Ben yaşça büyükler konusunda önyargiliyim galiba. Çevremdeki arkadaşlarım ve benim önceki flört ettiğim insanlar yüzünden. Ben senden büyüğüm biraz lafımı dinle gibi tavırlar ya da konuşunca çok fazla saygı duyulmadigi hissi ne kadarda kucumseyiciler diye düşündürdü çoğu zaman. Yaşıtım ve daha ufak olanlarla daha çok eğlendiğimi kafa olarak uyuştuğumu ve fikirlerimin saygı gördüğünü hissettim hep😊 sizde durumlar nasıl?
Duygusal bir ilişkide senden yaşça büyük mü, küçük mü yoksa yaşıtın birini mi tercih edersin?
Kafa dengi olmasını tercih ederim tabiki birebir aynı yaşta olması senkronize yaşamayı olumlu yönde etkiler. Ama illaki aynı yaşta diye kafa uyuşacak diye bir şey yok. Önemli olan karşıdaki kişinin kendisini yetiştirdiği ve aldığı kalıp ile aynı şekilde seninde kendini geliştirip aynı kalıbı almış olmanki bu uyumlu yaşamaya yardım eder. Farklılıklarla güzeliz hikayesi boştur bizzati tecrübelerime ve gözlemlerime ve duyumlarıma dayanarak söylüyorum.
Haklısın yaşının kac olduğundan çok karsindaki insanın nasıl bir insan olduğu daha önemli tabiki. ben kendimden yaşça büyüklerle anlaşamadığım için böyle bi onyargiya düşmüş olabilirim.
Yav zaten aşkta 3-5 yaşın muhabbetini yapan senden büyüklerle ya da küçüklerle anlaşamassın hayat sürmez yaş dediğin nedirki tevafuken elde edilmiş bir şey ama 1 yaşın takıntısını yapanda var. Bazısıda 20 yaş farkla takılıyor onlarda abartılılar.
İnsan seveceği ya da aşık olacağı kişiyi önceden seçemiyor, ben her şeyin duygularda başladığına inanan biriyim, biriyle tanışdığımda bende bıraktığı etki hisler ve ayrıldıktan sonra duyduğum heyecan önemli, hangi yaşta olursa olsun benim için sevgi ve o kalp atışı aynı ritimde çarpar bu benden küçükde olabilirdi büyükte yaş çok büyük bir etken değil bu konuda.. senin yaşadığın ya da şahit olduğun o problemin temel nedeni saygı eksikliği, erkeğin kadını bu kadar yönlendirmek istemesi zaten doğru bir davranış değil.. her şey uyum ve birbirini dinleyerek tamamlayarak olur karakterlerin kişiliklerin bakış açılarını, yaşın burada çok büyük bir etkisi olduğunu asla düşünmüyorum mutluluk beraberinde anlayış saygının ve tamamladığı o duygunun ürünüdür hepsi birbirni tamamlar.. birinin diğerinden büyük olması onu baskılama hakkı vermiyor tabi sonuç olarak kimse kimsenin hayatıni zorlaştırmamali mutlu olabilecek taraflar aramali..
Erkeğin kadını yönlendirmek istemesi ve saygı eksikliği kadın yaşça kendinden küçük olunca artıyor ama her insan aynı değil tabiki. Dediklerinin hepsine yürekten katiliyorum😊
Anlaşma konusunu ön planda tutarım bu açıdan. Yaş konusunda da ya aynı yaşıt; ya da küçük-büyük olacaksa da 3-4 yaştan fazla fark olmamalı bence. Olur olmaz kuşak farkı oluşabiliyor. Ben 31 yaşındayım. Evleneceğim kişi de 27-34 yaş aralığında biri olmalı yani maksimum. Ben bu şekilde düşünüyorum. Bu aralık aşıldıkça iyi anlaştığımız biri olsa da bazı sorunlar oluşabilir belki
İlişkide erkeğin büyük olması daha uygun oluyor genelde çünkü erkekler geç olgunlaşır. Ama benden küçükler çocuk gibi o yüzden seninle aynı sonuca çıkıyorum 😂
Büyük olmasını istemem. Onun dışında beraber eğlenebildiğim, aşırı tripkar olmayan, mizahın uyuştuğu ve şaka kaldırabilin kişilerle daha güzel vakit geçiriyorum.
Muzip ve enerjik halimden dolayı yaşımın adamı olarak durmuyorum. Arkadaşlarım benden 10-15 yaş küçük ve gayet güzel anlaşıyoruz. Sevgili için de aynısı geçerli, yaş sadece nüfus cüzdanında yazıyor, kişinin hayata bakışı ve görüşü önemli.
Bazılarında maddiyat ta.. çoğunda olgunluk tecrübe ve farkı çekici geliyor.. bir de herhangi bir kiza bile yavsayan çok erkek olduğu için kızlar arayış içinde olmuyor.. o zaman olgun tecrübeli çekici geliyor.. daha cezbedici oluyor.. ama yaşlanınca o çekicilik kaybolur seninki gibi 😂😂
Bence çok yanlış düşünüyorsun :) çekici erkek herzaman çekicidir ama benim yukarıda yazdığımı ya okumamissin ya da anlamamışsın yani senin benden büyük olduğunu düşünürsek yaşın olgunluk ya da tecrübe getirmediğini görüyoruz. Ben işte tam olarak bu sebepten no diyorum senin gibilere😉
Senle konuşmadığım için mi o sonuca vardın? Bence her istediğin kadın eger egolu degilse seninle konuşmak durumunda olduğunu düşündüğün için asıl egoist sensin.