Bu ara özellikle kadınların yalnızlıktan şikayetçi olduğunu görüyorum.

Bu ara özellikle kadınların yalnızlıktan şikayetçi olduğunu görüyorum.

Eskisi kadar yaklaşmıyorlar demek belki genelleme olur ama bir mesafe olduğu kesin. Çünkü artık insanlar daha temkinli, daha yorgun. Kalp kırıklıkları, güven sorunları, samimiyetin yerini alan oyunlar… Hepsi birer adım geri attırıyor. Erkekler de tıpkı kadınlar gibi incindi, yanlış anlaşıldı, duygularını göstermekten çekinir oldu. Belki de artık sadece yaklaşmak değil, gerçekten yaklaşmaya değer birini arıyorlar. Görünenin değil, hissedilenin peşindeler. Ve belki de en çok, o yaklaşımın karşılıksız kalmasından korkuyorlar. Çünkü her geçen yıl, insanın cesaretini değil, temkinini büyütüyor. Kalpler hâlâ orada ama eller artık daha az uzanıyor.
Sosyal medya çıktıktan sonra erkeklerin de seçenekleri çok fazla. Bir kadını beğenip ona odaklanma sorunu yaşıyorlar çünkü her yerde tonla güzel çıplak kadın profilleri var. Devir aşkın devri değil eğlence ve heves devri
Bu durum, aslında değişen toplumsal dinamiklerle çok ilgili. Artık hem kadınlar hem de erkekler ilişkilerden beklentilerini daha net ortaya koyuyor. Kadınlar daha güçlü ve bağımsız artık, bu da bazı erkekleri çekingen hale getirebiliyor. Ayrıca, sosyal medya ve dijital platformlar yüz yüze iletişim yerine daha mesafeli bir ilişki modelini teşvik ediyor. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde güven eksikliği ve yanlış anlamalardan çekinme de etkili oluyor.
Ama her şey karşılıklı! İletişimde açık olmak, ön yargıları kırmak ve doğal davranmak bu türden mesafeleri azaltabilir. 😊✨
Cevap
20Cevap
Trip atmaktan başka bir işe yaramıyorlar dürüst olmak gerekirse
Her iki cinste tövbesteyşın ki hemcinsime yaklaşır oldular 🤣
Bence kadın da erkek de yine abazalıkta zirvedeler. çevremde gördüğüm kadarıyla yavşayan yavşayana. bu zaman da saf sevgi pek kalmadı. mesela eskiden bakmaktan bile çekinirdi insanlar utanırdı heyecanlanırdı. şimdi önüne gelene yürüyenler var
Onlar hep var
maalesef bence bu ekonomik sebeplerden dolayı, evlilik çok masraflı ve erkekler içşn bu çok ağır olmaya başladı. Nunun dışında tüketim çılgınlığı kıymetbilmexlik var. Ha birde erkeklerin kendini prenses sanmasıda moda oldu, yanlızlar için bu durumda yanlız kalmak daha sağlıklı:)
Artık sevgi vermektense erkekler vur kaç yapmayı tercih ediyorlar. Bir diğer sebebi de kadınların herkesi sapık olarak görmesi. Nice delikanlılar sapık diye tepki görmemek için sevgilerini içlerine gömüyorlar... Bu durum hem ekonomik hem de iki tarafından birbirlerini sosyal medyada ki sçmıklar gibi görüp öyle davranması...
İlişkiler çıkar amaçlı ve paraya döndü çoğu insan sevgili olayım, evlilik yapayım ve yuva kurayım gibi bir düşüncesi yok artık tabi bunun içerisinde maddi boyuta da var
Ülkemizde maalesef hemen bizim kızlar her şeyi yanlış anladığı için hani dönüp Merhaba desen sana çantasını kafana indirebileceği bir zamana geldik maalesef
Öyle olduğunu düşünmüyorum maalesef ki, yani her erkek için söylemiyorum ama hala günümüzde amacı farklı olan çokça insanlar var bence.
Ekonomi sebebiyle sevgili yapmayan erkekler var.
Çok doğru bu arada slzjlznznz
O sırada 2 kat daha pahalı olan iskender 😿.
Afiyet olsun 😹.
Kadınlar yaklaştırmıyor çoğunlukla ama var uzak duran erkekler de
Bak bu doğru bea 😂
Eskisi gibi yaklaşmamasının nedeni evlenmeyip bekar kalmaktır.
"Sevgilim olsun ama evlenmem" diyen erkek aslında kendini avutmaya devam etsin, sadece masallarda olur kffk
Ben kendi adıma yalnız ve tek başıma mutluyum. Aşka inanıyorum ama insanlara inanmıyorum. Bir kadın 25 yaşında asla evlenmemeye karar aldıysa bu mecburi bir yalnızlık değildir açıkçası benimkisi VIP yalnızlık sdfsdfsdf 😂😂
Güven en büyük sorun falan shshsh
Yok ağa artık yorulduk
Kadınlar düzgün adam bulamadıkları için yakınıyor yoksa erkekler hep aynı
Bence aynı hızla yaklaşmaya devam ediyorlar ama kızlar çok seçici artık
Erkeklerin prenses olduğu, kızlardan Adım beklediği naz yapıp kadından erkeklik beklediği doğrudur…
Hayır yanlış hdjdjd ya beklenti karşılamıyordur yoksa yürünmeyen kadın yok.
