miydi?
03 Yorumla- +1 yıl
konu oraya gelirse herkes hakettiğini bulur sen kötü yerde kötü adamlara gezersen edersen ya da kötü bişey yapmışsan ceza kesilir
Soran+1 yılYok ben güzellikle ayrılmak istiyorum ama çekiniyorum işte
istemiyorsan bu yolu onunla gidemeyecegini söylesen daha sağlıklı olur evlenmeden bunu yapmak daha kolaydir.. diğer türlü bir konuşmayi denesen anlatsan bunları yaparmiyor ise o zaman devam edemeyeceğini bilsa daha iyi kanatimce..
20 Yorumla
+1 yılAyrılırsa ozaman adın o. puya çıkar. En iyisi onun gördüğü ama milletin görmediği bir şey yap. Mesela onun yanında iken biri ile konuştuğunu yakalatr gibi yap ama oyle zamanlaki mesajı sil. Ama o kuskulansin ama ortada delil olmasın böylece senden soğur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Dogru dusunuyosun cunku evlenince cok daha kotu olacak Nisan atmak bosanmaktan cok daha iyidir. Senden sogumawini saglamakta iyi fikir sen akilli kizsin cidden. Civiklas fazla trip yap, hep elestir onu, paragoz gibi davran. Tartisma cikar herseyi yanlis anla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. evlendikten 6 ay sonra ayrılsan daha mı ıyı bence açık açık gıdıp ayrıl. belirli bir yaşa gelince insanlar evlenmek için evlenmeye başlıyorlar. bence ne sen onu sevmişsin ne de o seni seviyor. ayrıl gitsin
10 Yorumla
+1 yılNisan atmayı sorun olarak görmeyin. Evlenip boşanmaktan cok iyidir
Seni degersiz hissettiren kim olursa hayatindan cikar yük olarak taşımaya gerek yok11 Yorumla- +1 yıl
Bak normalde açık giyiniyorsan o fotoları paylaş. Ama eğer öyle degilsen kendini degersizlestirme. Sadece cik karşısına dogrulari şöyle. Ben bu sekilde bir hayat istemiyorum. O yuzden ben bitirmek istiyorum diyeceksin
Kendi kararını kendin vermelisin. Evlenipte pişman olmaktansa nişanlanıp ayrılmak daha hayırlı diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBende tam da aynı aşamada ayrıldım. Hiç mi başka sorun yok aranızda. Atıyorum Eşya gelınlık seçerken bıle karıştılar de, atarlı gıderlı ol, o tarafa laf gıderse onu nasıl olsa doldururlar. Sende uzerlerine gıdersın.. Emin olmadan ömür geçmez içine sığamadığın ait hissetmediğin bir ömrün olacağına yolları ayırmak en onemlisi
11 Yorumla
Soran+1 yılŞu an asla problem çıkar diye korkmuyorum o kadar boşvermişim ki en ufak bir problemde bende sesimi çıkarıyorum önceden susmayı tercih ederdim büyümesin diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyril gitsin sebep önemli değil. Kadınların sezgileri genelde boşa değildir. Benim bir arkadaşım düğüne iki gün kala attı nişanı. İyi ki de atmış sonradan gerçek yüzünü gösterdi adam.
20 Yorumla
+1 yılSeni el üstünde tutması gereken zamanlarda böyleyse evlendikten sonra artık senin için bu tam bir işkenceye dönecek ve alabildiğine ezilecek, yalnız kalacaksın. Yol hala bitmemişken, kesinlikle dön geri…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Onunla konuşup
Bir ilişki için hazr olmadığını saglikli düşünmedgini onun iyi bir insan oldgunu söylemelisin
sen bırak onu nie beklion
Sal gitsn kimki korkuyorsun
Sadece bunu söyle kafi
Sorgular muhtelemen yinele sen aynılarını02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Küçümseme varsa hayat boyu kendinizi değersiz hissedeceğiniz bir evlilik olur bu bence açık açık soleyin ayrılmak istediğinizi. Narsistik kişilik bozukluğu var muhtemelen.
10 YorumlaBol bol tersle. Sende ona aynı şekilde davran bir sorun mu var derse sen ne yaptıysam bende aynını yaptım de. Değişirse Belkı değişmezse de olmayacağını belirt
00 Yorumla
+1 yılNeden normal bir şekilde ayrılmak varken alavere dalavere peşindesin? Her nişan düğünle sonuçlanacak diye bir kaide yok. Nişan, resmi olarak eşlerin birbirini tanıma süreci. Git açık açık konuş. Evlendikten sonra işler çok daha zorlaşır. Herkes yoluna baksın.
