Arkadaşlar merhabalar seni çok seviyorum sana ölürüm diyen kız şu an ismimin bir harfini bile duymaya tahammül edemiyor emin olun gerçekten ben ona kötü bir şey yapmadım... düşünün 2 senede sadece alnından öptüm ona o kadar değer veriyordum... ama işte şimdi ben onu düşünüyorum ama onun ben umrunda bile değilimdir değil mi bu devirde kim sevdiğinin sadece alnından öper herkes ertesi gün yatak hayali kurarken ben sade ve temiz sevdim ama sonu ismimi bile duymak istemiyor... ama alışıyorum zamanla 1 ay oldu... yinede aklına geliyor insanın...
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilim 22 yaşında ben 32 yalındaydım belkide yaşı taktı kafasına...
Valla bilmiyorum belki de öyle ama bir insan bu devirde o kadar güzel gözle bir şey yapmadım Allah’tan korktum ama dediğin gibi sen iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir misali ben dupduru sevdim artım rahatsız da etmiyorum kabullendim...
Yok çok ilgili değildim o çok ilgiliydi 24 saat beni rahat bırakmazdı devamlı görüntülü arardı... hatta ben günler bitmedi dedim bir kere bak bir daha aramam deyip küfür bile etmişti o derece yani
Aynen zaman her şeyin ilacı geçiçek illaki ama bir insanla neden olmayacaksa devam edilsin ki duygular darmadağın kalpler paramparça bunun gibiler yüzünden ülkenin yarısı aşk acısı çekiyor..
Seven birisi arada ki 10 yaş farkını önemsemez. önemseyip ayrıldıysa eğer ayrılmak için bahanesi olmuş bu. Ayrıca adını duymaya tahammül etmemesin altında büyük bir sebep yatıyodur
İlk başta öyle demedi I Karabük’te oturuyordu ben İstanbul da ama bu en başta zaten yine böyleydi.. sonra ısrar ettim devamlı mesaj attım bana senden nefret ediyorum hayatımdaki en büyük hatam seni tanımak dedi.. ve 1 hafta sonra hayatımda birisi var dedi
Çok uzak mesafelerde değilmişsiniz. Belki senden daha iyisini bulmuş olabilir bu yüzden ayrılmış olabilir ya da ayrılığa bahane olarak bunu söylemiş olabilir ama yok yere bunları söylemesi hiç doğru değil bir de şöyle düşün gerçek yüzünü görmüş oldun belkide hayırlısı buydu
Belki de ailesi yaşına laf etmeyecek belki de ayrı memleket diye sorun çıkarmayacak birisi ama bundan sonra insan kimseyi sevmek istemiyor bir daha aynı şeyleri yaşamaktansa olmasın diyor
Peki sana bir sorum var 5 - 6 ay geçti diyelim o çocuktan bir kazık yedi sence benim o kadar iyi niyetli davranışlarım onu sadece o olduğu için sevdiğim aklına gelir mi?
Anlıyorum seni ama böyle düşünme çünkü bu kendine yapacağın büyük bir kötülük olur bu ilişkide yaşadıklarını ve bu kızın sana yaptıklarını başka kadınlara mal etmemelisin yoksa seni gerçekten seven insanı kaybettiğin için pişmanlık duyabilirsin . Ya tabi pişmanlık duyarsa ve aklına gelebilirsin
Sadece ayrılma diye ısrar ettiğim için galiba bana nedeni de söylemiyor tam olarak ama gerçekten bir şey yapmadım... sadece biz bununla 8 ay ayrı kaldık sonra tekrar konuştuk ben bunu bulmak için oturduğu ilde çevresine mesaj attım ama sadece tanıyormusunuz diye bunların içinde abisinin eşide vardı ama sadece ben konuştuğum kızı sordum...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Emin ol o da ne istediğini bilmiyordur şu an. O yaşlarda insan fevri ve hırçın olabiliyor. Hayırlısı olsun
Valla bilmiyorum belki de öyle ama bir insan bu devirde o kadar güzel gözle bir şey yapmadım Allah’tan korktum ama dediğin gibi sen iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir misali ben dupduru sevdim artım rahatsız da etmiyorum kabullendim...
Kanka sen biraz aşırı ilgili olabilirsin. Sıkıldım diyememis olabilir.
