Alışveriş & Hediyeler Sevgilinin yengesine tanışmaya giderken hediye alınır mı? Klccesrnr2525 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Valla kararsizim Güncellemeler+1 yıl Valla kararsizim Sevgilinin yengesine tanışmaya giderken hediye alınır mı? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. bence çikolata alın 0 0 Yorumla
kirikbirkalp356 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Gidilmez çok tehlikeli Yüzü var onun sivilceli Bu yolların hepsi engebeli Neden sözlerin debdebeli 0 0 Yorumla
serenn19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Sevgilinin yengesi ile tanışmak saçma ama ne Alcan boş ver tanımıyorsun ki daha bir küçük çiçek alabilirsin çok istiyorsan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla ben hepsiyle tanıştım nerdeyse hiç birine bişi almadım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama nezaket açısından iyi olabilir Yorumla
PambikPirensesss Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Hediye yerine tatlı al ya da evden kendi pişirdiğin birşeyi götür 1 0 Yorumla
Loder6235 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Boş gitme en azından tatlı veya kuru pasta birşeyler almak gerekli 0 0 Yorumla
bbbrrrrrraaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Evliyse kucuk biblo ya da ev hediyesi vs mum olabilir basit seyler 0 0 Yorumla
zel_lqw_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Hayir, ne gerek var. Ama eğer araları çok iyiyse Küçük bi hediye fena olmaz aslinda 0 0 Yorumla
Nurvan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Alabilirsin tabi ki 0 2 Yorumla Klccesrnr2525 +1 yıl Bazıları alma diyor daha tanışma diyor kararsizim Yorumla Nurvan +1 yıl Küçük bir hediye al en azından Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. gerek yok bence 0 0 Yorumla
selosss27 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Çiçek tatlı 0 1 Yorumla selosss27 +1 yıl El boş gidilmez Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 452 cevap paylaştı. Alınır 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. alma boş ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bence çikolata alın
Gidilmez çok tehlikeli
Yüzü var onun sivilceli
Bu yolların hepsi engebeli
Neden sözlerin debdebeli
Sevgilinin yengesi ile tanışmak saçma ama ne Alcan boş ver tanımıyorsun ki daha bir küçük çiçek alabilirsin çok istiyorsan.
Valla ben hepsiyle tanıştım nerdeyse hiç birine bişi almadım
Ama nezaket açısından iyi olabilir
Hediye yerine tatlı al ya da evden kendi pişirdiğin birşeyi götür
Boş gitme en azından tatlı veya kuru pasta birşeyler almak gerekli
Evliyse kucuk biblo ya da ev hediyesi vs mum olabilir basit seyler
Hayir, ne gerek var. Ama eğer araları çok iyiyse Küçük bi hediye fena olmaz aslinda
Alabilirsin tabi ki
Bazıları alma diyor daha tanışma diyor kararsizim
Küçük bir hediye al en azından
Alıştırma, sevgilinin yengesi ne 😟
Hayır be niye alasın
Küçük bir şey alınabilir nezaketen
Yenge ne ya. Ne gerek var.
Küçük bir hediye hoş olur
Pasta al
gerek yok bence
Çiçek tatlı
El boş gidilmez