00 Yorumla
+1 yılBence o senden soğumuş ve sen soğu ye böyle davraniyor yani nişani senin atmani sağlamaya çalişiyor kurnaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kendisi arıyor soruyor öyle degil mevzu
Bence böyle yapmayın bu hissettiklerinizi açık açık dişe getirin zaten farkına varmıyor ise eskisi gibi devam ediyorsa yol verin. Ya da kendine çeki düzen verir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk sonuna kadar gidecek anlaşılan senin tek çarem sevmediğini söylemek bunu söylesen bile kabul etmeyebilir baya geç karar vermişsin. Bu durumda da şehir dışına çıkman iyi olabilir birkaç ay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFlortumle gorusseydim yaşayacağım tam olarak buydu Allah'tan erken farkettim. ama senin için de çok geç değil onun bitirmesini bekleme bence sana saygısızlık yaptığını bilsin. diger türlü onun egosunu okşamaya devam edersin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. konuş ve bitir. onun atmasını sağlamak yerine sen at ne olur ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılSuçlu ben olucam hersey yolunda gidiyor cünkü bizimkilere kalsa ya da onun ailesine kalsa bilmiyorlar ki çocuklarını
+1 yılGelinliği almışsin ama ertelenmis diyorsun
Ya bana göre bu Allah tan bir işaret
Açık açık konuş daha iyi derim10 YorumlaBahaneye gerek yok. Gerçekleri söylesen daha doğru olur.
20 YorumlaPeki konuşup sıkıntılarını dile getirsen isteklerini beklentilerini. Öncelikle bir çözüm yolu bulmak daha iyi olmaz mi
00 Yorumla
+1 yılMal mk evlenmeden elini sürsen sapık olur evlenmeden elini sürmesen ilgisiz olur
04 Yorumla- +1 yıl
Kızlar çok tuhaf
- +1 yıl
Yaranamazsın bazı kadınlara
- +1 yıl
Boş ver yaranmaya çalışma
Soran+1 yılBen aşırı istemem zaten ama bir insan hiçmi yeltenmez hiçmiii
Gizli Üye(36-45)+1 yılO neden atsın nişanı o zevki kendin tad 😃o öküze hayatının dersini ver seni ezikliyorsa elestiriyorsa sende onu ortada bırak hak ediyor at yüzüğü sogudum senden de deli misin kendin yap
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor tutuyorum bunu yapmamak için
Cevap sahibi+1 yılHicte tutma kendini ayrıl bundan alsın dersini bakalım bir daha kadınlara boyle yapabilecek mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yazdığınız konuyu nişanlınızla konuşun, bitirin derim ben, çok geç olmadan bu ilişki bitsin, arnızda bir soğukluk var, ısınmaz sınız
00 Yorumla
+1 yılSoğuduysanız böyle yapmak yerine açık açık kendisiyle konuşun. Neden böyle oyunlar peşine girmek istiyorsunuz ki?
00 YorumlaAçık açık konuş o da hatası neyse bilsin kaçamak yapmana lüzum yok zaten son noktayı koymak istiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEve birini at yatakta bassın sizi , ya da cafede biriyle öpüş , olmadı bir erkekle samimi foto çek oda rastgele görmüş gibi bakar ayrılır
00 Yorumla
+1 yılSeni küçümseyen biri ile olma zaten , sana ilgi göstermeyen, yapmacık davranan birine gerek yok sen nişanı at atamiyorsanda guncelledigin gibi yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. tanıdıkça derken yeni mi tanıştınız? hemen evlilik kararı mı aldınız?
01 Yorumla
Soran+1 yıl1,5 yıl oldu
+1 yılParmağındaki yüzüğü çıkar adamın eline ver. Buraya yazdıklarını söyle ve ayrıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay olmuyor ki belki o kararlar aldı benimle alakalı planları yaptı şimdi herseyi böyle yıkmak kolay mı bilmiyorum
- +1 yıl
Öyleyse boşanma davanız hayırlı olsun diyeyim
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. O zaman bu sorunları dile getir senin derdin ayrılmak ama cesaretin yok demi diye onu suçla
08 Yorumla- +1 yıl
Abla naptın yaa
- +1 yıl
Öncesinde peki durum böyle değil miydi acaba
Soran+1 yıl@PastırmaKrali ilişkinin basından beri öyleydi ben muhafazakar diye yanaşmıyor diye düşündüm ama gayet açık sacık kızları takip ediyor tinder kullanıyor vs
- +1 yıl
Hata sende o zaman
Soran+1 yıl@PastırmaKrali neden
Soran+1 yılBen bana yanaşmamasını dert etmedim ki zamanla karakterini değiştirdi özellikle nişanlandıktan sonra her davranışıma göz devirmeler laf sokmalar arada güzel şeyler yapıyor sonra yine aynı soğudum İnan ya sevgiliyle bir defa bile sarılmadı ya
- +1 yıl
Başından beri böyle olan adamla evlenmek nedir
- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılHiç oyuna taktiğe gerek yok senden ayrılmak istiyorum de olsun bitsin
10 Yorumla
+1 yılNeden korkaklık yapıp karşı taraftan hamle bekliyorsun?
