Uzak mesafe iliskisi yaşıyorduk, daha buluşamadan ayrılmak istedi sorunları olduğunu ve bizimde gelecegimizin olmadığını düsündüğü için peki dedim. Aradan 5 ay geçti yaşadığı yere gitmiştim sadece yakindan görmek ve nasıl oldugunu merak ettim mesaj attım hemen geldi neden daha önce söylemedin dedi hatta. Arabaya bindik sesin aynı telefondaki gibi dedi ve iltifat falan etti işte bu renk sana yakışmış diye nazik konuşmaya çalışıyordu ve araba caliştırdı bi anda durduk heyecandan stop ettirdim arabayı dedi. Neyse cay icmeye gittik o heyecanlı gibiydi bende hiç yoktu heyecan böyle konuşurken gözlerime çok bakamadan konusuyordu keza bende öyle ellerimi tuttu öptü elimden. Bende seni çok özledim dedim sarıldık ve öptü bianda beni hızlı hızlı bende sonra geri çektim kendimi böyle oldu sizce ne hissettii?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hazır gelmişken bu tadına bakayım demiş olabilir
Sonrasında geri çektim kendimi oda onu istemediğimi düşünmüş ve biz görüşmeyelim dedi daha sonra 1 sene olacak bize bi şans ver diye sürekli aradı yazdı san aaşik oldum diye
İstemediğini düşünmesi normal tepki onu gosteriyor
O yazdığında sen ne cevap verdin
Her seferinde reddettim istemiyorum diye ama hep dedi aradı annesine anlatmış ciddu bir şeyler olsun istiyorum dedi en sonunda kabul ettim 1 ay konuştuk iyiydi ilgisizim diye sitem etti o kadar da ilgisiz değildim sonra bende daha çok ilgili davranmaya başladım bu sefer o ilgiaizleşti sinirlendik birbirimize biz iliskimizi biraz düşünelim dedi 2 hafta oldu daha düşünüyor
Her ilişki de aynısı ilgiyi kesince karşısı ilgiyi arttırıyor o kesince diğeri ben de de hep böyle oldu
Ben anlamıyorum niye o kadar istedi 1 sene uğraştı ya istese cevresinden birini bulurdu uzağız birbirimize onlarada dedi seni unutmaya çalıstım olmadı yapamiyorum kimle konusursam konusayım aklimda sen oluyorsun dedi
Neden bu kadar vazgeçilmezsin acana
Senle bir şeyleri yaşayamadı için ukte falan mı kaldı içinde
Ukte kaldın içimdw dedi zaten ama abaza degilim dedi maksat sadece o anlamda olsa burdan birileriyle olurdu dedi ama ben seni seviyorum falan dedi öyle konuşmalarımizda hep gündelik şeyler konusmuştuk dozunu aşmadı hiç ama şu an yazıp konusmuyoruz daha once de oldu böyle ama reddetmiştim hep geri yazmıştı yine şimdide yazar mı diye düşünüyorum
Yazmasa daha iyi değil mi
Bilmem neden öyle dedin
Toksikleşmeye başlamış gibi hissettim.
Toksikleşince olmuyormu
Bir yerden sonra olmasa daha iyi
Özlüyorum sürekli onu düşünüyorum 1 senedir her reddettiğimde içimden koşuyordum ona ama reddetmiştim mesela bi his geliyordu içime ya mesaj atmıs oluyordu ya da arıyordu
Zor bir ilişkiniz var düzene sokmazsaniz çok yorulursunuz
Sence yazar mı tekrardan
Cinsel bir beklentisi varsa cinselliğe acıkınca yazar yok duygusal bir beklentisi varsa seni ozleyince yazar
Ama belli bu her türlü yazar ;)
Yani hem duygusal hem cinsel isteği var bana karşı öylemi, sorduğumda bunca insan içinde seni arzuluyorum diyordu böyle hissetmem sana çok normal ama tabiki gel yapalım demiyorum her şeyin zamanı var evlenince falan demişti
Bu deyiminden zaten o anlaşılıyor
Nasıl yani o anlaşılıyor
Yani seni istemesi cinsel olarak isteğini gösteriyor evlenince yaparız demesi de sevdiğini gösteriyor
Sevmese direk yapalım diyip kullanadabilirdi
Anladımm peki soruda anlattığım şeyler oldu buluştugumuzda orada niye sence o kadar heyecanlandı yanağımıda ısırmıştı
Yüksek bir anina denk gelmiş olabilirsin
Çok yorgundu uyuyacakken tam aramışım
Anlamadım
Yani ben gece yazmıştım işten gece çıkıyordu sabah buluşalımmı diye oda hemen gelmişti yanıma sabahı beklemeden
Gece biliyorsun insanlar yükselmeye çok müsait gece yukseldiyse yanına gelene kadar tonla şey hayal edip yüksek gelmiş olabilir istediğini alamayınca da bozulmuştur
Biraz öyle oldu heyecandan arabayı durdurmuştu bende hic heyecan yoktu
Önünde kabarıklık vs var mıydı farkettin Mi
Beni sarılınca öpmeye başladı seni çok özledim dedim ondan sonra eli belime kaydı ve öpmeye başladı göğsüme dokundu biraz kendini sürtmeye çalıştı bende korkuyorum şu an deyip kalktım yanından küçük çocuk gibi suratı asıldı😄 şeyide kabariktı evet eliyle kapatıyordu gidene kadar kizdın mı diye sorunca kızılacak bir sey yok demişti ama daha sonra söyledi kızdıgını
Kızmıştr klasik erkek yalanı kusura bakma oraya zaten tatmin olmaya gelmiş :)
Eee işte sonra görüşmeyelim biz dedi o an onu istemediğimi düşünmüş daha sonra işte 1 sene uğraştı aşık oldum diye
Ne alakası ya istemiyon diye sevmiyon mu
Bence o önce cinsellik için konuşmaya çalışmış sonra aşık olmuş jdjsjs
O bulusmamızdan sonra ilk aradığinda niye aradıgimı bende bilmiyorum demişti ama ben aşırı soguk davranmıştım ona da bozulmuştu sonra geri yazmıştım yine dedi bana yazma diye yazmadım o günden sonra ki aradığında cinsel şeyler söyledi yine reddettim 1 senedir işte annesinede anlattı sürekli seni düşünüyorum diye daha once aşik değilmisim ben falan dedi hdhd
Dediğime çıktı yani
Gibi gibi şimdi benden vazgeçerde yazmaz mı diye düsünuyorum
Onun bazında soylemiyorum ama bazı erkekler cinsellik yaşamak için seviyor numarası yapabiliyor ya da takıntı yapabiliyor istediğini alınca da bitiyor her şey senin ki böyle diye söylemedim benzer geldi sadece
Biz cinsellik yaşamadıkki
Biliyorum o yüzden sizi tenzih ettim
O zaman sen bilemiyorum diyorsun yazıp yazmamasına
Kesin yazar diyorum djshsh
Cidden mi dalga mı geciyon😄
Yok cidden yazar
Bu arada bana özelden istek ve ya mesaj atar mısın bir şey sormam gerekli
Ettim takip
Sende mi bugün açtın hesabı zjshsh
Yok bugün degilde girmiyordum
Ağa be bende mesaj atamıyorum bugün actim
Acaba mesaj geliyor mu bana diye merak ettim