Instagram gibi sosyal medya hesaplarinda.
(Bana israrla vermiyor)
(Bana israrla vermiyor)
Bence insanlar bir ilişkiye başladıkları zaman birçok şeyi ortak kullanabilmeli birine sevgi saygı mutluluk çerçevesi içerisinde saygısızlık etmemek kaydıyla kullanabilmeli lakin eğer ki bir insan sosyal medyasının
Şifresini vermiyorsa orada bir şeyler var demektir uzak mesafe ilişkilerinde genelde Güven çok önemlidir ve bu yüzden sürekli konuşmanız sürekli de kalsın sıkboğaz etmemi kaydıyla konuşmaktır sizin istemenize rağmen sosyal medyasının şifresini vermiyorsa bence orada sakladığı bir şeyler vardır Bir ilişkide karşılıklı her iki tarafın da birilerine gizlediği bir şeyler o muazdı bu sosyal medya şifreleri olsun vesaire benzer platformlar olsun güven açısından çok önemli bir de uzak mesafe ilişkilerinde çok çok fazla önemidir
Peki ne yapmaliyim? Bu arada benim instagram kullanmama izin vermiyor
Kendisi Instagram kullanıyor ve son kullanmasına izin vermiyorsa bunda illaki bir sebep vardır sizin bu aşamada yapmanız gereken şey ortak bir Instagram hesabı açmaya yönlendirmeniz onu da kabul etmiyorsa siz kendi Instagram adresinizi kurmanızı isteyebilirsiniz onu takip edebilirsiniz hiç olmazsa paylaşımlarını falan görme ihtimaliniz olabilir arkadaşlarını görme ihtimaliniz olabilir kimleri takip ediyor vesaire gibisinden ısrarla sizin Instagram kullanmanıza izin vermiyorsa ve kendi Instagram şifresini vermiyorsa bunda farklı sebepler vardır ve güven problemi oluşur bir ilişkinin temelinde olması gereken ve olmaması gereken şeyler şunlardır kesinlikle bir ilişkide Güven varsa o ilişki yürür eğer ki yoksa o ilişkiden bir beklenti pek fazla beklenemez çünkü yarın öbür gün ne yapacağı belli olmaz Bir ilişkide mutluluk karşılıklı sevgi saygı ve sevgi olması gerekir e bir ilişkiyi de yalanın kesinlikle olmaması gerekir yalanını da güveni karıştırılmaması gerekir mesela onun yaptığı bir durumu gördüğün zaman bunu söylediğinde ona karşı güvenmediğini söylüyorsa bunu güvene bağlıyorsa bu bir saçmalıktır çünkü Güven farklı bir şey yalan atmak farklı bir şey çünkü senin bulduğun şey birebir yalan atmaktır güvenle alakası yoktur ve bu yüzden uzak mesafe ilişkilerinde tekrar tekrar basraf söylüyorum aynı durumu ben de yaşadım ve bu yüzden de ben bitirdim ilişkimi çünkü bana sosyal medyasını vermiyordu ve o esnada başka insanlarla konuşuyordu başka insanlar ında güven ve yalanı kesinlikle olmaması gerekir bu ikisini de birbirinden ayırt edilmesi lazım sizden sürekli ona güvenmesini istiyorsa ve size Instagram şifresini vermiyorsa sizinle Instagram sosyal medyasını açmasını istemiyorsa bu ilişkiyi gözler geçirmeniz lazım diyebilirim
Benim instagram hesabim vardi aslinda bana kapattirdi cunku erkek kankam bana mesaj atmisti bende cevap vermistim. ilk sifremi istedi bende veririm ama sende vereceksin dedim. Vermem dedi. Son olarak Hesabimi kapattirdi. Ama sevgiliminde bi takim hatalari oldu. Kiz ekledi kizlara cevap verdi. Buna ragmen hala Instagram kullaniyor. Ve sifresini vermiyor. Instasini kapatmasini soylesem, bu kezde bana kısıtlıyon beni diyip sıkılıp bunalıp gidecek diye korkuyorum. Ne yapıcamı bilmiyorum. Ortak hesap açalım desem Instagram bu kdr önemli mi dicek. Sende kullanıyorsun desem al al kapatıyom der bu kezde. Sonra bunalır gider işte. Nr yapsam bilmiyorum
Sizi anlıyorum ama bu şekilde olmaz yani siz de takdir edersiniz ki yani özellikle şifresini vermemesi sizinle sosyal medyasının içeriğini paylaşmaması bunlar şüphe duyulabilecek şeyler yani size yanlış bir yol göstermek istemiyorum ama yani bence açık açık bununla konuşmalısınız yani olursa olur olmazsa olmaz hiç olmazsa ileriki aşamalarda olacağına şimdi olsun daha iyi iş ciddiye bindikten sonra yaptığı şeyler ortaya çıkarsa sizin için daha üzücü olur en çok fazla ileri gitmeden önce her şeyin farkına varırsanız bir şeyleri düzeltebilirsiniz sizin için daha iyi olur ama aksi takdirde ileriki aşamada daha çok sıkıntı yaşarsınız yani naçizane fikrim bu şekil