00 YorumlaÖküzle evlendiğini fark edenler kulübüne üye olmamak için yol yakınken vazgeç
00 Yorumla
+1 yılEvlilik gerçekleşir büyük ihtimalle ve sonrasında boşanma ve nafaka alarak hayatına devam edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun bitirmesini bekleme. Öyle işler çok daha beter oluyor emin ol ki ben öyle yapmıştım çok pişman oldum keşke ayrılıyorum diyip ayrolsaduim direkt diyorum hep
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@insomi hayır
Sevgiliyken
+1 yılBizimde böyle konusan bi gelin adayımız vardı bipolar cıktı en sonunda
00 YorumlaSen ayrıl, olmazsa açık fotolarını paylaş dediğin gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir açığını bulmaya çalış. Bir de bir kadını üstüne sal iş üstü bas.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Peki tamamda nasıl birini tanımadan nişan yapıyorsunuz nasıl bir cesarettir bu
00 Yorumla
+1 yılDirek söyle bu şekilde yaşamam istemediğini söyle o bilir suçunu sonra değişsede isteme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHatalarını soyle zaten kabul etmiyorsa kavga çıkar o şekilde ayrılırsın belki de farkına varır kendini düzeltir. Bahane bulmak yerine ona anlat bunları
00 Yorumla
+1 yılBunlardan önce bir düşünsek. Kendisi utangaç olabilir mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça konuşmalısın ve sonra da olmuyor ise atabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKolay dümdüz istemediğini söyle boşanmaktan ya da mutsuz evlilik yapmaktan daha kolay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılKolay değil ama gerekiyorsa yapmalı, bi ömür acı çekmektense at gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörücü usulü galiba oda sana ısınmamış Belli uzatmaya gerek yok arama sorma buluşma bahane üret atar zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılUzakta ama yurtdışında öyle uzaktan nasıl olacak bilmiyorum Şu an burada gidecek iki haftaya
Cevap sahibi+1 yılVallahi ben olsam konuşup atardım
Soran+1 yılİşte ben bu kadar neden varken elimde sırf ayıp olur diye karşı tarafı üzerim diye kendim üzülücem
Cevap sahibi+1 yılKarşı taraf üzülmez bence sende üzülme olmayan olmaz bu işler kısmet
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanında küfür et ayrılır yda baska bır erkekle konus
13 Yorumla
Soran+1 yılYakıştıramam bunu kendime o kadar da degil
Cevap sahibi+1 yılaldat bence bakıremısnız
Soran+1 yılHayır kendime yakıştırmam ayrıca evet bakireyim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 gün önce nişan attım evet zor ama değer görmediğin yerde kalmak daha kötü
14 Yorumla
Soran+1 yılGelinliğimi bile aldım o kadar masraf yaptılar ayıp olucak üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim evim bile hazırdı eşyalarımız yerleşmişti gelinliğim herşeyim tüm organizasyon hazırdı ama inan hiç birini gözüm görmedi ben o gelinliği mutsuz şekilde giyecektim o evde mutsuz olacaktım
Cevap sahibi+1 yıl@insomi benim olayımla sizinki farklı şeyler ne desem yanlış olur
+1 yılabla kendin atsana nisani azcik ozguvenli ol hayat kisa ne istiyorsan onu yap
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNişan atmasını sağlayamazsan soğumana rağmen evlenecek misin yani?
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım şimdi Belirttiğin tanımlamaya göre bu şahıs ile Ömür geçmez o yüzden itici ol yani çekici olma o da yetmezse tiksindirici olmaya çalış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Baştan konuş bitsin, sana değer vermiyorsa devam ettirmek doğru değil
02 Yorumla- +1 yıl
Insanın içinde Bı kıpırdama yoksa onemi kalmaz ki
Bence özgürce fikrini söyle senin hayatın sonuçta o seni düşünmeden hareket ediyorsa sende önce kendini düşün ikiniz içinde uygun olan atmak hem oda istemez bence kendisini istemeyen kadını
00 Yorumla
+1 yılböyleleri ile ne işin var ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlımla şimdi anlasamiyisan ilerde hiç anlasamazsiniz..
00 YorumlaNişanı kendisi atarsa takıları vermek zorunda ama karşı taraf atarsa takılar kız evinde kalır bir tek akıllı sensin demi
10 Yorumla
+1 yılKendini kötü gösterip onun ayrılmasını sağlayacağına sen ayrıl. Kendini küçük gösterme kimsenin ağzına lafta verme.
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne