Erkeklerin, kızlarda tipe ve fiziğe bakmadığına artık yüzde 1500 eminim?

Bakın gördüklerim karşısında şok içerisindeyim. Adam varya dalyan gibi yakışıklı ve iyi fiziği olan bir erkekti ve yanındaki kız şişko ve iğrençti. El ele tutuşup gidiyorlardı. Bu olamaz. Resmen saçmalık.

Buna benzer 4 tane çift gördüm sadece bugün. Başka bir zaman yine görmüştüm ve başka yerdeydi. Bir ara daha gördüm. O zaman da görmüştüm. 13-14 civarıydı. Evet tek tek saydım.

Şimdi gelelim kızların palavralarına ve yalanlarına. Aksini gördüm mü? Yani çirkin bir erkeği, güzel bir kızla? Hiç görmedim. 1 kere bile.

Hipergami dedikleri şey işte tam olarak bu. Kızların sadece dış görünüş ve paraya bakarak partner aramaya çalışması. Aksi görüşte olan birinin beyin sağlığında bir sorun olduğunu, gerçekleri göremeyecek, belki de görmek istemeyecek kadar kör olduğunu düşünüyorum.

Her şey ortada. Zavallı erkekler. Kadınların baskıları altında eziliyorlar. Ama kadınların farketmediği bir şey var. O da erkek ve kadın nüfusunun eşit olması. Yani çirkin kızlar yakışıklı erkeklerle sevgili olduğu için, güzel kızlar yalnız kalıyor. Gerçi Türkiyede çok güzel olan kız pek yok. Var ama çok yok. Bu sebepten 10 luk kızlar değil ama 9 luk ve 8 lik kızlar genelde yalnız. Tespitlerim son derece doğru tespitler.

Sizce erkekler, manken gibi güzel kadınlara nasıl boyun eğdirebilir?

Erkeklerin, kızlarda tipe ve fiziğe bakmadığına artık yüzde 1500 eminim?