Haklısınız Neden vermediğini sprduğumda ise kız yok neden istiyon diyor olsun bende kullanıyım diyom olmaz erkek arkadaşlarımla çzel konuşmamız var ss istediğinde atarım diyor ama sslere ne kdr güvenilir silebilir hemen. Bende hyr şifreni istiyorum özel konuşmalarını okumucam dediğimde hyr ya ben hesap vermeyi sevmiyorum diyor. Bişi sakladığını biliyorum belki geçmişte bişi vardır. Ama onu kaybetmek istemiyorum
Kızların takip isteklerni kabul etmiyor ama mesajlara cevap veriyor yinede şüphelenir bence
Bu dediğim şeyi senkronize bir şekilde yapman lazım yani bir sürede yapılacak bir şey değil bu birkaç gün alabilir bir hafta iki hafta daha alabilir işte kız onu takip edecek hikayelerine bakacak arada hikayelerine yorum yapacak çok abartmamak kaydıyla yani biraz tehlikeli bir durum ama biz istersen deneyebilirsin yani
Anlıyorum seni sen onu kaybetmek istemiyorsun onu çok seviyorsun bu anladığım kadarıyla böyle ama gel gör ki bir ilişkide bence gizli bir şey olmamalı yani şu an için sana göre bir problem olmayabilir ama illaki aşamalarda bir tarafı hep gizli kalacak yani bu hesap sorma değil sadece hani kiminle konuştuğunu ya da ne tür paylaşımlar yaptığını bilmek istediğinden ötürü oluyor zaten
Lakin onu da vermesi lazımdı vermediği için kesin olarak bir şey olduğunu söyleyebiliriz şu an olabilir veya geçmişte yaşadığı şeylerle ilgili olabilir geçmişte yaşadığı şey ise geçmiş geçmişte kalmıştır bunu konuşup çözebilirsiniz ama şu an ise sıkıntılı olabilir yani senin bunlarda emin olma lazım Bir de uzak mesafe ilişki olduğu için daha da üzerine durman lazım çünkü uzak mesafe ilişkileri sonuçta birbirinizi görmüyorsunuz sadece ses olarak konuşuyorsunuz mesajlaşma olarak konuşuyorsunuz bana görüntü olarak konuşuyorsunuz hani sizin konuşmalarınızdan sonra neler geliştiğini bilmiyorsun yani ondan emin olabilmek için bir şeyler yapman lazım çünkü ileriki aşamalarda ciddi düşünebilirsin onunla bunlar problem olmaması lazım onun için
Cevap
7Cevap
Uzak mesafeler artık benden uzun sürdüm.
Göremedikten dokunmadan opemedikten sonra
Ama İzmir'e yakın Manisa Aydın Kuşadası gibi uzak ama yakın biri olabilirse düşünebilirim.
uzak mesafe ilişkim oldu 2 sene sürdü allahtan sosyal medya kullanmıyorduk ikimiz de :) mutlu huzurluyduk
Ben kullanmiyorum o kullaniyor
senin için zor bi durum ister istemez kıskançlık oluyor merak ediyorsun haklısın da ya sende kullan ona misilleme yap ya da ne yap ne et kullanmasına izin verme
Cok kiskanclik oluyor gercekten. Surekli kavgamiz kiskanclik yuzunden basliyor ben cok kiskanc biriyim. Ama o anlamiyor. Eger onun Instagram kullanmasina izin vermezsem, bu kezde benim kisitladigimi ve ustune gittigimi soyler bunalir diye korkuyorum
şöyle yap o zaman bu sadece benim fikrim aç bir Instagram öylesine takıl hiç paylaşım yapma ama kimi tekip ediyorsan sen profiline de fotoğrafını koy dursun öylece ara ara girer bakarsın o da seni kıskansın
bana da israrla gir diyodu ben çikiyordum hesabindan aldatiliyosun kanka
Aldattildigimi sanmiyorum obur yorumlara baksana
uzak mesafeden ne bekliyosun
Peki istemem mi lazim vermedigi halde?
isteme tabiki ne uğraşican salla
vermiyorsa şüpe et tabiki ilişki bu bir yola çıkmışsınız gizli saklı olmaz ki
çekilmezsin ve çocuk gibisin ne kadar kısıtlarsan kısıtla sen kaybedersin yapacak olan yine istediğini yapar
Kendisi benim sosyal medya kullanmama izin vermiyor
oda çocukça birbirinizi kısıtlayarak mutsuzluğa sebep olmayın mutlu etmenin yollarını bulun
Peki ne yapmam gerek boyle birakmali miyim?
bence bırak inan bana mutlu etmenin yollarını arayan birisi seni bulacaktır
Sevgilimi seviyorum
seni mutlu edemiyorsa sevgi ne işe yarar ki hayatını kısıtlamak sana değer vermek değil
Mutlu ediyor instagram kullanmamam sorun degil ama
Onun sifre vermemesi garibime gidiyor
liseliler gibisiniz
İstemem ama özel olarak vermeyenden de şüphelenirim.
Ben istedim bi kac kez ama vermek istemedi
İstemem, sen olsaydın istediğin çocuğa verecek miydin?
Israrla vermiyorsa ısrarla istemeyeceksin
Peki
Ben takip bile etmiyorum ne şifresi 😂
istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?