Güncellemeler
5 ay
Arkadaşlar seviyosa neden instasina foto atmiyo sizce hemde bir sürü kiz ekli
Güncellemeler
5 ay
Sizinle foto paylasmayan biri seviypmudur
Annesiyle tanıştırdı 3 aylik sevgiliyiz tatile gittik arkadaşlari ile durumu cok cok iyi bisey begensem hemn aliyo ama instada cok kiz tskip ediyo pahali hediye aile ile tanıştırma tatile gitmek falan sizce sevgi belirtisi mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Terazi burcuyum bam telime dokundun 😅 iyi niyetli ve hediye almayı severler teraziler ama emin ol değer verdiklerine
Yani sevgisi vardir
Tabiki yoksa hediye almaz önemsediği insanlara hediye almayı sever teraziler
Baya zengin koymaz zaten aldigi yaptigi seyler peki neden kiz takip ediyo ve neden hic benle foto atmiyo sence
Şimdi konu değişti. burcla ilgili kısmı anlattım kendimde gördüğüm şeylerden dolayı ama çok kız takip etmesi değilde resim cekmemesi sadece senin olmadığını gösteriyor çekindiği bisi var ya da elinin altında bir ya da bir kaç kız
Bilmiyorum pahalı hediyeler ben de tatile gitmesi arkadaşların yanımızda olması ama ben de hiç fotoğraf paylaşmaması fotoğraf çekildik ama hiç paylaşmadı ama pahalı hediye alması falan bilmiyorum
Biraz takip et ne bileyim dene yani işte kizlar iyidir bu konuda bak eğer testi geçemezse yolla gitsin
Tamamdir teşekkür ederim
Rica ederim
Bence fazla alâkalı gibi dikkatli olmalısın henüz üç aylık olmanız tüm bunlar için erken değil mi
Bilmiyorum ki yani bende soze soruyorum
Çok erken adımlarını dikkatle at
Peki teşekkürler
Terazi severse tam sever
Seviyosa neden kiz takip ediyo
o terazilikten değil yükselenle alakalı :D
söyle bunu ona
Gerçek bi ask degilmi acaba
yok birini seviyorsa değer verir ama hoşlanmıyorsan bunu ona söyle
Dikkat edermi buna seviyosa
eder bence
Ailesi onlara uygun olmadığını düşünüyordu bir ara belki de o yüzden paylaşmıyordur
Terazi burcu erkekleri için aşk, ustalıkla yönetilmesi gereken ve kartların hiçbir zaman tamamen açılmadığı bir oyundur. Bir Terazi burcu erkeği senden hoşlanıyorsa dikkatini bir şekilde kendi üstüne çekmeyi mutlaka başarır. Sevecekleri insanı önce kendileri seçmeyi, daha sonra olabilecek şeyleri zihinlerinde planlamayı, en nihayetinde aksiyona geçmeyi severler. Bu nedenle bir Terazi burcu erkeği senin kalbine girmeyi başarmışsa ve sürekli yanındaysa o seni çoktan seçmiş demektir. Gerçekten aşık olduklarında, yapabileceklerinin hiçbir sınırı yoktur. Dengeli, kontrolcü ve sakin halleri yerini bir anda gözü kara bir aşığa bırakır. Kendilerini bir ilişkide güvende hissedene kadar çırpınır, en beklenmedik sürprizlerle ortaya çıkar; güvende olduklarına ve sevildiklerine emin olunca eski dingin hallerine dönerler.
Sosyal medya dışında tam olarak biz
o da olur zamanla
Pahalı hediyeden kastın nedir
Marka canta aldi dün 30 bin falanmis
Neeee saka mı bu
Ne işle uğraşıyo
Aileden zengin iste
İnstagram şifresi vermiyo mu
Hayir asla istemem ama ne cekindigimizi atiyo iste nede kalp kilit bisey koyuyo
Terazi kim ayol
Burcu