Sitede çok soruluyor. 19 yaşındayım, evlenmek için geç mi kaldım? Heee, mk menopoza bile girmişsin.
Sizce ölçü nedir?
2 ay
Sitede çok soruluyor. 19 yaşındayım, evlenmek için geç mi kaldım? Heee, mk menopoza bile girmişsin.
Sizce ölçü nedir?
Sevmesini bilmeyen bir kadına rast gelmeyeceği kesin ise bunun bir yaşla ilgisi olduğunu zannetmek kişinin kendini kandırmakta prof olduğunu gösterir.
Çünkü erkeğin mutlu olma , huzurlu olma tanımıyla kadının bu tanımlara bakışı uyuşmuyor.
Evlilik uyum arar.(En az bir ortak nokta.)
Farklı iki cinsin bir noktada bile buluşamadığı bir ilişki başlamadan bitmeye mahkumdur.
Son 3 kelimeye takıldım. Düşündüm de biz kadınlar başlamadan bitmeye mahkum olanı öngöremiyoruz ne yazık ki. Duygularımızın esiri olup duygularımızla hareket ediyoruz. Mantığımızı bir kenara koyup salt Kalbimizin sesini dinleyebiliyoruz. Maalesef bariz zaafımız, yanlışımız bu bence. Erkekler ise tam tersi Mantıklarıyla hareket ediyorlar. Doğru olan da bu.
'' Keşke her şey gönlümüzdeki gibi olsaydı da ona göre yaşansaydı. Olmadı...
Bundan sonra da olmaz artık herhalde. Ama gene de üzülüyor insan.
Bir şey olmayacağını bile bile ' Umut ' besliyor... ''
Zeki Demirkubuz'un 'Hayat' filminden. İzlemeyenlere tavsiye ederim.
Yorumunuzu meşgul ettim affedersiniz, soruya verecek cevabım yok. Yıllardır çocuk istemeyen biriyim. Çok düşündüm, sonunda evliliği de tamamen sildim aklımdan. Aşkta istemiyorum. Sevgi en güzeli, en Mantıklı olanı. Ayrı evler olmak şartıyla hep Sevgili kalmanın yaşanabilecek en güzel ilişki olduğunu düşünüyorum artık. Bana bol şans...
19 yaşında “evde kaldım mı” sorusu mu 😅 Daha reşit oldun, hemen nikah masasına mı koşturacağız seni 😄 Şaka bir yana, evde kalmak diye bir şey bence tamamen kafalarda, toplum baskısı yani 🙃
Ölçü yaş değil, psikolojik ve ekonomik olarak hazır hissetmen 💍 Sen şu an tanı, gez, kendini keşfet dönemindesin bence. Sence sen şu an gerçekten evliliğe hazır mısın, yoksa laf arasında mı takılıyorsun? 😏
Cevap
3Cevap
evde kalmak diye bir şey yok
Evlenmenin yaşı yok bence. Sevip saygı duyduktan sonra , dengini bulduktan sonra her yaşta olabilir. 👍
19 mu xsxdxzxdxx. Kız olsan anlarım da erkeğin en az bi 24 25 olması lazım ya
Yok yok sen anlamıyorsun... Onu ben değil, kızlar soruyor zaten :D
Bence okumayan kızlar için ideal yaş 20. Ama yinede kızlarda 26 27 ye kadar da gideri var. Bizim burada evlenmeyen 30 yaşında iki kız var. Evde kalmış muamelesi yapılmaya başlandı bile
45 falan herhalde en geç olarak
45 Geldiğinde limiti yükselteceksin :)
21 yaşındayım evde kaldım mı sizce
Sen emekli olmuşsun :)
Ben kesin evde kaldım onu biliyorum
Senin evde kalman daha hayırlı olur. Kimsenin başını yakma ;)
30 bence ama bende 29 um evde mi kaldim diyorum kendi kendime 😏
Bence 35
O kadar bekleyecek miyiz? :(
Acele et. :D
:D :D Keyfini yerim senin :D
Sıramı savdım siz düşünün artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?