Yok çok ilgili değildim o çok ilgiliydi 24 saat beni rahat bırakmazdı devamlı görüntülü arardı... hatta ben günler bitmedi dedim bir kere bak bir daha aramam deyip küfür bile etmişti o derece yani
Normal yani sıkacak kadar ilgili olmadım
İyide durduk yere bu kız bu hale gelemdi herhalde bı haltlar yemissinidr kesin
Ya bir ilişkide ufak defek herkesin hatası olmuyor mu ama kesinlikle aldatmadım.. hiç bir zaman
Tamamda sormadikmi niye ayrılmak istediğini
Sordum ama inandırıcı gerçek sebebini söylemedi yaş uzaklık dedi ben İstanbul da o Karabük de oturuyordu...
En başından beri benim yaşım da oturduğum yerde aynıydı yani
Ee söylemiş işte sebebini
Bazen insanlara kafasına geç dank eder demekki o baştaki aşk körlüğü gitmiş mantık çerçevesinde düşünmeye baslamis
Belki de Ela ama ben bunu en başında söyledim ona sorun değil sen yanımda ol yeter dedi... ben hep uyardım hatta ilk ayrılma sebebimiz de buydu..
Olabilir o an öyle hissediyordur öyle demiştir duygular hissler degisebilir
Yani hisler değişir karşı taraf gebersin ölsün yaşarken ölü olsun ama duygularım değişti bitti bu kadar...
geçer kanka bu da geçer 3 ay sonra aklına dahi gelmeyecek hayat devam ediyor
Aynen zaman her şeyin ilacı geçiçek illaki ama bir insanla neden olmayacaksa devam edilsin ki duygular darmadağın kalpler paramparça bunun gibiler yüzünden ülkenin yarısı aşk acısı çekiyor..
ben de aldatıldım ama dimdik ayaktayım
Yine diyorum 😊😊 arı soktu diye bal yemekten vazgeçmem 😊 hayat yaşamaya değer...
Dün gece sevgilisiyle resmini attı da tombik döner gibi ulan bir kendime bir de ona bakıyorum 😂😂😂
Seven birisi arada ki 10 yaş farkını önemsemez. önemseyip ayrıldıysa eğer ayrılmak için bahanesi olmuş bu. Ayrıca adını duymaya tahammül etmemesin altında büyük bir sebep yatıyodur
İlk başta öyle demedi I Karabük’te oturuyordu ben İstanbul da ama bu en başta zaten yine böyleydi.. sonra ısrar ettim devamlı mesaj attım bana senden nefret ediyorum hayatımdaki en büyük hatam seni tanımak dedi.. ve 1 hafta sonra hayatımda birisi var dedi
Çok uzak mesafelerde değilmişsiniz. Belki senden daha iyisini bulmuş olabilir bu yüzden ayrılmış olabilir ya da ayrılığa bahane olarak bunu söylemiş olabilir ama yok yere bunları söylemesi hiç doğru değil bir de şöyle düşün gerçek yüzünü görmüş oldun belkide hayırlısı buydu
Belki de ailesi yaşına laf etmeyecek belki de ayrı memleket diye sorun çıkarmayacak birisi ama bundan sonra insan kimseyi sevmek istemiyor bir daha aynı şeyleri yaşamaktansa olmasın diyor
Peki sana bir sorum var 5 - 6 ay geçti diyelim o çocuktan bir kazık yedi sence benim o kadar iyi niyetli davranışlarım onu sadece o olduğu için sevdiğim aklına gelir mi?
Anlıyorum seni ama böyle düşünme çünkü bu kendine yapacağın büyük bir kötülük olur bu ilişkide yaşadıklarını ve bu kızın sana yaptıklarını başka kadınlara mal etmemelisin yoksa seni gerçekten seven insanı kaybettiğin için pişmanlık duyabilirsin . Ya tabi pişmanlık duyarsa ve aklına gelebilirsin
Çok haklısın bende aynen öyle yapıcam...
Gerçekten beni ben oldugum için sevene değer vericem
Kesinlikle ümidini kaybetme illa ki hayat karşına çıkarır o kişiyi demek ki o seni hak etmemiş hem olması gereken buymuş.
Ben neden kaybedeyim umudumu arı soktu diye bal mı yemeyelim 😊😊😊
İnsan kimseyi sevmek istemiyor dedin ya o yüzden dedim
Dünden sonra anladım ki doğru kişiyi sevmek istiyor iyi günde kötü günde hep yanında olacak birisini
Anladım umarım karşına çıkar
ne yaptın da ismini bile duymak istemiyor ki
Sadece ayrılma diye ısrar ettiğim için galiba bana nedeni de söylemiyor tam olarak ama gerçekten bir şey yapmadım... sadece biz bununla 8 ay ayrı kaldık sonra tekrar konuştuk ben bunu bulmak için oturduğu ilde çevresine mesaj attım ama sadece tanıyormusunuz diye bunların içinde abisinin eşide vardı ama sadece ben konuştuğum kızı sordum...