Erkeklerin eskisi kadar erkeksi olmama sebebi kızlar farkında mısınız?

Z kuşağı kızlarının kolay tavlanması nedeniyle erkekler çaba harcamadan sevgili ya da tek gecelik ilişki bulabiliyor.

Y kuşağı kızları mesela sizin yaşınızda bu kadar kolay tavlanamiyordu. Şimdi 5 saniyelik sokak röportajında bile yorumlwrin altı "çıtır'ın instası" yazan kızlarla dolu. Maskulenlik mücadele, çaba ile ortaya çıkar. "Çıtırın instasi" ne anasını satayım Z kuşağı kızları için "genç, yakışıklı (hatta orta tıp), biraz kas olsun direkt düşüyorlar. Hoslansan bile bu kadar belli etme ki çocuk biraz peşinden koşsun cabalasin. 23 yaşında eli yüzü düzgün, biraz sportif çocuk bir reels çekerek bir saatte 20-30 tane dm aldı şok oldum biçim şirkette stajer. Bu çocuk 6 bin takipcili. Yani artık kızlar oğlan peşinde koşuyor. Kovalanan erkek cilve yapıyor Çünkü cilve kız elde etmeye yarıyor.

Güncellemeler
1 yıl
33 yaşında evli adamım kendi neslimle kiyaslayip yazdım. Ben şu an ki eşimle 26 yaşında tanıştım aylarca peşinden koştum. Şimdi iki gün WhatsApp yazismasi iki buluşma maksimum bir haftaya sevgili olunuyor. Takılmalık bu kadar bile sürmüyor.
Erkeklerin eskisi kadar erkeksi olmama sebebi kızlar farkında mısınız?