Ben 32 33 civarı kendimi kötü hissederim sanırım. 🙃 daha yolu var gibi gibi 😂 peki siz?
Kaç yaşına kadar evlenemezseniz kendinizi evde kalmış hissedersiniz?

Ben 32 33 civarı kendimi kötü hissederim sanırım. 🙃 daha yolu var gibi gibi 😂 peki siz?
Kaç yaşına kadar evlenemezseniz kendinizi evde kalmış hissedersiniz?

Yahu kaymakam oldum yaşım 32, nerde çocuklu bir aile görsem istisnasız her defasında boğazıma yumru oturur. Karakteristik yapımdan mıdır nedir çocukları çok seviyorum. Çocuğum olsa onunla yapacaklarımı hayal eder gözlerim dolar her defasında. Nedense nasip olmadı evlenmek. En son geçen hafta birinden daha olumsuz yanıt aldım. Bir aydır konuşuyorduk. Sevdalandım ama belli edemedim. Sigara içmeyen ben her gün bir paket içer oldum. Neyse ki biraz hafifledi bu acı. Allah kimseye göstermesin
Evlilik bir sanattır. Hayatta yapabilicek bir yeteneği olmayan gençler ordusu evliliğe karşı. Tek bildikleri tiktok ta falan kendilerini satmak. sonrada elbise araba almak. Evlilik için gerekli yetenekleri yokki. Ailelerinde asalak gibi yaşıyorlar. Başkalarına iş yaptirirlar ama iki yumurta kır desen hizmetçilik gibi görürler. İse yaramaz tipler
27 28e kadar evlenmezsem evde kaldım derim. 30 yaşıma kadar kapıları kapatır 30 yaşından sonra da 40 üstü erkeklere bakarım. 30lu yaslardaki erkeklerle ilgilenmem.
Evde kalmak nedir ya
Bu kelime bana ters
Canım ister evlenirim istemedi evlenmem
Yani bu beni ilgilendirir ve evde kalmış gibi de görmem kendimi
Cevap
20Cevap
Evde kalmış hissetmem ama belli bir yere kadar evlenmez isem daha sonra da evlenmem.
şu an evde kaldım zaten
Herkes kötü hissedecek diye birsey yok aslinda. Sonuçta birey evlenmek istemiyor olabilir. Hatta hatta evlenmedende aile olunabiliyor. 30 yaşini tamamlayinca sartlari saglayabiliyorsan koruyucu aile programina dahil olabiliyorsun. Hep hayalimdir🌱
Erkekler genelde 35 ye giriyor bu olaya. Kozlarda giren görmedim ya. Bu devirde kaçıyor kadınlar evlenmekten. Bana zorla mesela 23 ten beri hissettiriyor çevrem. Ben asla takmıyorum ama ben yalnızlıktan sıkıldım. 27 den beri istiyorum evlenmek çünkü evlenmezsek takılma olacak ve asla takılma istemiyorum. Halim yok.
Sen daha gençsin kardeşim. 32 lere kadar da vakit var ama kalma o kadar. Ben hemen evlenmek istedim ama ilke gel gelelim olmadı şimdi yaş 38 artık kaldık evde 🙂
Yaş 41... 41 kere maşallah, iyi ki evlenmemişim... Çevremde bir tane bile mutlu ilişki görmedim. Birbirini aldatanlara ise hiç değinmeyeyim... Fizyolojik olarak ve toplum baskısı yüzünden evlenmek istiyor insanlar. Sonrası uçurum, sonrası facia
Kendime evlenme şartı koymadığım için sıkıntı değil
Hiçbir yaşımda evde kalmış hissetmem. Doğru birisiyle karşılaşmayacaksam ne önemi var evlenmenin
Yaşı yok artık çünkü hayat bitmiş bu ülkede.. eskiden zorlaşıyor diyorlardı şimdi bitti rahatlasınlar artık
Ben yaş gereği toplumda öyle nitelendirilecek yaşta olmama rağmen evlilik için hala çok erken diye bakıyorum😂Hiç düşünmüyorum…
Mesele evlenme değil aslında, kafa yapıma uygun biriyle tanışmamış olmak. Yine de 35’e kadar yolu var sanırım, sonrasında biraz zor gibi.
Hiç hissetmedim. Tercihim. "Evde kalmak" ne demek? Evlenince, otele mi taşınıyorsun?
30 küsur yaşında sanırım bende kötü hissedeerm
Ben 30 a kadar evlenmezsem umudu keserim herhalde 😂😂
Bekar olsam 30'dan sonra tedirgin olurdum 🤭
Hiçbir yaşıma kadar.20 yaşındayım evlilik düşünmüyorum hayat boyu.
Yaş 31 evlilik aklımın ucubda yok ve uzun bir süre olmayacak
28-29 arası 30 olunca kendimi evde kalmış hissederim
80 yaşında babanneme her dışarı çıkışında evlilik teklifi yağıyor.. Daha dur, yol uzun..
Hiç bir zaman kendimi evde kalmış hissetmem. Evliliği tercih etmemis hissederim.
En ideali 30 yaşında evlenmek evlilik zor bir müessese
Bilmem 38'e geleyim bir düşünürüz, güvenilmiyor ki insanlara.
Koca bulamayınca degil de işsiz olunca bu duyguya kapılıyorum
yaş 26 evlenebileceğimi hiç sanmıyorum 30 a merdiven dayadım hala konuştuğum kimse yok
İnan valla o kadar hazır hissetmiyorum ki evliliğe bilmiyorum. Herhalde 35 olsam artık olmaz diye düşünebilirim.
benim daha zamanım var ama evlenmek, çocuk, koca çok yorucu bir şey. o yüzden ne kadar geç o kadar iyi :DD
Benim. evde kaldım gibi bir hissim veya düşüncem hiç olmadı bekarlık sultanlık kafa dengi birini bulacan gezip hayatını yaşıcan
50 yaşında hala bekar olsam kendimi evde kalmış hissetmem bu benim seçimim olur çünkü
Evlenmeyi düşünmüyorum
26 yaşındayım ve bunu hissettiriyorlar
Hiç öyle bir şey hissetmiyorum
neden sadece gelin var. d? damat nerde
35 te evde kalmış gibi hissederim
25 ye yedirdin olurdum galiba
Yok ben gayet mutluyum mesela 😂
28 son ozamana evlenemessem evde kaldım demektir
Benim de 32 33
Niye sadece gelin var
32 evde kaldım bile umut 0
Kendimden 25 yaşım bittiği gün umudu kesmiştim