Güncellemeler
1 yıl
33 yaşında evli adamım kendi neslimle kiyaslayip yazdım. Ben şu an ki eşimle 26 yaşında tanıştım aylarca peşinden koştum. Şimdi iki gün WhatsApp yazismasi iki buluşma maksimum bir haftaya sevgili olunuyor. Takılmalık bu kadar bile sürmüyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Peki neden pislikler başka avlar varken zor kızı seçiyor affedersin hayır onu yapacam gibi canım mı?
Lütfen daha anlaşılır yazar mısın anlamadım
Yani o kadar av varken neden zor insanı seçiyorlar
Zor ulaşılan her zaman daha caziptir.
İğrenç istemediği halde
burada sadece tek tarafın suçu yok erkekler de suçlu aşırı dişiller
Tek taraflı değil elbet ama diyorum ki Kadın dediğin öyle kolay hoşlandığını belli etmez hemen. Hatta eskilerin bir lafı var kızla evi naz evi. Çitiriın instası ne ya kızlar o kadar çapkın ki erkeklerde Zaten ben bunu her türlü affedersin götürüyorum diyor. erkekler deli gibi teşhirci çünkü Bu sayede kız tavlıyor. Dişi diyorsun dişten kastın cilve diye tahmin ediyorum çünkü cilveli cilveleri reels çekerek deli gibi kız tavlıyorlar
Erkekler değil kızlarda bir cinsel deneyim kazanma otantik yerlere gitme alışkanlığı başlamış
Abi bilirsin eskiden erkekler kız tavlardi şimdi kızlar genç oğlanları tavliyor. Çocukların çaba harcamasına gerek bile kalmıyor
İşte nedenlerini saydım ya kardeşim sosyal medya diziler kızların çoğu kötü yola düşüyor söyleyince de hakaret yiyorum
Doğru Türk dizilerinde kızlar falan çok basit gösteriliyor.
Basit olacağına asil ol her zaman
Evet bizim nesil kızlar daha asildi
Çoğu kız kendini beğendirmek için halden hale giriyorlar. Azıcık ağır başlı olun ya
Benim kuşak çok bozuk
Aynen hoşlandıklarını bu kadar belli etmeseler bu kadar erkek peşinde koşmasalar biraz ağır davransalar erkekler de daha ciddi olacak. Senin için söylemiyorum yanlış anlama ama senin kuşağının kızları biraz yakışıklılık biraz vücut görsün aklını kaybediyor.
Ben öyle olmadığım için üstüme alınmadım pek. Benim yastakilerde sevgililik flört döneminde onlar gibi davranmamı bekliyorlar. Çok yanlış algı var maalesef
Çünkü onlar gibi davranılıyor. Mesela çıtır'ın ınstası demek bile inanılmaz maskulen bir davranış. Benim için Yeşim el verdiği için biliyorum Bizim dönemimizde kızlar hayatta böyle davranmazdı biz gençken de yakışıklı sportif çocuklar vardı ama kiskat ağır başlıydi hoşlansa bile bunu direkt belli etmezdi erkekten beklerdi İlkadım. Şimdi ilk adımı kızlar attığı için erkek hiç kendini zorlamıyor Bu yüzden içindeki erkek enerjiyi ortaya çıkaramıyor. Tabii ki istinalar var Sen öyle olmayabilirsin ama gözlemlersen dediğime hak vereceksin
Kendi yaşıtlarım aşağı yukarı biliyorum 25 yaşındayım mesela benim kuşak o kadar değil yine her geçen kuşak daha da bozuyor kendini
Ben öyle değilim şükür hiç bi erkek beğensin diye kırk takla atmam
Sen öyle olmayabilirsin tabii ki öyle olmayanlar var ama bu kızlar inanılmaz çoğaldı bunda gözlemler Sen görürsün zaten.
Ben öyle basit bi kız değilim erkek gelicek konuşmak isticek kafasindayim ben niye kosuyimki pesinden
Genelde 2003-2006 civarı evet. Senin yaşıtlarının zaten evlilik, nişanlılık aşamasında çoğu
Ben değilim ama 2000 liyim zxxcfhj
Bulamadık gitti birini
Gençliğimin tadını çıkar boş ver. Ben 27,5 yaşında evlendim. Evlilik kötü demiyorum yanlış anlama ama daha çok gençsin kariyerine, kişisel gelişimine odaklan. Çıkar biri illa karşına.
Bende bu meseleen üzüntü duyuyorum
29 yaşında mısın
Evet
Bu dediğimi belki tam anlamazsın 18-27 arası erkeklere aşırı talep var kızlardan çocuklarda maskülen olmaya ihtiyaç bile duymuyor. İki gülüşe boya posa düşüyor kızlar zaten.
Maskulen olmak sence nasıl bir şey yani maskulen erkek nasıl olur
Ağırbaşlı olur oturaklı olur, korumacı olur. Ancak günümüz kızları bunları aramıyor onlar feminal filminden mimik yapıp, vücudun sergileyen erkeklere TAV oluyorlar. Mesela senin döneminde erkekler epilasyona gidip üstsüz fotoğraf paylaşarak mı kız tavlıyordu hayır.
Haklısın reis
Kişiye göre değişiyor