Kendi adıma doğru. Yeni nesil kızlara adım atmak büyük risk, kim kimle neler yapmış belli değilken ve herkes belalı tiplerle takılıp başına bela ediyorken onlarla uğraşıp zaman kaybetmek istemiyorum.
Hayır yine yaklaşıyorlar çalışıyorlar ama beklenti karşılık bulmuyor diye düşünüyorum
Kadınların yalnız olması erkeklerin yaklaşmamasından değil kendi uçuk beklentilerinden kaynaklı. İsteyen kadın yalnız kalmaz.
Doğru bence ve garip de geliyor niye acaba ben çoğu erkeğin olgunlasamamis olduğunu da düşünüyorum
Herkes layığını buluyor zaten fazlasını bile buluyor kadınlara öfke kusan erkekler ve erik erko merko takılan tipler vasat oldukları için yalnızlar
Umrumuzda değil inan kızlara yaklaşmıyorsunuz kız olup makyaj yapıp trip atıyorsunuz çünkü hahahahaha komik
Ben bu dönemin şartlarını daha çok beğeniyorum eskiye kıyasla.
Eskide herkes tek kalıptı, evlilik bir birliktelik değil hayat göreviydi. Şimdi farklı insanlar, farklı yollar var ve evlilik istekle gerçekleşiyor.
Şu anki düzen harika mı? Bana göre değil. Ancak eskiye göre daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Erkekler ne yapsın ekonomik krizle boğuşuyor çoğu ve gelecek kaygıları var gayet normal ve çoğu gencin psikolojik sorunları var
Değilim. Mükemmelim. Kendim gibi mükemmel birini arıyorum
Erkekler prenses olmuş güzel kadına güzel bu bana bakmaz diyorlar cesaret yok erkeklerde
Erkekler ne zaman abazaligi birakir hicbir kiza yazmaz relade falan bakmaz kimseye yurumez ise o zaman kizlar yalniz hissetmeye baslar suanda degil hala ilgi cok var
Ulaşım kolaylaştı kadına o sebepten koşmak cazip gelmiyor kızlarımız cok kolay tav oluyor
bu hayat şartlarında bu pahalılıkda doğru olabilir.
Doğru. Çünkü artık kadınlar ilişki değil kendilerine aktivite arkadaşı arıyor.
Kadınlara eskisi gibi sıcak gelmediği için uzaklaşmştır diye düşünüyorum.
Hep aynı boş tipler yürüdüğü için zeki modern insanlara yöneliyorum ahaha
Prenses oldular karsi taraftan adım bekliyorlar
Tabi ya önceden kadınlar ulaşılmaz di şimdi her önüne gelen verio kolay normal degilmi
Hayat kısa ve çatır çatır kalp kırıyoruz Erkek veya Kız fark etmez.
Kadınların şikayetçi olduğunu sanmıyorum her zaman erkekten çok seçenekleri var elini sallasa ellisi ama şöyle bir durumda var her geçen nesil değişiyor ve kızların hayatları yaşam tarzları erkeklere itici geliyor
Çnkü dışarda verici kızlar var.
Biz vermiyoruz.
Basit erkeklere vermektense bakire kalırım daha iyi.
@Yalnizb defol git malmisjn
bunun nedeni kusursuz bir erkek istemeleri. herkesin kusurlu olduğunu fark ettiklerinde de ben çok yalnızım diye ağlıyorlar
Hayır. Aksine erkekler abazanlikta zirvede
Aranızdan birkaçı akıllandı işte. 🤣
Yaşlandın tabi bu kadar hız ağır geldi di mi Nikola manastırı
Nasıl dönüyon öyle güzel mi göstersene
Aferin denemiştim. Sen gerçekten dönmüşsün 🤣🤣🤣
Bana niye denk gelmedi 😄
Tamam sustum 🙊
Doğru değil bence jkj
Pek öyle olduğunu düşünmüyorum.
Kim demişse yalan demiş hdhs
Sanmıyorum 😅
Kaçıyoruz evet
Erkekler artık eskisi gibi değil maalesef sadece cinselliğe çalışıyorlar seven birini bulmak zor
Ay aman yaklaşmasınlar 😏
Erkekler birbirine yaklaşıyor artık
Dhfdfbdb tam tersiiiii bence
Erkekler de bıktı usandı ya
Yaklaşan yaklaşıyor bir şekilde
Erkekler prenses olmuş o yüzden
Erkeklerin prenses oldukları doğru mu ypksa
Erkeklerde kadınlara güvenmiyor artık
Bana hiç doğru gelmedi hshs
Yaklaşıyorlar da yetişemiyorlar
Evet ama kadınlarda öyle aslında.
Prenses oldular. jdjdjdjd